VOICEPAD BETJENINGSPANEL

Voicepad betjeningspanel

 

Når du vælger en alarm fra Verisure, skræddersyr vi alarmen, så den passer præcist til dit hjem og dine behov. Vores VoicePad vil dog som udgangspunkt altid indgå i alarmpakken.

VoicePad’en er både betjeningspanel, sirene og samtaleenhed i samme komponent. Den monteres ved din primære indgangsdør, hvor du i hverdagen bruger den til til- og frakobling af alarmsystemet enten med personlig kode eller Starkey eller via håndfri betjening med vores fjernbetjening.

På VoicePad’en kan du se alarmens tilkoblingstilstand, og den holder dig opdateret med forskellige talebeskeder. Selvfølgelig på dansk.

Når du kommer hjem, minder den dig om at frakoble alarmen, og hvis det ikke sker inden for en vis tidsfrist, igangsættes sirenen, ligesom der også sendes et alarmsignal til Verisures kontrolcentral.

Sirenen starter med en hylende tone på 92 dB, men stiger meget hurtigt til 105 dB, hvis ikke alarmen frakobles korrekt. Det høje lydniveau har to formål: Dels skal det jage ubudne gæster væk, da det er ubehageligt at opholde sig i, og dels skal det tiltrække omgivelsernes opmærksomhed.

Hvis alarmen fortsat ikke frakobles, vil alarmoperatøren, der har modtaget et alarmsignal på Verisures kontrolcentral, ringe op via VoicePad’ens samtalefunktion og bede personen i hjemmet om at give sig til kende. Hvis det er dig selv, der er kommet til at starte en fejlalarm og f.eks. har glemt koden, oplyser du blot dit personlige kodeord til alarmoperatøren, som herefter frakobler alarmen for dig. Er der derimod tale om en ubuden gæst, som ikke kan give sig til kende, kan alarmoperatøren alarmere politiet og sende en vagt hjem til dig hurtigst muligt.

BRUG VOICEPAD BETJENINGSPANELET SOM NØDKALD

Skulle du komme ud for en nødsituation, kan du også bruge VoicePad betjeningspanelet til at sende et SOS-signal til Verisures kontrolcentral via SOS-knappen.

Når du gør det, modtager alarmoperatørerne nødsignalet fra dig og kontakter dig herefter via enten en af alarmsystemets tovejskommunikationsenheder eller ved at ringe til det telefonnummer, som du har bedt om at blive kontaktet på ved alarm.

Nødkald på alarm

BETJENINGSPANELET GUIDER DIG UD VED BRAND

Skulle der opstå brand eller røgudvikling i dit hjem, kan du blive hjulpet ud af stemmen i VoicePad’en. I tilfælde af brand aktiveres sirenen i røgalarmerne, og VoicePad’en vil sige ”Forlad bygningen denne vej”. Stemmen kan være en stor hjælp, hvis røgudviklingen er så kraftig, at det er svært at orientere sig.

Få tilbud på alarm

Ønsker du at høre mere om vores VoicePad betjeningspanel, og om hvordan Verisure kan hjælpe dig med at sikre hjemmet? Indtast dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig hurtigt op med mere information og et uforpligtende tilbud.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Flere betjeningspaneler til dit system?

 

betjeningspanel til alarm

 

Når du får installeret en alarm fra Verisure, medfølger der som standard en VoicePad til den daglige betjening af dit system. Har du behov for flere betjeningspaneler, kan du tilvælge vores supplerende betjeningspanel.

Det supplerende betjeningspanel er en lille enhed, der måler 11,4 cm i højden, 8,6 cm i bredden og 2,5 cm i dybden. Den er enkel og diskret i designet og består af en glasfront med touch-knapper med indbygget lys. Lyset i knapperne tænder automatisk, når du nærmer dig betjeningspanelet.

Du kan bruge betjeningspanelet til at slå alarmen til og fra ved hjælp af en 4-cifret kode eller en nøglebrik eller via fjernbetjeningens håndfrie funktion. Betjeningspanelet vil afgive både lyd og stemmemeddelelser, når du til- og frakobler systemet. Derudover kan du også altid se alarmens tilkoblingsstand via de lysende ikoner.

Betjeningspanelet bruger 4 stk. AA-batterier, som du nemt selv kan udskifte. Vi informerer dig i god tid, når det er ved at være tid til at skifte batterierne.

Tag vores alarmtest via knappen herunder og bliv kontaktet på telefon og få et uforpligtende tilbud.

Tag alarmtesten her
 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.