Verisure

EN AF EUROPAS MEST POPULÆRE ALARMLØSNINGER

Verisure er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer. Takket være et stort fokus på kvalitet og service har vores kunder fremragende tilfredshed.

Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem.

Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, vagtudrykning 24/7 og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I 2006 blev Securitas Direct en selvstændig virksomhed. Vores fokus har hele tiden ligget på udviklingen af sikkerhedsprodukter og tjenester koblet til hjem og virksomhed.

I dag er Verisure varemærket for vores privatalarm. Med flere end 5 millioner kunder i hele verden er vi nummer 1 i Europa og vokser kraftigt i Sydamerika.

tag alarmtesten her og få et tilbud

Få et indblik i Verisures produkter:

Verisure udvikling af produkter og tjenester

EGEN UDVIKLING AF PRODUKTER OG TJENESTER

Verisures produkter, tjenester og støttesystemer udvikles på vores eget Innovation Center, der ligger i Sverige. Vores forsknings- og udviklingsteam har en bred viden inden for web, databaser og systemudvikling.

AUTORISERET TIL DRIFT AF VAGTVIRKSOMHED

Verisure har autorisation af politiet til at drive vagtvirksomhed og tilladelse til at drive kontrolcentral i Danmark. Politiet fører tilsyn med Verisure som kontrolcentral. Læs mere om, hvad det vil sige at være en politigodkendt kontrolcentral.

GLADE KUNDER

Du er altid velkommen til at besøge vores Trustpilot-profil for at se, hvad andre skriver om os. Du kan også finde mere uddybende anmeldelser her.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Vores compliance-program

Vi er stolte af at beskytte. Ved at beskytte det, der betyder mest hver dag, ændrer vi liv til det bedre.

Vi har allerede mere end 5 millioner kunders tillid i 16 lande verden over, hvilket afspejler værdisættet ”Tillid og ansvar” i vores DNA. Vores compliance-program beskriver de standarder, som vi følger og ønsker at overgå, for at opfylde de skiftende forventninger til os. Det giver vejledning om vores interaktioner med vores kolleger, vores kunder, vores leverandører, vores konkurrenter og alle vores andre interessenter.

Vores koncerns Speak Up-politik giver alle vores interessenter, herunder vores medarbejdere, tidligere medarbejdere, jobkandidater, leverandører og kunder, mulighed for at bidrage til vores mission om at beskytte det, der betyder mest, ved at indberette eventuelle mistanker om alvorlige overtrædelser af vores koncerns adfærdskodeks, politikker, standarder eller gældende love.

Læs vores koncerns Speak Up-politik her.

Gå til https://verisure.whispli.com/pages/verisurespeakup.

Verisure tillid og ansvar program

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.