SKALSIKRING BESKYTTER MOD INDBRUD, MENS DU ER HJEMME

PRØV VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

bedste skalsikring

SKALSIKRING SIKRER DIT HJEM MOD INDBRUD, MENS DU ER HJEMME

Hvert femte indbrud sker, mens der er nogen hjemme*. Størstedelen af de indbrud foregår om natten, mens alle i hjemmet sover trygt. Forestil dig følelsen af at vågne op til lyden af en indbrudstyv. Det fortjener ingen. Derfor er det vigtigt, at dit hus også er sikret mod indbrud, mens du er hjemme.

Hvad er skalsikring?

Med skalsikring af huset beskytter din alarm dig også mod indbrud, mens du er hjemme. Med et fuldt tilkoblet alarmsystem vil alarmen gå i gang, når du selv bevæger dig rundt i hjemmet på grund af fotosensorerne. Men med en skalsikring er kun sikringskomponenterne på døre og vinduer aktiveret, og du kan derfor være hjemme og stadig være sikret mod indbrud.

Vores bedste skalsikring består af vibrationsdetektorer til døre og vinduer, der opdager indbrudsforsøget, allerede inden tyven får åbnet døren eller vinduet, så vi kan reagere hurtigt, inden tyven når at komme indenfor.

Læs mere om vinduessikring og dørsikring.

Indbrud mens du er hjemme

Hvis du bliver udsat for indbrud, mens du er hjemme, og skalsikringen er slået til, får Verisures vagtcentral besked med det samme og sender en vagt og alarmerer politiet.

Tyve, der begår indbrud, mens der er nogen hjemme, er kyniske, så forsøg, så vidt det er muligt, at undgå konfrontation med indbrudstyven. Via alarmsystemets VoicePad har vi konstant, direkte kontakt til dig i hjemmet, indtil hjælpen når frem.

FÅ TILBUD PÅ DEN RIGTIGE ALARM MED SKALSIKRING HER

SKALSIKRING OG OVERVÅGNING, MENS DU ER HJEMME

Afhængigt af dit hjems indretning er det muligt at kombinere skalsikringen med aktive fotosensorer, selvom der er nogen hjemme. Har du f.eks. en separat soveafdeling i den ene ende af huset eller på 1. sal, kan alarmsystemet indstilles, så det øvrige af huset, hvor du ikke færdes om natten, også sikres af fotosensorer som supplement til skalsikringen. Skulle en tyv begå indbrud, mens du er hjemme, vil han således foruden at aktivere alarmen via skalsikringen, også blive fanget af fotosensoren.

alarmskilt til skalsikring

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM SKALSIKRING

Hvad er skalsikring?

Skalsikring vil sige, at du sikrer ”skallen” af dit hjem. Altså alle døre og vinduer som en tyv vil kunne komme ind ad.

Hvad består skalsikring af?

Hos Verisure udgøres skalsikringen af vores vibrationssensorer. Vibrationssensorerne registrerer tryk og skub på ruden, så alarmen aktiveres, allerede inden tyven kommer indenfor.

Hvad sker der, hvis en tyv bryder ind, mens skalsikringen er slået til?

Så aktiveres alarmen med det samme. Det vil sige, at sirenen hyler i huset, og at der sendes et signal til Verisures vagtcentral, som sender en vagt og alarmerer politiet.

Kan jeg være hjemme, mens alarmen er slået til?

Ja, det kan du. Du kan aktivere skalsikringen separat fra det øvrige alarmsystem, så du kan bevæge dig frit omkring i hjemmet, mens alarmen er slået til.

Tilbyder I fuld skalsikring?

Ja, vi tilbyder fuld skalsikring med vibrationssensorer på alle dine døre og vinduer.

 
 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.