ALARMPAKKE

Sikkerhed og tryghed er individuel. Det er det i den forstand, at ingen hjem er ens, og ingen familier er ens, og derfor kan behovet for og ønskerne til indbrudssikring variere meget. Derfor skræddersyr Verisure altid et alarmsystem præcist til det enkelte hjem for at sikre den allerstørste sikkerhed og tilfredshed.

Når vi sammensætter en alarmpakke til dig, vil vi dog tage udgangspunkt i en af vores grundpakker. Ud fra en af disse alarmpakker sammensætter så vi så den optimale løsning til dig ved enten at tilføje eller fjerne komponenter. Det betyder, at du har rigtig mange muligheder for at sammensætte en alarmpakke præcist, som du ønsker det.

find din alarmpakke

De enkelte sensorer er trådløse, så du slipper for ledninger på væggen. Og alle komponenterne er i et moderne og stilrent design, som passer ind i de fleste danske hjem.

Verisure appen gør det nemt for dig at styre dit alarmsystem, uanset hvor i verden du befinder dig. Den fungerer som en fjernbetjening, hvor du med et enkelt tryk kan slå alarmen til og fra, tage billeder eller optage video fra hjemmet, holde øje med temperaturen og luftfugtigheden i hjemmet og meget mere.

Vi installerer systemet for dig. Det er både din og vores sikkerhed for, at alle komponenterne monteres korrekt for at sikre den bedste beskyttelse af hjemmet. Vi fører løbende kontrol med de enkelte sensorer, og skulle der opstå en fejl, sender systemet automatisk besked.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Det sker der ved verificeret alarm

En Verisure alarm er koble direkte til vores døgnbemandet kontrolcentral, hvor professionelle alarmoperatører får signaler fra den døgnet rundt, hvis alarmen aktiveres.

Hvis en indbrudstyv skulle aktivere alarmen f.eks. ved at blive opdaget af videoovervågningen eller aktivere vibrationssensorerne i skalsikringen, sendes der straks et lydløst signal til kontrolcentalen. Når alarmen går, vurderer alarmoperatøren, om der er tale om en verificeret alarm, og kan sende en vagt til din adresse og alarmere politiet, så de kan rykke hurtigt med henblik på at fange indbrudstyvene.

Sideløbende aktiveres en sirene i hjemmet. Sirenens høje lyd gør det først og fremmest rigtig ubehageligt for tyvene at forblive i hjemmet, og kan stresse tyvene ved at tiltrække omgivelsernes opmærksomhed.

Skulle der være tale om en falsk alarm, f.eks. hvis du ikke har nået at slå alarmen fra i tide, fordi du har hænderne fulde, ringer alarmoperatøren dig op via VoicePad'en. Her skal du blot oplyse din personlige adgangskode for at frakoble alarmen igen.

få tilbud på alarmpakke

Vi rådgiver dig gerne i, hvilken alarmpakke bedst kan sikre dit hjem. Indtast dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op og fortæller mere. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.