Intelligent hjem

GØR DIT HJEM MERE INTELLIGENT MED EN SMART ALARM

Forestil dig en privatalarm, der både beskytter dig mod indbrud og samtidigt bringer dig tættere på det intelligente hjem. En alarm, der kan slukke din kaffemaskine eller give dig besked, når dine børn kommer hjem fra skole, selv om du ikke er hjemme. Verisure giver dig meget mere end en almindelig tyverialarm. Du får et opkoblet smart hjem.

Slå din alarm fra og til via mobilen. Kontrollér din lås, belysning og andre elektroniske apparater - uanset hvor du befinder dig. Med det intelligente hjem kan du også få meddelelser på mobilen, når børnene kommer hjem. Aflæs indendørstemperaturen eller luftfugtigheden og bliv advaret, når brandalarmen går i gang.

Ved at bruge moderne trådløs teknologi, kombineret med Verisure App og Mine Sider, der fungerer som et webbaseret kontrolpanel, holder Verisure dig i kontakt med dit intelligente hjem og din familie - hvor du end befinder dig.

Stort set alle Verisure komponenter er trådløse, så du slipper for at have ledninger hængende rundt i hjemmet.

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

FIND DIN ALARM HER

App til intelligent hjem

VELKOMMEN TIL DET SMARTE HJEM

KAN DU OGSÅ FÅ ET INTELLIGENT HJEM?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer til det intelligente hjem - det er hurtigt og helt uforpligtende.

 

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

LETTERE OG MERE BEKVEM HVERDAG MED ET SMART HJEM

indbrudssikring i det intelligente hjem

Indbrud i det intelligente hjem

Dit hjem er i sikre hænder, mens du er borte, eller når du slår alarmen til, inden du går i seng om aftenen. Du får en professionelt overvåget tyverialarm med billedverifikation af alarmårsagen, skalsikring samt fri vagtudrykning.

I alarmpakken indgår afskrækkende alarmskilte, som placeres på døre og vinduer. Vores operatører holder hele tiden kontrol med dit alarmsystem og reagerer hurtigt, hvis der sker noget. Hvis nogen bryder ind, tager fotosensorerne straks en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Operatøren kan med det samme afgøre, hvad der har udløst alarmen og træffe de rette foranstaltninger. F.eks. ved at udløse røgkanonen.

Læs mere om tyverialarmer »

brandsikring i det intelligente hjem

Brand i det intelligente hjem

Vi mener, at et pålideligt brandalarmsystem er en af grundstenene for tryghed i hjemmet. Ved brand er hvert sekund dyrebart. Derfor anbefaler vi en røgalarm i hvert rum.

Med Verisure får du en avanceret brandalarm med serieforbundne røgdetektorer, der er koblet til vores kontrolcentral, og som meddeler dig med både alarmsignal, stemmemeddelelse og via mobilen, hvis der skulle opstå røgudvikling. Røgdetektorerne er koblet sammen med vores fotodetektorer, der tager en serie billeder og sender dem til kontrolcentralen ved røgudvikling. Med billedverifikation af alarmårsagen kan operatøren hurtigt træffe de korrekte foranstaltninger, selv om der ikke er nogen hjemme.

Læs mere om brandalarmer »

overfaldsalarm i det intelligente hjem

SOS

Heldigvis er nødsituationer i hjemmet ikke almindelige, men der kan trods alt alligevel ske ulykker. Med en tryghedsalarm i det intelligente hjem er hjælpen lige i nærheden ved en akut situation. Alarmen fungerer som en ekstra tryghed for hele familien og kan let bruges af alle til at tilkalde hjælp.

Overfaldsalarmen sidder i betjeningspanelet, som medfølger alle vores alarmsystemer. Derudover kan du tilvælge en Night Control til dit system. Ved en nødsituation går alarmen direkte til en af vores operatører.

Læs mere om overfaldsalarmen »

energistyring i det intelligente hjem

Intelligent energistyring

En grad op eller ned spiller en stor rolle for energiforbruget i dit hjem. Med et smart hjem, sænker du blot indendørstemperaturen med en grad, hvilket kan spare dig op til fem procent af dine varmeudgifter.

Flere af vores alarmkomponenter indeholder termometer, som f.eks. røgalarmen og sirenen. Få bedre styr over udgifterne ved at aflæse indendørstemperaturen hjemme eller i sommerhuset via Verisure app på din mobil.

Med SmartPlug får du et intelligent hjem, hvor du kan styre belysningen og elektriske apparater op til 2300 W via Verisure app. Hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre apparater, som er i standby-position til en SmartPlug? Ved at slukke dem helt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh pr. år.

Læs mere om SmartPlug »

klimastyring i det intelligente hjem

Intelligent klimastyring

Det intelligente hjem skal også have et sundt indeklima. Så har du og din familie det også godt. En for høj luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Verisure fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet.

Også vores brandalarm måler luftfugtighed og temperatur i hjemmet. Du aflæser niveauerne med Verisure app. Inden for fugt samarbejder vi med Anticimex, der er specialister i sunde indendørsmiljøer.

Læs mere om fugtalarmen »

lås til det intelligente hjem

Lås til det intelligente hjem

Med en Yale Doorman elektronisk dørlås fra Certego kan du styre dørlåsen i dit intelligente hjem via din Verisure app. Luk håndværkeren ind, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder for huspasseren, når du er på ferie. Se, når børnene kommer hjem og låser op, mens du er på arbejde.

Du styrer og holder øje med låsen med mobilen via Verisure app. Låsen kan kobles sammen med din Verisure privatalarm for flere opkoblede smarte tjenester.

Læs mere om elektronisk dørlås »

FÅ ET SMART HJEM

Verisure er leverandør af privatalarmer og opkoblede tjenester til det smarte hjem. Med os får du et fremtidssikret system, der kan udvides, og som indeholder multifunktionelle produkter. Så snart du kobler et nyt produkt til, downloader du bare ny software. Opkobling gennem både bredbånd og GSM, krypteret kommunikation og det faktum, at vi selv står for design og udvikling, gør systemet ekstremt sikkert og pålideligt

Installation i det intelligente hjem

Installation og service

Alle hjem og familier er forskellige. Vi hjælper med rådgivning og design af et system, som passer til jeres behov og bringer jer tættere på et intelligent hjem.

Installationen planlægges og gennemføres af en professionel installatør, der også viser, hvor enkelt det er at indstille og håndtere dit alarmsystem. Systemet er koblet til vores kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, inklusive fri vagtudrykning, når du har standardabonnement. Det skal være enkelt og behageligt at være kunde hos os. Derfor er vi der for dig hele vejen.

Online styring af det intelligente hjem

Indstil på Mine Sider

For at få det meste ud af dit intelligente hjem, skal du efter installationen aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller og styrer du de fleste af systemets funktioner.

Opdatér dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner og andre produkter til dit system. Du kan også tilpasse alarmen til dine husdyr og foretage ferieindstillinger, så er dit system optimeret, når du er bortrejst.

Mobil styring af det intelligente hjem

Kontrol med Verisure app

Download Verisure app og få kontrol over dit system. Kontrollér, at alarmen er slået til. Styr belysningen i det smarte hjem. Aflæs temperaturen i fritidshuset.

Med Verisure app er det let at styre og holde øje med dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig. Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure app kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Læs også her, hvordan du får et smartere hjem.

Ønsker du tilbud på et Verisure alarmsystem, eller vil du høre mere om vores priser? Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig inden for kort tid.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM INTELLIGENT HJEM

⭐Hvad er en smart alarm?

En smart alarm er en alarm, som du kan integrere i dit intelligente hjem ved f.eks. at styre belysning og elektronik.

⭐Hvad er det smarte ved jeres alarm?

Der er mange fordele. F.eks. kan du styre den via app, den opdager tyven, inden han kommer indenfor, den omfatter videoovervågning, vi kan tale med tyven via VoiceBoxen og meget andet.

⭐Beskytter en smart alarm bedre mod indbrud?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

⭐Hvad koster en smart alarm?

Det kommer fuldstændigt an på, hvilken løsning du vælger. Tag vores alarmtest her for at finde den alarm, der passer bedst til dig, og få et tilbud.

⭐Hvordan bestiller jeg en smart alarm?

Ring til os på 80 20 50 50 for at høre mere om vores alarmer og få et uforpligtende tilbud.