BRANDALARMER - TRÅDLØS MED 24-TIMERS OVERVÅGNING

Serieforbundne, optiske brandalarmer redder liv

FIND DIT SYSTEM MED BRANDALARM OG FÅ ET TILBUD

Trådløse optiske brandalarmer med 24 timers overvågning

HVAD ER EN VERISURE BRANDALARM?

Med en alarm fra Verisure med brandalarm får du:

  • Trådløs brandalarm, så du undgår at have ledninger hængende
  • Serieforbunden brandalarm, så alle alarmer i boligen aktiveres samtidigt, så det kan høres i hele hjemmet, hvis bare den ene af dem registrerer røg og/eller brand
  • Optisk brandalarm, som registrerer røg ved hjælp af infrarødt lys
  • Brandalarm med sirene og stemmeadvarsel (16 forskellige sprog). Stemmeadvarslen fortæller, hvor i hjemmet der er registreret røg eller brand, så du kan navigere efter det
  • Døgnovervågning hele året. Uanset om du er ude eller hjemme, og om alarmsystemet er til- eller frakoblet, modtager vi altid signaler fra dine brandalarmer
  • Hvis brandalarmen aktiveres af røgen, hjælper og guider Verisures alarmoperatør dig via samtalefunktionen i VoicePad'en
  • Alarmoperatøren kan via fotosensorerne bevare overblikket over branden/røgen, så han kan guide dig og brandvæsnet
  • EN-godkendt brandalarm
  • Afmåling af rumtemperatur og luftfugtighed via Verisure app
  • Op til 16 brandalarmer på et alarmsystem
 

Tag vores alarmtest herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

FIND DIN ALARM HER

Alarmer med overvågede, trådløse brandalarmer

Den trådløse brandalarm i et Verisure alarmsystem er altid opkoblet til vores vagtcentral, uanset om du har til- eller frakoblet det øvrige system. Det betyder, at vi altid får besked fra din røgalarm i tilfælde af brand, så vi kan tilkalde brandvæsenet og hjælpe dig.

Tag alarmtesten for at finde det bedste system til dig og få et tilbud.

find den rigtige alarm

"Hvis jeg ikke havde haft en overvåget brandalarm, var jeg bare gået i seng"

En sen aften går brandalarmen pludselig i gang hos Naja. Fra kælderen vælter der tyk røg op, og Naja går i panik. Hun er alene hjemme, og hendes to små børn ligger ovenpå og sover. Samtidig sidder alarmoperatøren Martin på Verisures vagtcentral og modtager alarmen fra Najas hjem.

Hør Najas historie i videoen.

Tag vores alarmtest via knappen herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

TEST HER OG FIND DIN ALARM

TALENDE BRANDALARMER REDDER LIV

Intelligente brandalarmer giver højere sikkerhed

Hos Verisure får du en avanceret trådløs brandalarm med serieforbundne detektorer, der taler med både dig, hinanden og vagtcentralen.

Hvis en brandalarm registrerer noget, udløser den både en sirene og siger "Advarsel, brandalarm" og sender signal videre til de andre røgalarmer i systemet. Disse vil sige "Advarsel, brandalarm i et andet rum", så man også hører det, hvis f.eks. en brandalarm aktiveres i kælderen, mens man selv befinder sig på 1. sal.

Brandalarmerne er derudover koblet til alarmsystemets fotosensorer og Verisures vagtcentral, som overvåger dem døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er koblet til eller fra. Så hvis din brandalarm aktiveres, sender systemet både besked og billeder af røgen til vores vagtcentral, så de kan tage bestik af situationen og tilkalde brandvæsenet.

Du vil også selv modtage en sms, hvis din brandalarm udløses. Det giver dig en chance for at handle hurtigt, selvom du ikke er hjemme, ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr og hjælpe til, inden brandvæsenet ankommer.

Med brandalarmens trådløse funktion og konstante overvågning er det også slut med selv at skulle huske at teste om batterierne virker, for det holder vi øje med for dig.

 

Vil du høre mere om Verisures overvågede brandalarmer?

Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig inden for kort tid.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

serieforbundet brandalarm

EN BRANDALARM I HVERT RUM

Serieforbundne brandalarmer advarer hele hjemmet på samme tid

Du bør som minimum have en brandalarm på hver etage og helst flere. Det vigtigste er, at du hører alarmen, uanset hvor du er i boligen. Ikke mindst når du sover. Derfor anbefaler vi, at du installerer brandalarmer i alle opholdsrum og soveværelser, så du sparer dyrebar tid i tilfælde af brand.

En brand kan sprede sig i løbet af ganske få minutter, så det er vigtigt, at du bliver advaret så tidligt som muligt af en alarm. Derfor bør du vælge serieforbundne brandalarmer. Det betyder, at hvis en alarm aktiveres, sender den signal til de øvrige alarmer i hjemmet, som også aktiveres. På den måde hører du det også med det samme, hvis der opstår brand i et andet rum.

» Se vores alarmsystemer

Moderne brande er farligere og mere giftige

Brande i nybyggerier brænder typisk hurtigere og er mere giftige end brande i ældre hjem. Årsagen er, at nye bygninger og moderne hjem er fyldt med langt flere syntetiske materialer, der både antænder og brænder hurtigere end ikke-syntetiske materialer. Desuden har moderne hjem typisk en åben planløsning, der gør det nemt for branden at sprede sig hurtigt uden større forhindringer.

Derfor er det så ekstremt vigtigt at sikre hjemmet med en brandalarm. Det er en udbredt misforståelse, at man lugter eller hører branden, selvom man sover. Og selvom man vågner, har man allerede spildt værdifulde minutter på at blive vækket af branden. En overvåget brandalarm er vågen døgnet rundt og advarer med det samme, uanset om du er ude eller hjemme.

VI HJÆLPER DIG GENNEM BRANDEN

Direkte kontakt mellem dig og vagtcentralen

Der er mange fordele ved en opkoblet trådløs brandalarm fra Verisure. Noget af det unikke ved vores alarmsystem er vores VoicePad, som adskiller os fra de andre leverandører på markedet.

Med en trådløs brandalarm fra Verisure med VoicePad'en kan vi kommunikere direkte med dig i hjemmet og dermed hjælpe dig på stedet – med det samme. I tilfælde af brand kan vi f.eks. guide dig til at finde den sikreste vej ud og hjælpe dig med at finde din familie og kæledyr i røgen. Vi kan berolige dig med, at vi har tilkaldt brandvæsenet, og at de er på vej. Og du kan orientere os om f.eks. tilskadekomster, hvilket kan være livsvigtig viden for redningspersonalet.

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten og få et tilbud.

FIND ALARM MED VOICEPAD HER

trådløs brandalarm

HVEM HØRER BRANDALARMEN, NÅR DU IKKE GØR?

En døgnovervåget brandalarm giver ekstra sikkerhed

En brandalarms primære formål er at advare dig om røgudvikling, så du kan nå at reagere, inden der opstår livsfare.

Men hvad skal du stille op, hvis du sover tungt og ikke hører din alarm? Eller hvis ingen er hjemme, og brandalarmen går? Hvem skal så gribe ind for at redde dit hjem, dine værdier og kæledyr?

Det er den vigtigste grund til at have en brandalarm, der er opkoblet til en vagtcentral. En overvåget brandalarm er aktiv døgnet rundt, også når det øvrige alarmsystem er frakoblet. Hvis brandalarmen registrerer noget, advarer den både i hjemmet og sender signal til vagtcentralen, som reagerer hurtigt, uanset om du er hjemme eller ej.

Desuden får du også en sms på din mobil, hvis din brandalarm udløses. Det giver dig en chance for at handle hurtigt, selvom du ikke er hjemme, ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr og hjælpe til, inden brandvæsenet ankommer.

BRANDRISIKOEN ER STØRST OM NATTEN

Vasker du også tøj eller lader mobilen op om natten? De fleste dødsbrande opstår om natten og skyldes typisk, at der ikke var en velfungerende brandalarm i boligen.

Elektriske apparater fylder generelt meget i de danske hjem – og vi bruger dem også gerne om natten. For det første sænker flere elselskaber elpriserne om natten, så vi skåner både pengepungen og miljøet. For det andet er det dejligt nemt og bekvemt f.eks. at lade mobilen op, tænde tørretumbleren eller starte opvaskemaskinen efter aftenens oprydning (beskyt dit hjem mod vandskader med en vandalarm) – mens man sover. Der er også køleskabet, fryseren, akvariet og alt det andet, som konstant er tændt.

Desværre udgør vores høje strømforbrug om natten også en stor brandfare, og det er derfor meget vigtigt med en effektiv brandalarm, der alarmerer dig og din familie i tilfælde af røgudvikling og brand.

Klik på knappen herunder og tag vores alarmtest for at finde den alarm, der passer bedst til dig, og få et tilbud.

HVILKEN BRANDALARM PASSER TIL DIT HJEM?

Der er størst risiko for brand om natten

Hvad er forskellen på de forskellige brandalarmer?

Når du søger efter brandsikring, kan du støde på både ”røgalarmer” og ”brandalarmer”. Men hvad er forskellen, og hvad skal man vælge?

For lægmand er der ingen forskel på, om man siger ”røgalarm” eller ”brandalarm” og udtrykkene bruges i flæng. Men der er faktisk en teknisk forskel. Røgalarmer reagerer på partikler i luften som f.eks. røg, mens brandalarmer reagerer på temperaturstigninger. I praksis betyder det heldigvis, at begge typer alarmer advarer dig, hvis der er fare på færde.

Verisures alarmer reagerer på røg, og bør derfor i realiteten kaldes røgalarmer. Vi benytter dog også termen ”brandalarm” for at imødekomme, at det er en bredt anvendt betegnelse. Det er dog vigtigt at understrege, at vores brandalarmer er optiske, og derfor reagerer på røg, som de kan se via det infrarøde lys. Det er en fordel, da der i langt de fleste tilfælde vil opstå røgudvikling, før der opstår egentlig ild. Med en optisk brandalarm opdages branden altså tidligere i stadiet, så der er større mulighed for, at både du, vi og brandvæsnet kan nå at reagere.

Derfor bør du vælge en overvåget brandalarm 

Det vigtigste er naturligvis i det hele taget at have en brandalarm i hjemmet.

Ca. ¼ af alle danske husstande mangler fortsat brandalarmer i hjemmet, hvilket udgør en alt for stor risiko for brandulykker.

Når du så har besluttet dig for at installere brandalarmer, skal du overveje, om du ønsker et overvåget system eller en gør-det-selv-løsning. En gør-det-selv-løsning er en fin mulighed, dog skal du være opmærksom på, at der ved denne løsning ikke er nogen, der hører alarmen og kan reagere på den, hvis der ikke er nogen hjemme. Det samme gælder, hvis du sover og ikke hører alarmen på grund af røgforgiftning.

Men en overvåget brandalarm fra Verisure, er der altid nogen, der reagerer. Vi får signaler fra din brandalarm døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er koblet til eller fra. I tilfælde af alarm, kontakter vi brandvæsnet for dig med det samme.