STYR BELYSNING OG HJEMMEELEKTRONIK MED VERISURE SMARTPLUG

SmartPlug kan gøre din hverdag mere sikker og bekvem

Med SmartPlug kan du styre belysningen og næsten alle elektriske apparater i dit intelligente hjem via Verisure app. Tænd og sluk lyset med mobilen. Programmér belysningen, så det ser ud som om, du er hjemme under ferien. Og lad lyset tænde automatisk, hvis din alarm går, så indbrudstyvene bliver ekstra synlige på overvågningsbillederne.

Hvis SmartPlug er koblet til dit alarmsystem, kan du også indstille den, så alt lys slukker, når du tilkobler alarmen og forlader hjemmet, og så det tænder, når du kommer hjem og slår alarmen fra igen. Hvis det er lyst, når du kommer hjem, kan du også få SmartPluggen til at tage højde for det, så lyset først tænder, når det bliver mørkt.

Eller hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre elektriske apparater, som er i standby-position til en SmartPlug og på den måde spare lidt penge?

Læs mere om det intelligente tænd og sluk-ur.

Prøv vores hurtige alarmtest for at finde den bedste alarm til dit hjem og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

PRØV VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

SmartPlug

HØR MERE OM VERISURE SMARTPLUG

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores SmartPlug - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

BESTIL VERISURE SMARTPLUG

Kontrollér lyset eller andre elektriske apparater med SmartPlug. Du kan bestille pakken direkte i vores webshop og selv installere den.

SmartPlug

Hvis du allerede har et Verisure system

Køb Verisure SmartPlug

295 kr.

Bestil SmartPlugs enkeltvis til dit eksisterende Verisure alarmsystem. Du kan fjernbetjene din SmartPlug via smartphone med Verisure App. SmartPlug'en tilkobles dit eksisterende Verisure-system. Der er ingen ekstra abonnementsudgifter.

» Bestil i webshop

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM SMARTPLUG

Hvad er en SmartPlug?

En SmartPlug er et intelligent tænd og sluk-ur, som du kan styre via app.

Hvad er fordelen ved en SmartPlug?

SmartPluggen kan du f.eks. bruge til at styre belysningen, så det altid ser ud, som om du er hjemme. Du kan også styre elektronik med den og på den måde spare penge på strømregningen. 

Hvordan kan jeg bestille en SmartPlug?

Når du er kunde hos Verisure, kan du bestille vores SmartPlug direkte i webshoppen. Er du endnu ikke kunde, kan du ringe til os på 80 20 50 50.

Kan jeg købe en SmartPlug, selvom jeg ikke har jeres alarmsystem?

Ja, det kan du godt. Du har kun brug for en SmartPlug Box til, og så er det oppe at køre.

Kan SmartPluggen kobles sammen med alarmsystemet?

Ja, det kan den. Du kan f.eks. indstille dine SmartPlugs til at tænde for alt lys i huset, hvis alarmen bliver aktiveret.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.