VERISURE SOM VAGTFIRMA: VORES VAGTCENTRAL PASSER PÅ DIG

Sikkerhed og tryghed fra Verisure er meget mere end bare et alarmsystem. Bag alarmsystemet ligger nemlig både en professionel vagtcentral og et stort netværk af vagter, der rykker ud i tilfælde af indbrud.

Hos Verisure tilbyder vi overvågede alarmer med vagt. At en alarm er overvåget, vil sige, at der er professionelle alarmoperatører, der reagerer på den 24/7. Vores vagtcentral er politigodkendt, hvilket er et krav for at kunne drive kontrolcentral og vagtvirksomhed, hvor man modtager og behandler alarmsignaler fra overfalds- eller indbrudsalarmeringsanlæg. Det er din sikkerhed for, at vi udøver vagtvirksomhed på forsvarlig måde og i overensstemmelse med god skik inden for vagtfirma- og security branchen.

Tag testen nedenfor og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

PRØV VORES ALARMTEST

HVORDAN ARBEJDER JERES VAGTER PÅ VAGTCENTRALEN?

Vores alarmoperatører bemander vagtcentralen døgnet rundt, så der altid er nogen, der reagerer på signalerne fra din alarm. Det giver den største sikkerhed for dig.

Alle alarmoperatører på vores kontrolcentral har gennemført vagtuddannelse, men arbejder ikke som kørende vagter. Vi har valgt, at når man har vagt på vagtcentralen, skal man ikke koncentrere sig om andet end at overvåge alarmer. Vi tror på, at det giver den højeste grad af specialisering og professionalisme, hvilket medfører en endnu større sikkerhed og tryghed for vores kunder.

Vores vagter på vagtcentralen er i stedet 100% dedikerede til og uddannede i at reagere på alarmsignaler fra både privatalarmer og erhvervsalarmer og træffe de nødvendige foranstaltninger hurtigst muligt. I tilfælde af indbrud kan de hurtigt danne sig et overblik over alarmsignaler, billed-, video- og lydmateriale, verificere indbruddet, tilkalde vagter og alarmere politiet. Det kræver en høj grad af specialisering, og derfor sørger vi for, at alarmoperatøren har fuldt fokus på den opgave, der er den allerkritiske del for vores kunders sikkerhed og tryghed.

Verisure er altså ikke et decideret vagtfirma, da vi ikke har vores egne kørende vagter. Idet vores vagter er specialiseret i overvågning, samarbejder vi i stedet med vagtfirmaer, der er specialiseret i udrykning. På den måde kan vi også sikre, at der altid er en vagt til rådighed, da vi kan drage fordel af deres store netværk af vagter over hele landet. Med vores samarbejdspartnere er vi altså en virksomhed, der arbejder professionelt for din sikkerhed.

 
 

FÅ TILBUD PÅ ALARM MED VAGT

Ønsker du et tilbud på alarm med vagt? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

SÅDAN ARBEJDER VAGTCENTRALEN

Hvis alarmen går i forbindelse med et indbrud, modtager vagtcentralen først og fremmest alarmsignalet fra den komponent, der er blevet påvirket. Det vil i de fleste tilfælde være via dør- eller vinduessikringen, hvor tyven er på vej ind. Derefter aktiveres både fotosensorer og eventuel videoovervågning, så vagtcentralen også modtager både billeder og videoer med lyd. Disse materialer bruger alarmoperatøren til at verificere indbruddet, så en vagt fra vores samarbejdende vagtfirma kan rykke ud, og politiet alarmeres.

Alt dette sker inden for ganske kort tid. Imens forsøger alarmoperatøren at få kontakt til indbrudstyvene direkte på stedet ved at tale til dem via VoiceBoxen og på den måde forhåbentligt skræmme dem væk. Er der installeret ZeroVision, vil det også være på dette tidspunkt, at alarmoperatøren udløser den for at presse tyvene ud af hjemmet igen.

SÅDAN FÅR DU ALARM MED VAGTORDNING

Vil du høre mere om vores alarmer og sikkerheden ved den tilknyttede vagtservice, er du altid velkommen til at ringe til os på 80 20 50 50, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud.


Hvis du er i tvivl om, om alarm med vagt er det rigtige for, og hvilken alarm det i så fald skal være, kan du tage vores hurtige alarmtest her på siden. Efter alarmtesten vil blive ringet op med et uforpligtende tilbud.

PRØV VORES ALARMTEST HER

 

HVILKEN TYPE VAGT OG VAGTFIRMA SKAL MAN VÆLGE?

Der er flere forskellige typer vagtfirmaer at vælge imellem, og der kan være stor forskel på, hvad de forskellige vagtservices omfatter. Derfor er det en rigtig god idé at gøre op med sig selv, hvad man forventer af sikkerheden og gerne vil have ud af samarbejdet med et vagtfirma.

Først og fremmest er det vigtigt at definere, om der er brug for en vagt i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng. For en patruljeringsvagt for eksempel vil det kræve en helt anden tilgang at patruljere på en privat villagrund i forhold til at patruljere hos en virksomhed med store både indendørs og udendørs arealer og helt andre værdityper end dem, der findes hos private. Dernæst bør man også overveje hvilken type vagtservice, man ønsker. Der findes ordninger, hvor du bl.a. kan vælge mellem faste vagter, runderingsvagter, sikkerhedsvagter, butiksvagter, vagter, der kører alarmpatrulje mv.

Er du en stor virksomhed med store værdier og en høj risiko for indbrud, kan det måske være en god idé at undersøge markedet for faste vagter hos et vagtfirma. Eller måske behovet kan løses med en hund. Det afhænger fuldstændigt af, hvem og hvad du gerne vil beskytte, på hvilken tid af døgnet og under hvilke forhold.

Er du på udkig efter en vagt til private hjem, er det nok lige i overkanten med en fast vagt. Her er det oftest runderingsvagter og vagter til alarmudrykning, der efterspørges. En runderingsvagt giver ofte bedst mening, hvis I er en hel vej eller et helt område, der går sammen om at hyre et vagtfirma til den opgave. Så laver I en tilpasset aftale med vagtfirmaet om, hvor ofte og hvornår vagten skal komme, hvilken rute han skal køre, hvilke afkroge han skal undersøge særskilt osv.
Risikoen ved denne type vagtordning er, at indbrudstyvene ofte holder øje med et område over et stykke tid, før de begår indbrud der. Det gør, at de gennemskuer, at der dels kommer en runderingsvagt med jævne mellemrum, men også at der oftest er fri bane i tiden lige efter patruljeringen. Det giver en åbning til at begå sit indbrud i fred og ro uden større risiko for at blive opdaget.

ALARM MED VAGTUDRYKNING ER OFTE BEDST TIL PRIVATE

Et godt alternativ til runderingsvagten til private hjem, er vagter fra et vagtfirma, der kører alarmpatrulje. Denne type vagtservice forudsætter, at der er en alarm installeret i hjemmet. Hvis alarmen udløses på grund af indbrud eller indbrudsforsøg, sendes der besked til vagten, som så rykker ud til adressen, så hurtigt det overhovedet kan lade sig gøre.

Hos Verisure er vi først og fremmest specialiseret i sikring af private hjem ved hjælp af alarmer med tilknyttet vagtovervågning og vagtudrykning døgnet rundt. Vi tror på, at døgnovervågning er den bedste form for indbrudssikring, for tyvene vil altid blive opdaget.

Faktisk kan de med vores systemer med intelligente vibrationssensorer blive opdaget allerede inden, de kommer indenfor, da sensorerne kan registrere tryk eller skub på døre eller vinduer. Alarmen kan altså gå i gang, mens tyven stadig er udenfor.

Samtidig med at sirenen lyder i hjemmet, sendes også et alarmsignal til Verisures vagtcentral, hvor alarmoperatørerne håndterer alarmsignalerne og træffer de nødvendige foranstaltninger, f.eks. ved at sende en vagt og alarmere politiet.

Indbrudstyvene ved godt, at der er hurtig respons, hvis de bryder ind i hjem med en Verisure alarm. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73% lavere risiko for indbrud.

Prøv vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dit hjem og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

FIND ALARM TIL DIG HER OG FÅ ET TILBUD

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VERISURE SOM VAGTFIRMA

Kører jeres vagter over hele landet?

Ja, det gør de. Vores vagter rykker ud over hele landet.

Hvad koster det at få installeret alarm med tilknytning til vagtfirma?

Alle hjem og behov er forskellige, så der er stor forskel på, hvilket alarmsystem der er det ”rigtige”. Vi kan derfor ikke sige noget generelt om prisen. Men du kan tage vores alarmtest og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud på det inkl. vagtudrykning. 

Hvad gør vagten, hvis han kommer ud til et indbrud?

Vagten vil først og fremmest forsøge at standse indbruddet. Vagten har også beføjelse til at foretage en civil anholdelse.

Hvad koster det, når en af jeres vagter rykker ud i forbindelse med et indbrud?

Vagtudrykning er inkluderet i alarmabonnementet, så det koster ikke noget ekstra for dig, hvis en vagt rykker ud til din hjemadresse.

Kan jeg selv bestille en vagt til at komme og kontrollere mit hus?

Hvis du oplever noget usædvanligt og mistænkeligt i dit hjem, kan du altid ringe til os eller sende os et SOS-signal via dit betjeningspanel. Vi vil herefter i samråd med dig vurdere behovet for at sende en vagt hjem til dig.

Tilbyder I også patruljeringsvagter?

Nej, det gør vi desværre ikke. Vi tilbyder kun vagtservices i forbindelse med indbrud. Hvis du ønsker en fast patruljevagt, henviser vi i stedet til dertil specialiserede vagtfirmaer.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.