ALARMSKILTE KAN MINDSKE RISIKOEN FOR INDBRUD

Når du bestiller en indbrudsalarm hos Verisure, medfølger der som standard alarmskilte og alarmklistermærker, som monteres på dine døre, vinduer, postkasse og lignende. Vi anbefaler, at der som minimum monteres alarmskilte på alle indgangsdøre, men jo flere der sættes op, jo større synlighed opnår du naturligvis.

Alarmskilte

Alarmskiltene og -klistermærkerne informerer om, at der er installeret alarm i hjemmet, og hvilken type alarm der er tale om.

Alarmskiltet måler ca. 7 x 10 cm. Det er elegant designet, så det ikke er skæmmende, men det er samtidigt så iøjnefaldende, at indbrudstyvene ikke kan undgå at få øje på det.

Det er vigtigt, da en stor del af sikkerheden ved et alarmsystem bl.a. ligger i at hindre, at indbrudstyven i det hele taget påbegynder et indbrudsforsøg.

Verisures alarmer omfatter bl.a.: Vibrationsdetektorer, kameraovervågning og vagtudrykning. Der er noget af det mest effektive til at undgå indbrud. Derfor er det også de ting, som alarmmærkaterne advarer om. Har du tilvalgt videoovervågning og tågesikring, vil det også fremgå af dine alarmmærker.

Følsomme vibrationssensorer kan registrere tyvene, allerede idet de tager hårdt i døren, eller tager fat med brækjernet i vinduet. Alarmen går i gang, og vores alarmoperatører på vagtcentralen får besked. Fortsætter de alligevel indenfor, vil systemets fotosensorer tage billeder af dem. VoicePad'en aktiveres også, så alarmoperatøren kan høre alt, hvad tyvene foretager sig, ligesom vi også kan tale direkte til tyvene og skræmme dem med at fortælle, at vagten er på vej, og at politiet er tilkaldt.

Alt det ved tyvene godt. De ved godt, hvor mange forskellige alarmkomponenter, de er oppe imod, og hvordan hele alarmflowet hos Verisure fungerer. De ved, at de kan blive opdaget og dokumenteret, og at de har meget kort tid at udføre deres arbejde i, før de bliver afbrudt. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

FÅ ET TILBUD

KAN JEG TAGE ALARMMÆRKERNE AF IGEN?

Ja, du kan godt tage alarmskiltene og alarmklistermærkerne af dine døre og vinduer igen, men de kan ikke genanvendes.

Alarm-klistermærkerne er lavet på en sådan måde, at de sagtens kan fjernes, men når man gør det, går de i stykker og kan ikke klistre ordentligt igen. Årsagen til, at mærkaterne til din alarm er lavet sådan, er, at det ikke skal være muligt at stjæle dem for derefter at sætte dem op hjemme hos sig selv.

Hvis det var muligt at stjæle alarmskiltene og genbruge dem, ville du som kunde for det første kunne risikere, at det skete for dig, så du skulle til at genbestille flere skilte og have dem monteret. Derudover ville det også påvirke alarmens effekt. Hvis det blev nemt at montere stjålne alarmklistermærker i hjem uden et af vores alarmsystemer, ville indbrudstyvene lynhurtigt finde ud af det og miste respekten for skiltet. 

ØNSKER DU TILBUD PÅ ALARM?

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på et alarmsystem skræddersyet til dit hjem.

Ring til os på 80 20 50 50, eller indtast dit telefonnummer herunder. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

KAN JEG BESTILLE GRATIS ALARM-
KLISTERMÆRKER?

Hvis du ikke har et Verisure-alarmsystem i hjemmet, kan du ikke få gratis alarmklistermærker. Den primære årsag til, at Verisures alarmer kan have en afskrækkende effekt, er, at indbrudstyvene ved, at der ligger seriøs sikkerhed bag alarmmærkatet.

Hvis det var muligt at bestille gratis alarmskilte uden at få et alarmsystem installeret, ville indbrudstyvene hurtigt lære, at alarmskiltene i mange tilfælde blot er sat op for at skræmme, men at der er en sandsynlighed for, at der ikke er alarm i hjemmet, så de alligevel kan bryde ind uden nogen reel risiko.

Hos Verisure går vi ikke på kompromis med kvaliteten og sikkerheden af vores systemer, og derfor vil vi ikke udlevere gratis alarm-klistermærker, hvis du ikke vælger at bakke det op med at få installeret en tyverialarm. Til gengæld medfølger alarmskiltene altid, når du får installeret alarm. Vi monterer så mange, som du har brug for, på dine døre og vinduer, så de tydeligt kan ses udefra.

HAR DU BRUG FOR ALARMSKILTE?

Er du allerede kunde hos os og har brug for flere alarmskilte eller alarmklistermærker, kan du bestille dem hos vores Kundeservice.

De sidder klar hver dag på telefonerne på
70 24 73 65.

VERISURES ALARMSKILTE

Standard alarmskilt

 

Verisure alarmskilt

 

Når du bestiller en alarm hos Verisure, medfølger dette alarmskilt som standard til dine døre og vinduer. Det advarer tyvene om, at de kan blive opdaget, samt at vores kontrolcentral sidder klar til at sende en vagt ud. Det fungerer også som skilt til videoovervågning.

Alarmskilt til tågesikring

Verisure

Vælger du at supplere dit alarmsystem med tågesikring, kan du også få dette alarmskilt monteret i dine døre og vinduer. Skiltet advarer tyven om, at der er installeret ZeroVision, som vil blive aktiveret ved indbrud.

 

Alarmskilt til skalsikring

Verisure

Vælger du at få fuld skalsikring, dvs. vibrationssensorer på samtlige døre og vinduer, kan du også få monteret dette alarmskilt. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ALARMSKILTE

Afskrækker alarmskilte indbrudstyve?

Det er meget sandsynligt, da indbrudstyvene godt ved, at der ligger et alarmsystem med tilkoblet kontrolcentral bag alarmskiltet. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

Kan jeg købe alarmskilte uden at have jeres alarm?

Nej, det kan du ikke. Alarmskiltenes præventive virkning kan skyldes, at indbrudstyven ved, at der er installeret et alarmsystem, når vores alarmskilt er monteret. Hvis sandsynligheden for, at der reelt er installeret et alarmsystem, falder, mister tyvene også respekten for det.

Hvilke alarmskilte findes der?

Vi tilbyder vores standard-skilt, når du køber et alarmsystem hos os. Tilvælger du fuld skalsikring eller tågesikring, monterer vi også særskilte alarmskilte, der informerer om hhv. skalsikring og ZeroVision.

Er jeres alarmskilte lavet som klistermærker eller plasticskilte?

Begge dele. Vi bruger klistermærkerne i ruderne på døre og vinduer, og PVC-skiltene bruger vi, når der skal monteres skilte på f.eks. træstolper mv.

Jeg vil gerne have flere alarmskilte – kan jeg bestille det?

Ja, det kan du sagtens, hvis du allerede er kunde hos os. Kontakt vores Kundeservice på 70 24 73 65 for at bestille alarmskilte.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.