VIBRATIONSSENSORER KAN OPDAGE TYVENE, INDEN DE KOMMER IND

Forestil dig at komme hjem til opbrudte vinduer eller døre, gennemrodede skuffer og manglende private ejendele. Desværre har op mod hver tredje dansker oplevet sådan et scenarie. Der sker i Danmark i gennemsnit 1,5 indbrud i timen (kilde: Danmarks Statistik - https://statistikbanken.dk/straf11). Med et godt alarmsystem med effektiv sikring af døre og vinduer som f.eks. vibrationsdetektorer kan dit hjem blive beskyttet.

Tag alarmtesten herunder og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

TAG VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

ÅBNINGSKONTAKT MED VIBRATIONSSENSOR GIVER HØJ SIKKERHED

Verisure vibrationssensorer

Dørsikring og vinduessikring er et af de mest effektive midler, når man vil undgå indbrud. Men man skal se sig for, når man vælger tyverisikring til hjemmet, for tit kan tyven komme uden om ved blot at smadre et vindue. Så kan man have sikret vinduet nok så godt, så det er svært at bryde op, men en rude er stadig nem at smadre. Derfor bør du gøre op med dig selv, om du ønsker sikring, der gør det mere besværligt at brække vinduer og døre op, men ikke forhindrer, at tyven kommer ind ved at smadre en rude. Eller om du foretrækker en sikring med f.eks. vibrationssensor, der udløser en alarm ved vibrationer, som f.eks. kan opstå, når nogen er ved at brække et vindue op eller smadre en rude. Eller om du ønsker en kombination af både mekanisk sikring og vibrationssensorer. Jo flere tiltag du gør for at sikre hjemmet, jo lavere risiko for indbrud har du.

Med Verisures trådløse åbningskontakter med vibrationssensor får du en god tyverisikring af døre og vinduer. Vibrationssensorerne kan registrere med det samme, hvis nogen påfører kraft på vinduet eller døren og forsøger at bryde ind i dit hjem. Tyvene opdages dermed ofte inden, de kommer indenfor, og derfor kan Verisure reagere hurtigt.

Når en vibrationsdetektor registrerer bevægelser, aktiverer den alarmsirenen i hjemmet. Den høje lyd kan stresse tyvene, samtidig med at de ved, at sirenelyden tiltrækker nabolagets opmærksomhed. Der sendes også med det samme en alarm til Verisures kontrolcentral, så alarmoperatørerne kan reagere med det samme.

Skulle tyvene alligevel være trodsige nok til at fortsætte ind, selvom vibrationssensoren har opdaget dem, kan alarmsystemets fotosensor og eventuel videoovervågning tage billeder og videoer af dem. Det materiale bruger alarmoperatørerne bl.a. til at verificere indbruddet, så de kan sende en vagt og alarmere politiet.

Har du også tilvalgt røgkanon til tågesikring, kan alarmoperatøren også aktivere den, så dit hjem fyldes med en tyk, tæt tåge, som kan tyven tvinge til at søge ud igen. Man kan nemlig ikke se en hånd for sig i tågen.

Et alarmsystem med vibrationsdetektor kan mindske risikoen for indbrud, samtidig med at det også kan begrænse beskadigelsen af dit hjem og udgifterne forbundet med et indbrud.

Verisure

HOS VERISURE ER VIBRATIONSSENSORER STANDARD

Vibrationssensorer indgår som standard i Verisures alarmsystemer, og i de fleste tilfælde får du fuld skalsikring, hvor de monteres på alle dine døre og vinduer. Vibrationssensorerne er trådløse, så du slipper for ledninger.

Vibrationsdetektorernes design blender fint ind i vindues- og dørrammer, og de monteres skjult, så man ikke kan se dem udefra. Skulle du vælge kun at få monteret sensorer på udvalgte døre og vinduer, er det en stor fordel, at tyvene ikke kan se præcist, hvor de er monteret. De ved dog, at de er der, takket være dine alarmskilte.

Åbningskontakten med vibrationsdetektor fungerer også, når dit Verisure alarmsystem kun er deltilkoblet. På den måde kan vi også opdage indbrudsforsøg, mens du er hjemme.

Ligesom resten af alarmsystemet tilpasses også vibrationssensoren til lige netop dit hjem. Hvis du f.eks. bor et sted, hvor dit hjem er udsat for kraftig blæst, kan vibrationssensoren indstilles til at tage højde for det.

Læs mere om vores alarmsystemer »

BESTIL VIBRATIONSSENSORER

Det er vigtigt, at vibrationssensorer monteres præcist med den korrekte følsomhed for at fungere optimalt og give den største sikkerhed. Derfor kan de ikke bestilles direkte i webshoppen, da de skal monteres af vores professionelle montører.

Hvis du endnu ikke er kunde hos os, men er interesseret i vibrationssensorer, kan du sende os dit telefonnummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også tage vores hurtige alarmtest.

Er du allerede kunde hos Verisure, kan du kontakte os på 80 20 50 50 for at bestille flere vibrationssensorer til dit alarmsystem.

Tag alarmtesten og bliv ringet op med et tilbud.

TAG VORES ALARMTEST OG FIND DIN ALARM

Få et uforpligtende sikkerhedstjek

Hos Verisure kan du få et helt uforpligtende sikkerhedstjek af en lokal sikkerhedskonsulent. Ved et sikkerhedstjek vurderer sikkerhedskonsulenten din risiko for at få indbrud,og vi gennemgår din indbrudssikring og giver dig gode råd til, hvad du selv kan gøre for at sikre dig bedre, og vi giver dig et helt uforpligtende tilbud på et alarmsystem med vibrationssensorer til netop dit hjem.

HØR MERE OM VORES VIBRATIONSSENSOR

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores vibrationsdetektorer - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.