INDBRUDSALARM

Ifølge tilgængelige data fra Eurostat, ”Recorded offences by offence category - police data” er Danmark desværre et af de lande i Europa, hvor der begås mange indbrud i private hjem pr. indbygger. Antallet af indbrud er trods alt faldende, men hos Verisure mærker vi alligevel  efterspørgslen efter tyverialarmer til sikring af enten villa eller lejlighed. Se vores udvalg af alarmer til lejligheder.

Hvis du også er en af de mange, der er på udkig efter en indbrudsalarm, kan du læse mere om dine muligheder hos Verisure herunder.

få tilbud på indbrudsalarm

Ønsker du at høre mere om vores alarmer? Send os dit nummer herunder, så ringer vi dig op og fortæller mere. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Husk også, at flere forsikringsselskaber giver rabat på indboforsikringen, hvis du får installeret alarm.

Alarm til erhverv? Klik her

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Hurtig hjælp, når alarmen går

Verisures alarmer er koblet op til en slags alarmcentral, kaldet en politigodkendt kontrolcentral. Det vil sige, at tyverialarmen bliver overvåget døgnet rundt af professionelle alarmoperatører, når alarmen er tilkoblet.

Skulle alarmen blive aktiveret af en tyvs indtrængen, f.eks. hvis tyven påfører kraft på vibrationssensorerne på dine vinduer, sendes et signal direkte til kontrolcentralen. Her vil alarmoperatøren hurtigt reagere ved at verificere indbruddet, sende en vagt til din adresse og alarmere politiet om tyven, hvis der er akut behov.

find din alarm her

Overvågning af indbrudsalarm

Få et sikkerhedstjek, inden du beslutter dig for indbrudsalarm

Hos Verisure prioriterer vi højt, at alarmen skræddersys til det enkelte hjem. Boliger og mennesker er forskellige, og der er derfor også forskellige forventninger til, hvad en indbrudsalarm skal omfatte.

Nogen vægter skalsikring af døre og vinduer højt, mens andre foretrækker, at alarmen indeholder fuld videoovervågning både indendørs og udendørs.

Derfor vil vi altid anbefale, at du får foretaget et uforpligtende sikkerhedstjek. Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af vores lokale sikkerhedskonsulenter hjemme hos dig selv.

Her vil han eller hun gennemgå den eksisterende indbrudssikring, f.eks. dine låse og nøgleboks, og foretage en vurdering af din indbrudsrisiko. På den baggrund vil du få gode råd til, hvordan du bedst kan sikre dit hjem mod tyven og opnå større tryghed.

Hvis du ønsker det, kan du også modtage et uforpligtende tilbud på en tyverialarm tilpasset præcist til dit hjem. Føler du dig allerede overbevist om valget på det tidspunkt, klarer vi også montering for dig med det samme.

I forbindelse med at alarmen installeres, gennemgår vi også sammen med dig, hvordan du skal forholde dig i tilfælde af eventuelle fejlalarmer.

BESTIL SIKKERHEDSTJEK

Indtast dit telefonnummer nedenfor for at høre mere om vores sikkerhedstjek og booke en aftale. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.