true

Alarmtips

Tips til brug af din alarm kan gøre din hverdag endnu smartere og nemmere. Et alarmsystem omfatter så mange intelligente funktioner, at det tager tid at lære dem alle. Verisures alarmtips hjælper dig godt på vej.

Vi kommer løbende med nye alarm-tips, så hold øje her på siden.

Har du nogle gode alarmtips, kan du sende dem til os nederst her på siden eller sende os en mail på market@verisure.com. De bedste alarm-tips vil blive publiceret her.

ANDRE KATEGORIER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Tips og gode råd om alarmer

Når kæledyr går i alarmen

Verisures alarmoperatører oplever en gang imellem nogle sjove episoder, når de modtager alarmsignaler. I de fleste tilfælde er et aktivt alarmsignal forbundet med alvor og situationer, der skal løses lynhurtigt. Heldigvis er der tilfælde, hvor de kan tillade sig at trække lidt på smilebåndet.

» Læs artiklen

Ferieperiode

Sommerferien er et af de tidspunkter, hvor det er ekstra vigtigt med en alarm. Og med Verisures Ferieperiode kan du trygt tage på sommerferie, mens vores dedikerede alarmoperatører holder godt øje med det hjem.

» Læs artiklen

Undgå indbrud i vinterferien

Vinterferien er for mange lig med en tur mod varmere himmelstrøg eller en solrig tur på løjperne. Det betyder desværre også, at mange indbrudstyve får frit slag, hvis de vil bryde ind i dit og familiens hjem imens I er på ferie. Der er heldigvis en del ting, man selv kan gøre, for at forhindre indbrud, når ingen er hjemme.

» Læs artiklen

Børnene kommer hjem til indbrud

Nu hvor sommerferien er ovre for de flestes vedkommende, og børnene er startet i skole igen, er det oftest børnene, der kommer først hjem om eftermiddagen. Og derved bliver de også de første til at opdage, hvis hjemmet er blevet udsat for indbrud i løbet af dagen. Eller i værste fald stå ansigt til ansigt med en tyv, der er i gang med at tømme hjemmet.

» Læs artiklen

Har du gode tips til brug af alarmen?

Send os dine alarmtips via nedenstående formular. Så publicerer vi dem hurtigst muligt her på siden.