ALARMPAKKE

Sikkerhed og tryghed er individuel. Det er det i den forstand, at ingen hjem er ens, og ingen familier er ens, og derfor kan behovet for og ønskerne til indbrudssikring variere meget. Derfor skræddersyr Verisure altid et alarmsystem præcist til det enkelte hjem for at sikre den allerstørste sikkerhed og tilfredshed.

Når vi sammensætter en alarmpakke til dig, vil vi dog altid tage udgangspunkt i en af vores grundpakker, Verisure Home Basis eller Verisure Home Premium. Ud fra en af disse alarmpakker sammensætter så vi så den optimale løsning til dig ved enten at tilføje eller fjerne komponenter. Det betyder, at du har rigtig mange muligheder for at sammensætte en alarmpakke præcist, som du ønsker det.

find din alarmpakke her

Herunder kan du se, hvad vores grundpakker til alarm indeholder. De enkelte sensorer er trådløse, så du slipper for ledninger på væggen.

VERISURE HOME BASIS

Verisure Home Basis alarmpakke

Denne alarmpakke består af:

  • vibrationssensor
  • 1 fotosensor
  • 1 VoicePad betjeningspanel
  • 1 Fjernbetjening
  • 1 centralenhed
  • Styring via alarm app
  • Alarmskilte
  • Døgnovervågning og -udrykning

 

VERISURE HOME PREMIUM

Verisure Home Premium alarmpakke

Denne alarmpakke består af:

Alle komponenterne er i et moderne og stilrent design, som passer ind i de fleste danske hjem.

Verisure appen gør det nemt for dig at styre dit alarmsystem, uanset hvor i verden du befinder dig. Den fungerer som en fjernbetjening, hvor du med et enkelt tryk kan slå alarmen til og fra, tage billeder eller optage video fra hjemmet, holde øje med temperaturen og luftfugtigheden i hjemmet og meget mere.

Vi installerer systemet for dig. Det er både din og vores sikkerhed for, at alle komponenterne monteres korrekt for at sikre den bedste overvågning af hjemmet. Vi fører løbende kontrol med de enkelte sensorer, og skulle der opstå en fejl, sender systemet automatisk besked.

Det sker der ved verificeret alarm

En Verisure alarm er døgnovervåget. Det vil sige, at den kobles direkte til vores vagtcentral, hvor professionelle alarmoperatører overvåger signaler fra den døgnet rundt, både når du er ude, og når du er hjemme.

Hvis en indbrudstyv skulle aktivere alarmen f.eks. ved at blive opdaget af videoovervågningen, eller aktivere vibrationssensorerne i skalsikringen, sendes der straks et lydløst signal til vagtcentalen. Når alarmen går, vurderer alarmoperatøren, om der er tale om en verificeret alarm, og sender i så fald en vagt til din adresse og alarmerer politiet, så de får en chance for at rykke hurtigt med henblik på at fange indbrudstyvene.

Sideløbende aktiveres en sirene i hjemmet. Sirenens høje lyd gør det først og fremmest rigtig ubehageligt for tyvene at forblive i hjemmet, og stresser tyvene ved at tiltrække omgivelsernes opmærksomhed.

Skulle der være tale om en falsk alarm, f.eks. hvis du ikke har nået at slå alarmen fra i tide, fordi du har hænderne fulde, ringer alarmoperatøren dig op via VoicePad'en. Her skal du blot oplyse din personlige adgangskode for at frakoble alarmen igen.

få tilbud på alarmpakke

Vi rådgiver dig gerne i, hvilken alarmpakke bedst kan sikre dit hjem. Indtast dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op og fortæller mere. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller p[email protected]. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.