FIND DEN BEDSTE BOLIGALARM TIL DIG

Vil du sikre din bolig, både når du er på farten, og når du er hjemme? Så har Verisure et godt kvalitetstestet udvalg af boligalarmer, der kan øge sikkerheden i din bolig og skabe tryghed for dig og din familie. Verisure er Europas førende udbyder af overvågede alarmsystemer, og derfor kan vi sikre dig høj kvalitet og tryghed.

bedste boligalarm
 

Alle Verisures alarmer indeholder GSM, hvilket betyder at alle dele af alarmsystemet kommunikerer med hinanden. I tilfælde af indbrud bliver kontrolcentralen hurtigt alarmeret og kan sende vagt og politi afhængigt af situationen. Du kan selv vælge, hvem der skal være yderligere kontaktpersoner for systemet, hvis uheldet skulle være ude. Det kan blandt andet være en fra dit nærområde, der hurtigt kan rykke ud til din bolig, hvis du selv befinder dig langt væk.

Vi har en boligalarm, der passer netop til dig

Verisure udbyder forskellige boligalarm-grundpakker, som er tilpasset forskellige boligstørrelser og behov. Vores boligalarm-pakker er dog meget fleksible.

Opfylder en af vores to grundpakker ikke dine ønsker og behov, kan du derfor selv sammensætte et skræddersyet alarmsystem, der passer til netop din situation. Så du kan få præcis den boligalarm, der skal til for at du og din familie kan være 100% trygge.

» Se vores alarmsystemer

Hvilken boligalarm bør jeg vælge?

Alle boliger er forskellige, og derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige alarmsystem.

Er du i tvivl om, hvilken boligalarm du skal vælge, så prøv vores alarmtest og find ud af hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem. Eller kontakt Verisure på tlf. 80 20 50 50, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Når du køber boligalarm hos Verisure, sørger vi for den fulde installation.

Tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til din bolig og få et tilbud.

TEST, HVILKEN BOLIGALARM PASSER TIL DIG, OG FÅ ET TILBUD

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

hvorfor bør jeg sikre mit hjem med boligalarm?

Har man prøvet at blive udsat for indbrud, ved man, at det kan efterlade store spor både psykisk hos de berørte og fysisk i hjemmet, og det kan være svært at genopbygge trygheden.

En boligalarm hjælper dig til at genopbygge og fastholde trygheden. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for at blive udsat for indbrud. Indbrudstyve ved nemlig, at der bag alarmskiltene, som monteres på din bolig, ligger en effektiv boligalarm bag. De ved, at de kan blive opdaget allerede idet, de begynder at bakse med vinduer og døre, og at alarmoperatøren hurtigt kan sende en vagt og alarmere politiet ved et verificeret indbrud.

Overvejer du at sikre dit hjem med en boligalarm? Tag vores alarmtest og få et tilbud. Du kan også sende os dit telefonnummer direkte her på siden. Så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores boligalarmer.

Hvis du ønsker det, kan du også få et uforpligtende sikkerhedstjek, hvor en af vores lokale sikkerhedskonsulenter vil gennemgå din bolig med dig både indendørs og udendørs og komme med gode råd til, hvordan du bedst kan sikre dit hjem.

 

FÅ TILBUD PÅ BOLIGALARM

Ønsker du et tilbud på alarm til din bolig? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud på vores alarmsystem - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

Ofte stillede spørgsmål om boligalarmer

Hvordan finder jeg den bedste boligalarm til mig?

Det kan du f.eks. gøre ved at tage vores alarmtest. Efter testen får du et uforpligtende tilbud.

Hvad koster en boligalarm?

Prisen på din boligalarm afhænger af, hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi skræddersyr vores boligalarmer til den enkelte bolig for at opnå den største sikkerhed og tryghed. Kontakt os for at få et tilbud på alarm til din bolig.

Hvordan beskytter alarmen min bolig?

Vores boligalarmer beskytter hjemmet ved hjælp af blandt andet, vibrationssensorer, overvågningskameraer, bevægelsessensorer, VoiceBox og meget andet.

Hvor effektiv er en boligalarm?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.