GØR DIT HJEM MERE INTELLIGENT MED EN SMART ALARM

Forestil dig en privatalarm, der både kan beskytte dig mod indbrud og samtidigt bringe dig tættere på det intelligente hjem. En alarm, der kan slukke din kaffemaskine eller give dig besked, når dine børn kommer hjem fra skole, selv om du ikke er hjemme. Verisure giver dig meget mere end en almindelig tyverialarm. Du får et opkoblet smart hjem.

Slå din alarm fra og til via mobilen. Kontrollér din lås, belysning og andre elektroniske apparater - uanset hvor du befinder dig. Med det intelligente hjem kan du også få meddelelser på mobilen, når børnene kommer hjem. Aflæs indendørstemperaturen eller luftfugtigheden og bliv advaret, når brandalarmen går i gang.

Ved at bruge moderne trådløs teknologi, kombineret med Verisure App og Mine Sider, der fungerer som et webbaseret kontrolpanel, holder Verisure dig i kontakt med dit intelligente hjem - hvor du end befinder dig.

Stort set alle Verisure komponenter er trådløse, så du slipper for at have ledninger hængende rundt i hjemmet.

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten og bliv ringet op med et tilbud.

FIND DIN ALARM OG FÅ ET TILBUD

App til intelligent hjem

LETTERE OG MERE BEKVEM HVERDAG MED ET SMART HJEM

 


Indbrud i det intelligente hjem

Dit hjem er godt beskyttet, mens du er borte, eller når du slår alarmen til, inden du går i seng om aftenen. Du får en professionelt overvåget tyverialarm med billedverifikation af alarmårsagen, skalsikring samt vagtudrykning.

I alarmpakken indgår afskrækkende alarmskilte, som placeres på døre og vinduer. Vores operatører reagerer hurtigt, hvis dit alarmsystem aktiveres. Hvis nogen bryder ind, tager fotosensorerne straks en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Operatøren kan hurtigt afgøre, hvad der har udløst alarmen og træffe de rette foranstaltninger. F.eks. ved at udløse røgkanonen.

Læs mere om tyverialarmer »

 


Brand i det intelligente hjem

Vi mener, at et pålideligt brandalarmsystem er en af grundstenene for tryghed i hjemmet. Ved brand er hvert sekund dyrebart. Derfor anbefaler vi en røgalarm i hvert rum.

Med Verisure får du en avanceret brandalarm med serieforbundne røgdetektorer, der er koblet til vores kontrolcentral, og som meddeler dig med både alarmsignal, stemmemeddelelse og via mobilen, hvis der skulle opstå røgudvikling. Røgdetektorerne er koblet sammen med vores fotodetektorer, der tager billeder og sender dem til kontrolcentralen ved røgudvikling. Med billedverifikation kan operatøren hurtigt træffe de korrekte foranstaltninger.

Læs mere om brandalarmer »

 


SOS

Heldigvis er nødsituationer i hjemmet ikke almindelige, men der kan trods alt alligevel ske ulykker. Med en tryghedsalarm i det intelligente hjem er hjælpen lige i nærheden ved en akut situation. Alarmen fungerer som en ekstra tryghed og kan let bruges af alle til at tilkalde hjælp.

Overfaldsalarmen sidder i betjeningspanelet, som medfølger alle vores alarmsystemer. Derudover kan du tilvælge en Night Control til dit system. Ved en nødsituation går alarmen direkte til en af vores operatører.

Læs mere om overfaldsalarmen »

 


Intelligent energistyring

En grad op eller ned spiller en rolle for energiforbruget. Med et smart hjem, sænker du nemt indendørstemperaturen.

Flere af vores alarmkomponenter indeholder termometer, som f.eks. røgalarmen og sirenen. Få bedre styr over varmeudgifterne ved at aflæse indendørstemperaturen hjemme eller i sommerhuset via Verisure app på din mobil.

Med SmartPlug får du et intelligent hjem, hvor du kan styre elektriske apparater op til 2300 W via Verisure app. Hvorfor ikke koble TV'et eller andre apparater, som er i standby-position til en SmartPlug og spare lidt penge?

Læs mere om SmartPlug »

 


Intelligent klimastyring

Det intelligente hjem skal også have et sundt indeklima. En for høj luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Verisure fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet.

Også vores brandalarm måler luftfugtighed og temperatur i hjemmet. Du aflæser niveauerne med Verisure app. Inden for fugt samarbejder vi med Anticimex, der er specialister i sunde indendørsmiljøer.

Læs mere om fugtalarmen »

 


Lås til det intelligente hjem

Med en LockGuard elektronisk dørlås kan du styre dørlåsen i dit intelligente hjem via din Verisure app. Luk håndværkeren ind, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder for huspasseren, når du er på ferie. Se, når børnene kommer hjem og låser op, mens du er på arbejde.

Du styrer og holder øje med låsen med mobilen via Verisure app. Låsen kan kobles sammen med din Verisure privatalarm for flere opkoblede smarte tjenester.

Læs mere om elektronisk dørlås »

DET ER NEMT AT FÅ ET SMART HJEM

Verisure er leverandør af privatalarmer og opkoblede tjenester til det smarte hjem. Med os får du et system, der kan udvides, og som indeholder multifunktionelle produkter. Så snart du kobler et nyt produkt til, downloader du bare ny software. Opkobling gennem både bredbånd og GSM, krypteret kommunikation og det faktum, at vi selv står for design og udvikling, gør systemet ekstremt sikkert og pålideligt.

Installation og service

Alle hjem er forskellige. Vi hjælper med rådgivning og design af et system, som passer til jeres behov og bringer jer tættere på et intelligent hjem.

Installationen planlægges og gennemføres af en professionel installatør, der også viser, hvor enkelt det er at indstille og håndtere dit alarmsystem. Systemet er koblet til vores kontrolcentral døgnet rundt, inklusive vagtudrykning. Det skal være enkelt og behageligt at være kunde hos os. Derfor er vi der for dig hele vejen.

Indstil på Mine Sider

For at få det meste ud af dit intelligente hjem, skal du efter installationen aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller og styrer du de fleste af systemets funktioner.

Opdatér dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner og andre produkter til dit system. Du kan også tilpasse alarmen til dine husdyr og foretage ferieindstillinger, så er dit system optimeret, når du er bortrejst.

Kontrol med Verisure app

Download Verisure app og få kontrol over dit system. Kontrollér, at alarmen er slået til. Styr belysningen i det smarte hjem. Aflæs temperaturen i fritidshuset.

Med Verisure app er det let at styre og holde øje med dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig. Vi tilføjer løbende nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure app kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Læs også her, hvordan du får et smartere hjem.

Ønsker du tilbud på et Verisure alarmsystem, eller vil du høre mere om vores priser? Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig inden for kort tid.

Ved klik på knappen accepterer du både vores persondatapolitik og at blive ringet op med et tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM INTELLIGENT HJEM

Hvad er en smart alarm?

En smart alarm er en alarm, som du kan integrere i dit intelligente hjem ved f.eks. at styre belysning og elektronik.

Hvad er det smarte ved jeres alarm?

Der er mange fordele. F.eks. kan du styre den via app, og den kan opdage tyvene, inden de kommer ind i dit hjem. Den omfatter videoovervågning, og vi kan tale med tyvene via VOICEPAD betjeningspanel og meget andet.

Beskytter en smart alarm bedre mod indbrud?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

Hvad koster en smart alarm?

Det kommer fuldstændigt an på, hvilken løsning du vælger. Tag vores alarmtest her og få et tilbud.

Hvordan bestiller jeg en smart alarm?

Ring til os på 80 20 50 50 for at høre mere om vores alarmer og få et uforpligtende tilbud.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.