DE BEDSTE ALARMSYSTEMER ER SKRÆDDERSYET

Hjem og familier er forskellige, ligesom ønskerne og kravene til et alarmsystem også varierer. Derfor er det vigtigt for os, at du kommer med på råd, når vi sammensætter det optimale alarmsystem til dig. Måske du får større tryghed ved at sikre børneværelset i særlig høj grad, eller måske du tænker, at udendørs videoovervågning er overflødig. Eller måske er du særligt interesseret i mulighederne for et intelligent hjem med dit alarmsystem.

Uanset dine behov og ønsker finder vi altid frem til en løsning på et alarmsystem til netop dit hjem. Vi tager dog udgangspunkt i et basisudvalg af systemer, som vi så skræddersyr ved at fjerne eller tilføje komponenter afhængigt af dine ønsker og behov.

Her er vores tre forskellige grundpakker - du kan sammenligne vores alarmsystemer længere nede på siden:

Verisure Home

Verisure Home alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

 • 2 vibrationssensorer
 • 1 fotosensor
 • 1 Verisure Portal
 • 2 røgalarmer
 • Gratis alarm app
 • Alarmskilte
 • Døgnovervågning og -udrykning

Verisure Home Plus

Verisure Home Plus alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

 • Fuld skalsikring med vibrationsdetektorer
 • 2 fotosensorer
 • 1 Verisure Portal
 • 2 røgalarmer
 • 1 SmartPlug
 • Gratis alarm app
 • Alarmskilte
 • Døgnovervågning og -udrykning

Verisure Home Total

Verisure Home Total alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

 • Fuld skalsikring med vibrationsdetektorer
 • 3 fotosensorer
 • 1 Verisure Portal
 • 4 røgalarmer
 • 2 Arlo videoovervågningskameraer
 • 2 SmartPlugs
 • 1 Night Control overfaldsalarm
 • Gratis alarm app
 • Alarmskilte
 • Døgnovervågnng og -udrykning

De tre alarmsystemer adskiller sig fra hinanden på sammensætningen og antallet af komponenter. Du bliver aldrig fastlåst i en af disse løsninger, da du kan vælge til og fra, som du har behov for. Derudover tilbyder vi også en lang række komponenter, der ikke indgår i nogen af disse alarmsystemer, men som måske ville være relevante til beskyttelse af netop dit hjem. Disse komponenter vil du blive præsenteret for ved sikkerhedstjekket. Du kan også læse mere om mulighederne for et intelligent hjem her.

FÅ TILBUD PÅ ALARMSYSTEM

Ønsker du et tilbud på alarmsystem til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud på vores alarmsystem - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

SÅDAN FÅR DU ET BILLIGERE ALARMSYSTEM

Indbrudsraten i Danmark er alt for høj. Faktisk er vi det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger, og det koster dyrt både for dem, det går ud over, og for samfundet i det hele taget. Derfor er der rigtig mange, der har interesse i at få sænket indbrudsraten. Og det kan man gøre med alarmsystemer.

Alarmer virker nemlig. Derfor får de husstande, der vælger at få installeret et system, faktisk også økonomisk opbakning fra flere sider.

Regeringen har fra 2018 vedtaget, at installation af tyverialarmer også er omfattet af håndværkerfradraget. Fradragets størrelse afhænger af, hvilket alarmselskab du vælger. Et Verisure alarmsystem giver det højeste fradrag på op til 7.200 kr.

Også forsikringsselskaberne giver en økonomisk gevinst til de af deres kunder, der sikrer hjemmet med en alarm. Færre indbrud giver nemlig færre skadessager. Derfor giver mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikringen, når man har et alarmsystem. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på din forsikring.

Vi ved med sikkerhed, at alarmsystemer virker, og vi ved, at risikoen for, at du får indbrud med et Verisure-system, er meget lille. Vi tror så meget på vores produkt, at vi faktisk dækker op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen, hvis du mod all odds alligevel skulle blive udsat for et indbrud.

HØR MERE OM ALARMSYSTEMER

Vil du høre mere om vores alarmsystemer? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi og fortæller dig mere. Det er helt uforpligtende!

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

SAMMENLIGN VORES ALARMSYSTEMER

 
 

Verisure Home

Verisure Home Plus

Verisure Home Total

Fotosensor 1 stk.Disponible 2 stk.Disponible 3 stk.Disponible
Røgalarmer 2 stk.Disponible 2 stk.Disponible 4 stk.Disponible
Åbningskontakt med vibrationssensor 2 stk.Disponible Fuld skalsikringDisponible Fuld skalsikringDisponible
Verisure Portal med SOS-tryk Disponible Disponible Disponible
Night Control overfaldsalarm No incluido No incluido Disponible
SmartPlug No incluido 1 stk.Disponible 2 stk.Disponible
Videoovervågning No incluido No incluido Disponible
Professionel installation Disponible Disponible Disponible
GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral Disponible Disponible Disponible
Døgnovervågning Disponible Disponible Disponible
Gratis vagtudrykning 24/7 Disponible Disponible Disponible
Gratis app Disponible Disponible Disponible
Alarmskilte Disponible Disponible Disponible
Håndværkerfradrag for installation Op til 6.000 kr.Disponible Op til 7.200 kr.Disponible Op til 7.200 kr.Disponible
Ingen bindingsperiode Disponible Disponible Disponible
Indbrudsfri garanti      

SÅDAN VIRKER ET ALARMSYSTEM

Verisure har en branchens mest effektive vagtcentraler. Der går gennemsnitligt 30 sekunder, fra alarmen går, til en dedikeret og trænet alarmoperatør tager hånd om den.

Se her, hvordan det typisk forløber, når alarmsystemet aktiveres:

Skilt til alarmsystem

Forebyggende alarmskilte

Alarmsystemets skilte har i sig selv en enorm præventiv effekt, da de fortæller indbrudstyven, at hjemmet er beskyttet af et døgnovervåget system, der tager billeder af ubudne gæster.

Vibrationsdetektor til alarmsystem

Tyven opdages, inden han kommer ind

Hvis tyven alligevel forsøger at bryde ind, vil alarmsystemets skalsikring opdage ham, når han lirker ved vinduer eller døre f.eks. for at fjerne listerne.

På den måde bliver tyven altså opdaget, allerede inden det lykkes ham at komme indenfor, og systemet aktiverer sirenen og sender besked til Verisures vagtcentral.

Portal til overvåget alarmsystem

Alarmsystemets sirene går

Sirenesignalet har flere formål:

1) Advare tyven om, at han er opdaget

2) Gøre det fysisk ubehageligt for tyven at opholde sig i hjemmet

3) Flytte nabolagets opmærksomhed hen på tyven

Fotosensor til alarmsystem

Tyven fotograferes

Hvis tyven alligevel går ind, tager alarmsystemets fotosensorer billeder af ham. Billederne sendes direkte til Verisures vagtcentral, så indbruddet kan verificeres.

 
Alarmsystem med professionel overvågning

Vagtcentralen sender hjælp

Inden for gennemsnitligt 30 sekunder er en af vores professionelle alarmoperatører på opgaven. Alarmoperatøren verificerer signalet fra dit alarmsystem, analyserer billederne samt sender vagt og alarmerer politi eller brandvæsen afhængigt af situationen.

Hvis du har installeret røgkanon, og indbruddet verificeres, udløser alarmoperatøren også tågesikringen, så tyven tvinges ud igen.

ALARMSYSTEM MED GRATIS SIKKERHEDSTJEK

De bedste alarmsystemer tilpasses præcist til den enkelte bolig. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Derfor tilbyder vi hos Verisure altid et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek til dig, der overvejer at få alarm.

Ved et sikkerhedstjek gennemgår en af vores sikkerhedskonsulenter dit hjem set med en tyvs øjne og vurderer, hvor høj en risiko du har for indbrud uden et alarmsystem. Dernæst giver sikkerhedskonsulenten dig gode råd til, hvad du selv kan gøre for bedre at sikre dit hjem mod indbrud. Du får vist, hvordan vores alarmsystemer fungerer, og på baggrund af sikkerhedstjekket vurderer vi i fællesskab, hvordan et alarmsystem kan skræddersys, så det opfylder dine ønsker til indbrudssikring og beskytter dit hjem bedst muligt.

Klik på knappen her nedenfor for at tage vores alarmtest, hvor du kan se, hvilket alarmsystem der passer bedst til dig, og få et tilbud.

PRØV VORES TEST HER OG FIND DIN ALARM

Hør mere om Verisures alarmsystemer i videoen:

DERFOR FÅR DU DEN STØRSTE SIKKERHED MED ET ALARMSYSTEM FRA VERISURE

Hos Verisure udvikler vi selv vores produkter. Det betyder, at vi altid kan være et skridt længere fremme og tilbyde nogle af de mest effektive, professionelle og sikre alarmsystemer på markedet, så du opnår den højeste sikkerhed og tryghed.

Et resultat af vores konstante fokus på udvikling og optimering er blandt andet, at vi kan tilbyde en lang række forskellige alarmkomponenter, der tilsammen udgør en komplet sikring af hjemmet. Nogle komponenter mærker, ser eller hører ubudne gæster, mens andre skræmmer og tvinger tyven væk igen.

Der, hvor vi især skiller os ud, er ved, at vi kan tilbyde dig både fuld skalsikring med intelligente vibrationssensorer, indendørs og udendørs videoovervågning, direkte kommunikation i hjemmet samt røgkanon til tågesikring i ét og samme alarmsystem.

Skalsikringen opdager tyven, allerede inden han kommer indenfor. De følsomme vibrationssensorer, som vi monterer på dine døre og vinduer, mærker nemlig, når der bliver påført kraft på døren/vinduet. Det kan f.eks. være, hvis nogen sparker hårdt på døren, vrider med et koben i vindueslisten eller smadrer en rude. Hvis en vibrationssensor registrerer sådanne rystelser/bevægelse, aktiverer den alarmsystemet i hjemmet, som også sender signal videre til vagtcentralen. Her kan alarmoperatøren hurtigt kan sende en vagt og alarmere politiet.

Når alarmsystemet går i gang aktiveres en sirene, som gør det ubehageligt for tyven at opholde sig i hjemmet og tiltrækker omgivelsernes opmærksomhed. Derudover vil der afhængigt af dit valg af alarmkomponenter blive taget billeder og videoer af tyven, som sendes til vagtcentralen for verificering. Billeder og videoer fra dit alarmsystem kan også sendes videre til politiet til brug i deres arbejde.

Har du også tilvalgt røgkanon i dit alarmsystem vil alarmoperatøren på vagtcentralen også aktivere denne, så hjemmet på kort tid fyldes med en tyk og uigennemsigtig tåge. Man kan intet se gennem tågen, så tyven kan ikke se dine værdigenstande, bliver desorienteret og må søge ud af hjemmet igen. Tågen er helt uskadelig for både mennesker, dyr, elektronik og øvrig inventar, så det skal du ikke bekymre dig om.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde ud af, hvilket alarmsystsem der vil være det bedste for dig, og få et tilbud.

FIND DIT ALARMSYSTEM HER

ALARMSYSTEM MED HURTIG OG PROFESSIONEL SERVICE

Når det kommer til sikkerhed og tryghed, er tid og kompetencer to meget vigtige og altafgørende faktorer. Og det er to faktorer, som vi vægter særdeles højt hos Verisure.

Når alarmsystemet aktiveres, modtager vores vagtcentral et alarmsignal samt eventuelt billed-, video- og lydmateriale med det samme. Det gør vores alarmoperatører i stand til at reagere lynhurtigt og effektivt, når alarmen går. På ganske kort tid bliver indbruddet verificeret, og der bliver både taget kontakt direkte til hjemmet, der bliver sendt en vagt, og politiet bliver alarmeret.

Hurtig og præcis reaktion fra vores alarmoperatører og vores vagters hurtige responstid giver dig den største tryghed og sikkerhed.

FORDELENE VED ET OVERVÅGET ALARMSYSTEM

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet. Alle har de det samme formål: at holde indbrudstyvene fra døren.

Der er dog stor forskel på, hvor stor respekt indbrudstyvene har for de forskellige alarmsystemer. Det skyldes, at indbrudstyvene udmærket ved, hvilke systemer der ikke bliver overvåget, og hvilke der er opkoblet til en professionel vagtcentral.

Verisures alarmsystem reagerer prompte, sender en vagt og alarmerer politiet, så straks det bliver aktiveret, og indbruddet er verificeret. Tyven ved godt, at et overvåget alarmsystem med intelligente komponenter vil tage billeder, og at der er meget kort tid at handle i, inden vagten og politiet når frem. Politiet har en gennemsnitlig udrykningstid til indbrud på kun 8 minutter over hele landet.

Det er ikke kun i tilfælde af indbrud, at overvågede alarmsystemer har en kæmpe fordel. Ved brand spiller de også en uvurderlig rolle - især i de tilfælde, hvor branden opstår, mens du ligger og sover, så du risikerer røgforgiftning og ikke hører sirenen, eller hvis der opstår brand, når der ikke er nogen hjemme. Når en overvåget brandalarm går, får vagtcentralen nemlig øjeblikkeligt besked, og de tilkalder brandvæsnet for dig. Uanset om du er ude eller hjemme og ligegyldigt hvilket tidspunkt på døgnet.

Med et overvåget alarmsystem får du et sikkert hjem.

Prøv vores alarmtest for at finde det bedste alarmsystem til dig og få et uforpligtende tilbud.

FIND DIT ALARMSYSTEM HER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ALARMSYSTEMER

⭐Hvad koster et alarmsystem?

Når du vælger alarmsystem, bør du vælge et, der skræddersyes præcist til dit hjem samt dine ønsker og behov, for at opnå det højeste grad af sikkerhed og tryghed. Det betyder, at der er mange faktorer, der fastsætter alarmsystemets pris som f.eks. boligens størrelse og indretning, omgivelserne og indbrudsraten i området, det ønskede sikringsniveau osv.

⭐Bør jeg vælge alarmsystem med eller uden abonnement?

Med et alarmsystem uden abonnement er du selv ansvarlig for at opdage og håndtere indbrud i dit hjem. Vælger du i stedet et alarmsystem med abonnement, er dit system forbundet til en politigodkendt kontrolcentral, der døgnet rundt holder øje med alarmsignaler fra dit hjem. Skulle alarmen gå, verificerer de indbruddet, sender en vagt og alarmerer politiet med det samme.

⭐Kan jeg bruge mit håndværkerfradrag på alarmsystemer?

Ja, det kan du. Afhængigt af hvilket alarmselskab, du vælger, får du op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag. Derudover er der også tit penge at spare på indboforsikringen, når man får alarmsystem. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget rabat de giver.

⭐Findes der alarmsystemer med videoovervågning til private?

Ja, du kan få alarmsystemer til private hjem med både indendørs og udendørs videoovervågning.

⭐Er der stor forskel på de forskellige alarmsystemer på markedet?

Ja, det er der. De bedste alarmsystemer omfatter først og fremmest skalsikring med intelligente vibrationssensorer, der aktiverer alarmen i det sekund, indbrudstyven sætter brækjernet i vinduet. På den måde får alarmoperatøren besked om tyven, allerede inden han kommer indenfor, og derfor kan der reageres hurtigt.