FÅ HJÆLP MED ET ENKELT TRYK MED EN OVERFALDSALARM

 

BRUG FOR HJÆLP? TRYK PÅ OVERFALDSALARMEN

En overfaldsalarm er altid god at have ved hånden. Der kan nemt opstå forskellige situationer, hvor du kan få brug for hjælp.

Det kan f.eks. være, hvis du skulle få besøg af ubudne gæster i dit hjem, hvis du falder og kommer til skade, så du ikke kan komme op igen, hvis du får et ildebefindende eller lignende.

Alle Verisures alarmsystemer er udstyret med overfaldsalarm via SOS-knappen på VoicePad'en. Ønsker du en mobil overfaldsalarm for at opnå større fleksibilitet i hverdagen, kan du overveje at supplere dit system med en Night Control overfaldsalarm.

Med en Verisure Night Control får du en personlig overfaldsalarm, så hjælpen er lige ved hånden. Den måler 9x9 cm og er trådløs, så du kan nemt tage den med dig rundt i hjemmet, så du hurtigt kan tilkalde hjælp - døgnet rundt.

Kommer du i en nødsituation, trykker du på de to knapper på samme tid i 3 sekunder. Herved sendes et nødsignal til Verisures døgnbemandede kontrolcentral, der vil kontakte dig via alarmsystemets VoicePad eller alternativt telefonen. Hvis du ikke svarer, kan vi sende en vagt hjem til dig med det samme.

Du behøver altså aldrig at føle dig alene hjemme, for du kan hurtigt få hjælp, hvis noget skulle ske.

Tag vores alarmtest via knappen herunder og bliv ringet op med et tilbud.

TAG VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD
Overfaldsalarm fra Verisure

Night Control overfaldsalarm

BESTIL NIGHT CONTROL OVERFALDSALARM

Er du allerede kunde hos os, kan du bestille en Night Control direkte i vores webshop. Er du endnu ikke kunde, kan du tage en hurtig alarmtest her på siden.

Bestil Night Control i webshop - for eksisterende kunder

 

OVERFALDSALARM, FJERNBETJENING OG DØRKLOKKE I ÉT

Verisures Night Control overfaldsalarm er mere end bare en trådløs overfaldsalarm.

Vi har nemlig indbygget flere funktioner for at give dig endnu mere sikkerhed, fleksibilitet og tryghed.

Først og fremmest fungerer Verisure Night Control som overfaldsalarm. Med et enkelt tryk tilkalder du hurtigt hjælp, og vi er der for dig døgnet rundt. Hvis noget er galt hos dig, kan vi sende en vagt og alarmere politiet eller brandvæsnet afhængigt af situationen.

Verisure Night Control fungerer også som en trådløs fjernbetjening, som du kan bruge til at til- og frakoble alarmens skalsikring med et enkelt tryk. Med skalsikring aktiverer du alarmerne på "skallen" af din bolig, det vil sige vibrationssensorerne på dine døre og vinduer. På den måde kan du opholde dig i hjemmet og gå rundt uden at aktivere de indendørs alarmkomponenter, men skulle nogen begynde at bryde ind af en dør eller et vindue, aktiveres alarmen med det samme.

Overfaldsalarmen har også en indbygget dørklokkefunktion, som du kan slå til og fra efter behov. Med dørklokkefunktionen afgiver din Night Control en lyd, hvis nogen åbner en dør eller et vindue.

Hvis du ikke har din overfaldsalarm med dig rundt i huset, kan du med fordel placere den i dens holder ved siden af sengen eller ved toppen af trappen til den etage, du sover på, så du hurtigt og nemt kan nå den, hvis noget skulle ske. Da den er trådløs, er det helt op til dig, hvor du foretrækker at placere den.

OVERFALDSALARM ER INKLUDERET VIA BETJENINGSPANELET

Når du vælger en Verisure alarm, er overfaldsalarmen altid inkluderet i abonnementet via SOS-knappen på VoicePad betjeningspanelet. Du kan altså altid hurtigt tilkalde hjælp, hvis noget skulle ske.

Det er betryggende at vide, at du via din overfaldsalarm altid har forbindelse til vores kontrolcentral, hvor vores alarmoperatører er der for dig døgnet rundt. I tilfælde af en alarmsituation ringer de dig op og får afklaret, hvad der er sket og tager de nødvendige foranstaltninger ved at sende en vagt og eventuelt tilkalde politi eller brandvæsen. Hvis vi ikke kan få kontakt til dig, sender vi en vagt med det samme.

Du kan også vælge at udvide dit alarmsystem med Verisure Night Control, som både fungerer som overfaldsalarm og som fjernbetjening til til- og frakobling af alarmens skalsikring.

Prøv vores alarmtest og bliv ringet op med et tilbud.

TAG VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

HØR MERE OM VORES OVERFALDSALARM

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores overfaldsalarm - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.