MARKEDETS BEDSTE BOLIGALARMER

Vil du sikre din bolig, både når du er på farten, og når du er hjemme? Så har Verisure et godt kvalitetstestet udvalg af boligalarmer, der øger sikkerheden i din bolig og skaber tryghed for dig og din familie. Verisure er Nordens største udbyder af alarmsystemer, og derfor kan vi sikre dig den bedste kvalitet og tryghed på markedet.

bedste boligalarm
 

Alle Verisures alarmer indeholder GSM, hvilket betyder at alle dele af alarmsystemet kommunikerer med hinanden. I tilfælde af indbrud bliver vagtcentralen alarmeret øjeblikkeligt og sender både vagt og politi afhængigt af situationen. Du kan selv vælge, hvem der skal være yderligere kontaktpersoner for systemet, hvis uheldet skulle være ude. Det kan blandt andet være en fra dit nærområde, der hurtigt kan rykke ud til din bolig, hvis du selv befinder dig langt væk.

Vi har en boligalarm, der passer netop til dig

Verisure udbyder en række forskellige boligalarm-grundpakker, som er tilpasset forskellige boligstørrelser og behov. Vores boligalarm-pakker er dog meget fleksible.

Opfylder en af vores tre grundpakker ikke dine ønsker og behov, kan du derfor selv sammensætte et skræddersyet alarmsystem, der passer til netop din situation. Så du kan få præcis den boligalarm, der skal til, for at du og din familie kan være 100% trygge.

» Se vores alarmsystemer

Hvilken boligalarm bør jeg vælge?

Alle boliger er forskellige, og derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige alarmsystem.

Er du i tvivl om, hvilken boligalarm du skal vælge, så prøv vores gratis alarmtest og find ud af hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem. Eller kontakt Verisure på tlf. 80 20 50 50, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Når du køber boligalarm hos Verisure, sørger vi for den fulde installation.

Tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til din bolig og få et tilbud.

TEST HER HVILKEN BOLIGALARM, DER PASSER TIL DIG

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM BOLIGALARMER

⭐Hvordan finder jeg den bedste boligalarm til mig?

Det kan du f.eks. gøre ved at tage vores alarmtest. I testen får du svar på, hvilken boligalarm der passer bedst til dig, og du får et uforpligtende tilbud på den.

⭐Hvad koster en boligalarm?

Prisen på din boligalarm afhænger af, hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi skræddersyr vores boligalarmer til den enkelte bolig for at opnå den største sikkerhed og tryghed. Kontakt os for at få et tilbud på alarm til din bolig.

⭐Hvordan beskytter alarmen min bolig?

Vores boligalarmer beskytter hjemmet ved hjælp af blandt andet, vibrationssensorer, overvågningskameraer, bevægelsessensorer, VoiceBox og meget andet.

⭐Hvor effektiv er en boligalarm?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

⭐Kan jeg få håndværkerfradrag for installation af boligalarm?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.