Verisure

NORDENS MEST POPULÆRE ALARMLØSNING

Verisure er Europas førende alarmselskab. Faktum er, at vores alarmsystem er det mest installerede i Europa. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem.

Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I 2006 blev Securitas Direct en selvstændig virksomhed. Vores fokus har hele tiden ligget på udviklingen af sikkerhedsprodukter og tjenester koblet til hjem og virksomhed.

I dag er Verisure varemærket for vores privatalarm. Med flere end 3 millioner kunder i hele verden er vi nummer et i Europa og vokser kraftigt i Sydamerika.

tag alarmtesten her og få et tilbud

Få et indblik i Verisures produkter:

EGEN UDVIKLING AF PRODUKTER OG TJENESTER

Alle Verisures produkter, tjenester og støttesystemer udvikles på vores eget Innovation Center, der ligger i Sverige. Vores forsknings- og udviklingsteam har en bred viden inden for web, databaser og systemudvikling.

AUTORISERET TIL DRIFT AF VAGTVIRKSOMHED

Verisure har autorisation af politiet til at drive vagtvirksomhed og tilladelse til at drive kontrolcentral i Danmark. Politiet fører tilsyn med Verisure som kontrolcentral. Læs mere om, hvad det vil sige at være en politigodkendt kontrolcentral.

GLADE KUNDER

Du er altid velkommen til at besøge vores Trustpilot-profil for at se, hvad andre skriver om os. Du kan også finde mere uddybende anmeldelser her.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Om Verisure