SIKRING AF HJEMMET

Sådan kan du beskytte hjemmet mod indbrud og brand.
 

TAG TESTEN OG FÅ ET TILBUD

 

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

DU KAN UNDGÅ INDBRUD OG BRANDULYKKER

Sikring af hjemmet handler om at undgå ulykker i hjemmet. Allervigtigst er det at sikre hjemmet mod indbrud og brand.

Heldigvis kan risikoen for sådanne ulykker nedsættes ved at tage forholdsregler og beskytte hjemmet mod brand og indbrud. Vi giver dig nogle helt enkelte råd til, hvordan du sikrer dit hjem.

Vil du sikre hjemmet med alarm?

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvordan du kan sikre hjemmet med et alarmsystem. Indtast dit telefonnummer herunder, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Har du sikret hjemmet?

Der følger SOS-funktion med i alle Verisures systemer. Så kan du tilkalde hjælp, hvis der opstår et nødstilfælde i hjemmet. Det kan være et ildebefindende, men det kan også være i tilfælde af indbrud eller brand.

Med en overvåget alarm får du sikring af hjemmet. Følsomme vibrationssensorer kan opdage tyvene, idet de begynder at pille ved et vindue eller en dør, så alarmen bliver aktiveret allerede, inden tyvene kommer indenfor. Det giver dem meget kort tid at arbejde uforstyrret i. Skulle de alligevel komme ind, kan fotosensorer tage billeder, som sendes direkte til Verisures vagtcentral.

Alarmen kan også sikre hjemmet mod brand døgnet rundt. Systemets røgalarmer er nemlig aktive hele tiden, uanset om du er hjemme eller ej, og uanset om det øvrige system er fra- eller tilkoblet. Skulle røgalarmerne registrere røg, får vagtcentralen besked, og de kan tilkalde brandvæsnet for dig. Hvem skulle ellers opdage branden, når du ikke er der?

Har du et sikkert hjem? Klik på knappen her for at teste, hvordan du kan sikre hjemmet, bliv ringet op af Verisure og få et tilbud.

TAG ALARMTESTEN HER

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.