BRANDALARMER - TRÅDLØSE OG TILKOBLEDE 24/7

Serieforbundne, optiske brandalarmer redder liv.

 

Hvem hører din brandalarm, når du ikke er hjemme?

Med en overvåget brandalarm er der altid nogen, der passer på dit hjem. Verisures kontrolcentral holder øje med signalerne fra brandalarmen i dit hjem, og alarmerer brandvæsenet for dig, hvis der skulle ske noget.

TAG TESTEN OG FÅ ET TILBUD

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

Vil du høre mere?

Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op og fortæller mere:

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Flere end 150.000 danske husstande har allerede sikret deres hjem med en Verisure brandalarm

Trustpilot Verisure

Vi er enormt glade for vores...

Vi er enormt glade for vores alarmsystem, som giver en dejlig tryghed. Efter en god dialog ved møde fik vi et yderst fair tilbud på både opsætningen og den månedlige betaling. Vi er meget glade, og har allerede fået flere af vores venner med på verisure-vognen.
Vi kom ved en fejl til at sætte vores brandalarm igang, der gik max 10 sekunder så havde en medarbejder fra verisure ringet mig op. Dejligt betryggende!

- Caroline, 26/01/2022

Trustpilot Verisure

Yderst tilfreds er man sjældent, men det er vi.

Vi havde besøg af de to sødeste og meget disciplinerede unge mænd, som uden at presse, smører tykt på eller virke anmassende på nogen måde, fik solgt os det perfekte “passe på vores hjem” alarmsystem. Tingene er simple og nemme at gå til og de virker bare. Især vores nye brandalarm, er vi rigtig glade for, den passer på vores hjem uanset om vi er hjemmet, sover eller er af huse. Vores oprigtige varme anbefalinger, giver vi hermed videre.

- Pernille, 13/07/2020

Trustpilot Verisure

Jeg har haft besøg af børnebørn som...

Jeg har haft besøg af børnebørn som lige kom til at aktivere alarmen i soveværelset og tre gange er brandalarm gået i gang fordi gæster har brugt ovnen eller brødrister uden at tænke sig om. I var to sekunder om at reagerer. Det er bare så trygt at være kunde hos jer.

- Elisabeth, 03/02/2020

 

 • Det sker der, når en brandalarm går i gang:

 • Verisures brandalarmer er serieforbundne. Det betyder, at de alle aktiveres, hvis blot en enkelt af alarmerne registrerer røgdannelse. På den måde kan alle i hjemmet høre brandalarmen, uanset hvor man befinder sig.

 • Alarmsystemets kameradetektorer tager billeder i det rum, hvor brandalarmen er startet, som sendes direkte til Verisures kontrolcentral.

 • På kontrolcentralen kan alarmoperatørerne hurtigt vurdere situationens omfang og alvor.

 • Takket være billederne og alarmsignalerne kan alarmoperatørerne tilkalde brandvæsnet for dig og sende en vagt. Det betyder, at hjælpen er hurtig på vej, uanset hvor du selv er henne.

Alarmer med overvågede, trådløse brandalarmer

Den trådløse brandalarm i et Verisure alarmsystem er altid opkoblet til vores kontrolcentral, uanset om du har til- eller frakoblet det øvrige system. Det betyder, at vi får besked fra din røgalarm i tilfælde af brand, så vi kan tilkalde brandvæsenet og hjælpe dig.

 

Hvad er en Verisure brandalarm?

Med en alarm med brandalarm fra Verisure får du:

 • Trådløs brandalarm, så du undgår at have ledninger hængende
 • Serieforbunden brandalarm, så alle alarmer i boligen aktiveres samtidigt, så det kan høres i hele hjemmet, hvis bare den ene af dem registrerer røg og/eller brand
 • Optisk brandalarm, som registrerer røg ved hjælp af infrarødt lys
 • EN-godkendt brandalarm
 • Afmåling af rumtemperatur og luftfugtighed via Verisure app
 • Op til 16 brandalarmer på et alarmsystem

Fordelene ved en overvåget brandalarm

 • Brandalarm med sirene og stemmeadvarsel (16 forskellige sprog). Stemmeadvarslen fortæller, hvor i hjemmet der er registreret røg eller brand, så du kan navigere efter det
 • Døgnovervågning hele året. Uanset om du er ude eller hjemme, og om alarmsystemet er til- eller frakoblet, modtager vi signaler fra dine brandalarmer
 • Hvis brandalarmen aktiveres af røgen, hjælper og guider Verisures alarmoperatør dig via samtalefunktionen i VoicePad'en
 • Alarmoperatørerne kan via fotosensorerne bevare overblikket over branden/røgen, så vi kan guide dig og brandvæsnet
 

Vil du høre mere?

Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op og fortæller mere:

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Talende brandalarmer redder liv

Hos Verisure får du en avanceret trådløs brandalarm med serieforbundne detektorer, der taler med både dig, hinanden og kontrolcentralen.

Hvis en brandalarm registrerer noget, udløser den både en sirene og siger "Advarsel, brandalarm" og sender signal videre til de andre røgalarmer i systemet. Disse vil sige "Advarsel, brandalarm i et andet rum", så man også hører det, hvis f.eks. en brandalarm aktiveres i kælderen, mens man selv befinder sig på 1. sal.

Brandalarmerne er derudover koblet til alarmsystemets fotosensorer og Verisures kontrolcentral døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er koblet til eller fra. Så hvis din brandalarm aktiveres, sender systemet både besked og billeder af røgen til vores kontrolcentral, så de kan tage bestik af situationen og tilkalde brandvæsenet.

 

 
 

Du vil også selv modtage en sms, hvis din brandalarm udløses. Det giver dig en chance for at handle hurtigt, selvom du ikke er hjemme, ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr og hjælpe til, inden brandvæsenet ankommer.

Med brandalarmens smarte funktion er det også slut med selv at skulle huske at teste om batterierne virker, for det holder vi øje med for dig.

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten og få et tilbud.

Tag alarmtesten her

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

En brandalarm i hvert rum

Serieforbundne brandalarmer advarer hele hjemmet på samme tid.

Du bør som minimum have en brandalarm på hver etage og helst flere. Det vigtigste er, at du hører alarmen, uanset hvor du er i boligen. Ikke mindst når du sover. Derfor anbefaler vi, at du installerer brandalarmer i alle opholdsrum og soveværelser, så du sparer dyrebar tid i tilfælde af brand.

En brand kan sprede sig i løbet af ganske få minutter, så det er vigtigt, at du bliver advaret så tidligt som muligt af en alarm. Derfor bør du vælge serieforbundne brandalarmer. Det betyder, at hvis en alarm aktiveres, sender den signal til de øvrige alarmer i hjemmet, som også aktiveres. På den måde hører du det også med det samme, hvis der opstår brand i et andet rum.

» Se vores alarmsystemer

 
 

Vi hjælper dig gennem branden

Direkte kontakt mellem dig og kontrolcentralen

Der er mange fordele ved en opkoblet trådløs brandalarm fra Verisure. Noget af det unikke ved vores alarmsystem er vores VoicePad, som adskiller os fra de andre leverandører på markedet.

Med en trådløs brandalarm fra Verisure med VoicePad'en kan vi kommunikere direkte med dig i hjemmet og dermed hjælpe dig på stedet – med det samme. I tilfælde af brand kan vi f.eks. guide dig til at finde den sikreste vej ud og hjælpe dig med at finde din familie og kæledyr i røgen. Vi kan berolige dig med, at vi har tilkaldt brandvæsenet, og at de er på vej. Og du kan orientere os om f.eks. tilskadekomster, hvilket kan være livsvigtig viden for redningspersonalet.

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten og få et tilbud.

FIND DIN ALARM OG FÅ ET TILBUD

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

Vil du høre mere?

Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op og fortæller mere:

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Hvem hører brandalarmen, når du ikke gør?

En døgnovervåget brandalarm giver ekstra sikkerhed.

En brandalarms primære formål er at advare dig om røgudvikling, så du kan nå at reagere, inden der opstår livsfare.

Men hvad skal du stille op, hvis du sover tungt og ikke hører din alarm? Eller hvis ingen er hjemme, og brandalarmen går? Hvem skal så gribe ind for at redde dit hjem, dine værdier og kæledyr?

Det er den vigtigste grund til at have en brandalarm, der er opkoblet til en kontrolcentral. En overvåget brandalarm er aktiv døgnet rundt, også når det øvrige alarmsystem er frakoblet. Hvis brandalarmen registrerer noget, advarer den både i hjemmet og sender signal til kontrolcentralen, som reagerer hurtigt, uanset om du er hjemme eller ej.

Desuden får du også en sms på din mobil, hvis din brandalarm udløses. Det giver dig en chance for at handle hurtigt, selvom du ikke er hjemme, ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr, inden brandvæsenet ankommer.

 
 

Størst brandrisiko om natten

Vasker du også tøj eller lader mobilen op om natten? De fleste dødsbrande opstår om natten og skyldes bl.a., at der ikke var en velfungerende brandalarm i boligen.

Elektriske apparater fylder generelt meget i de danske hjem – og vi bruger dem også gerne om natten. For det første sænker flere elselskaber elpriserne om natten, så vi skåner både pengepungen og miljøet. For det andet er det dejligt nemt og bekvemt f.eks. at lade mobilen op, tænde tørretumbleren eller starte opvaskemaskinen efter aftenens oprydning (beskyt dit hjem mod vandskader med en vandalarm) – mens man sover. Der er også køleskabet, fryseren, akvariet og alt det andet, som konstant er tændt.

Desværre udgør vores høje strømforbrug om natten også en stor brandfare, og det er derfor meget vigtigt med en effektiv brandalarm, der kan alarmere dig og din familie i tilfælde af røgudvikling og brand.

Tag alarmtesten her

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

Moderne brande er farligere og mere giftige

Brande i nybyggerier brænder typisk hurtigere og er mere giftige end brande i ældre hjem. Årsagen er, at nye bygninger og moderne hjem er fyldt med langt flere syntetiske materialer, der både antænder og brænder hurtigere end ikke-syntetiske materialer. Desuden har moderne hjem typisk en åben planløsning, der gør det nemt for branden at sprede sig hurtigt uden større forhindringer.

Derfor er det så ekstremt vigtigt at sikre hjemmet med en brandalarm. Det er en udbredt misforståelse, at man lugter eller hører branden, selvom man sover. Og selvom man vågner, har man allerede spildt værdifulde minutter på at blive vækket af branden. En overvåget brandalarm er vågen døgnet rundt og kan advare med det samme, uanset om du er ude eller hjemme.

 

 

Vil du høre mere?

Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op og fortæller mere:

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Hvad er forskellen på de forskellige brandalarmer?

Når du søger efter brandsikring, kan du støde på både ”røgalarmer” og ”brandalarmer”. Men hvad er forskellen, og hvad skal man vælge?

For lægmand er der ingen forskel på, om man siger ”røgalarm” eller ”brandalarm” og udtrykkene bruges i flæng. Men der er faktisk en teknisk forskel. Røgalarmer reagerer på partikler i luften som f.eks. røg, mens brandalarmer reagerer på temperaturstigninger. I praksis betyder det heldigvis, at begge typer alarmer advarer dig, hvis der er fare på færde.

Verisures alarmer reagerer på røg, og bør derfor i realiteten kaldes røgalarmer. Vi benytter dog også termen ”brandalarm” for at imødekomme, at det er en bredt anvendt betegnelse. Det er dog vigtigt at understrege, at vores brandalarmer er optiske, og derfor reagerer på røg, som de kan se via det infrarøde lys. Det er en fordel, da der i langt de fleste tilfælde vil opstå røgudvikling, før der opstår egentlig ild. Med en optisk brandalarm opdages branden altså tidligere i stadiet, så der er større mulighed for, at både du, vi og brandvæsnet kan nå at reagere.

Derfor bør du vælge en overvåget brandalarm

Det vigtigste er naturligvis i det hele taget at have en brandalarm i hjemmet.

Ca. ¼ af alle danske husstande mangler fortsat brandalarmer i hjemmet, hvilket udgør en alt for stor risiko for brandulykker (kilde: "Brand og røgalarmer i danske hjem", Juli 2020, TrygFonden).

Når du så har besluttet dig for at installere brandalarmer, skal du overveje, om du ønsker et overvåget system eller en gør-det-selv-løsning. En gør-det-selv-løsning er en fin mulighed, dog skal du være opmærksom på, at der ved denne løsning ikke er nogen, der hører alarmen og kan reagere på den, hvis der ikke er nogen hjemme. Det samme gælder, hvis du sover og ikke hører alarmen på grund af røgforgiftning.

Men en overvåget brandalarm fra Verisure, er der nogen, der reagerer. Vi får signaler fra din brandalarm døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er koblet til eller fra. I tilfælde af alarm, kontakter vi brandvæsnet for dig.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.