VI MENER, AT DE BEDSTE ALARMSYSTEMER ER SKRÆDDERSYEDE

Hjem og familier er forskellige, ligesom ønskerne og kravene til et alarmsystem også varierer. Derfor er det vigtigt for os, at du kommer med på råd, når vi sammensætter det bedste alarmsystem til dig. Måske du får større tryghed ved at sikre børneværelset i særlig høj grad, eller måske du tænker, at udendørs videoovervågning er overflødig. Eller måske er du særligt interesseret i mulighederne for et intelligent hjem med dit alarmsystem.

Uanset dine behov og ønsker finder vi altid frem til en løsning på det bedste alarmsystem til netop dit hjem. Vi tager dog udgangspunkt i et basisudvalg af alarmanlæg, som vi så skræddersyr ved at fjerne eller tilføje komponenter afhængigt af dine ønsker og behov.

Her er vores to forskellige grundpakker - du kan sammenligne vores alarmsystemer længere nede på siden:

VERISURE HOME BASIS

Verisure Home Basis alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

 

VERISURE HOME PREMIUM

Verisure Home Premium alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

De to alarmsystemer adskiller sig fra hinanden på sammensætningen og antallet af komponenter. Du bliver aldrig fastlåst i en af disse løsninger, da du kan vælge til og fra, som du har behov for. Derudover tilbyder vi også en lang række komponenter, der ikke indgår i nogen af disse alarmsystemer, men som måske ville være relevante til beskyttelse af netop dit hjem. Disse komponenter vil du blive præsenteret for ved et sikkerhedstjek. Du kan også læse mere om mulighederne for et intelligent hjem her.

FÅ TILBUD PÅ ALARMSYSTEM

Ønsker du et tilbud på alarmsystem til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud på vores alarmsystem - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

SÅDAN FÅR DU ET BILLIGERE ALARMSYSTEM

Hvis du spørger os, er indbrudsraten i Danmark alt for høj. Faktisk er vi det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger*, og det koster dyrt både for dem, det går ud over, og for samfundet i det hele taget. Derfor er der rigtig mange, der har interesse i at få sænket indbrudsraten. Og det kan du blandet andet gøre med alarmsystemer.

Alarmer kan nemlig virke mod indbrud. Derfor får de husstande, der vælger at få installeret et alarmanlæg, faktisk også økonomisk opbakning fra nogle forsikringsselskaber.

Flere forsikringsselskaber giver nemlig en økonomisk gevinst til de af deres kunder, der sikrer hjemmet med en alarm. Færre anmeldelser af indbrud giver nemlig færre skadessager. Derfor giver mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikringen, når du har et alarmsystem. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på din forsikring.

Vi tror på, at alarmsystemer virker, og vi ved, at risikoen for, at du får indbrud med et Verisure-system, er meget lille. Vi tror så meget på vores produkt, at vi faktisk dækker din dokumenterede selvrisiko op til 3.000 kr. på indboforsikringen, hvis du mod all odds alligevel skulle blive udsat for et indbrud.

* Kilde: Nyeste, tilgængelige data fra Eurostat, ”Recorded offences by offence category - police data”

 

 

HØR MERE OM ALARMSYSTEMER

Vil du høre mere om vores alarmsystemer? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi og fortæller dig mere. Det er helt uforpligtende!

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80 20 50 50 eller [email protected] Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

SAMMENLIGN VORES ALARMSYSTEMER

 
 

Verisure Home Basis

Verisure Home Premium

Fotosensor1 stk.Disponible2 stk.Disponible
Åbningskontakt med vibrationssensor1 stk.Disponible10 stk.Disponible
Verisure VoicePad med SOS-trykDisponibleDisponible
Fjernbetjening1 stk.Disponible1 stk.Disponible
SmartPlugNo incluido1 stk.Disponible
Frit tilvalg:
2 røgalarmer eller
1 Arlo videoovervågningskamera eller
1 fotosensor eller
5 vibrationssensorer eller
1 Zerovision røgkanon eller
1 Night Control overfaldsalarm
No incluidoDisponible
Professionel installationDisponibleDisponible
GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentralDisponibleDisponible
DøgnovervågningDisponibleDisponible
Vagtudrykning 24/7DisponibleDisponible
Styring via appDisponibleDisponible
AlarmskilteDisponibleDisponible
Ingen bindingsperiodeDisponibleDisponible
Dækning af selvrisiko  
 

Vi mener, at de bedste alarmsystemer er dem, der tilpasses præcist til den enkelte bolig. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Derfor tilbyder vi hos Verisure altid et helt uforpligtende sikkerhedstjek til dig, der overvejer at få alarmanlæg.

Ved et sikkerhedstjek gennemgår en af vores sikkerhedskonsulenter dit hjem set med en tyvs øjne og vurderer, hvor høj en risiko du har for indbrud uden et alarmsystem. Dernæst giver sikkerhedskonsulenten dig gode råd til, hvad du selv kan gøre for bedre at sikre dit hjem mod indbrud. Du får vist, hvordan vores alarmsystemer fungerer, og på baggrund af sikkerhedstjekket vurderer vi i fællesskab, hvordan et alarmsystem kan skræddersys, så det opfylder dine ønsker til indbrudssikring og beskytter dit hjem bedst muligt.

Klik på knappen her nedenfor for at tage vores alarmtest, hvor du kan se, hvilket alarmsystem der passer bedst til dig, blive ringet op af Verisure og få et tilbud.

prøv vores test her og få et tilbud

Hør mere om Verisures alarmsystemer i videoen:

 

DERFOR FÅR DU HØJ SIKKERHED MED ET ALARMSYSTEM FRA VERISURE

Hos Verisure udvikler vi selv vores produkter. Det betyder, at vi altid kan være et skridt længere fremme og tilbyde nogle af de mest effektive, professionelle og sikre alarmsystemer på markedet, så du opnår den højeste sikkerhed og tryghed.

Et resultat af vores konstante fokus på udvikling og optimering er blandt andet, at vi kan tilbyde en lang række forskellige alarmkomponenter, der tilsammen udgør en effektiv sikring af hjemmet. Nogle komponenter mærker, ser eller hører ubudne gæster, mens andre skræmmer og forsøger at tvinge tyven væk igen.

Der, hvor vi især skiller os ud, er ved, at vi kan tilbyde dig både fuld skalsikring med intelligente vibrationssensorer, indendørs og udendørs videoovervågning, direkte kommunikation i hjemmet samt røgkanon til tågesikring i ét og samme alarmsystem.

Skalsikringen registrerer tyven, allerede inden han kommer indenfor. De følsomme vibrationssensorer, som vi monterer på dine døre og vinduer, mærker nemlig, når der bliver påført kraft på døren/vinduet. Det kan f.eks. være, hvis nogen sparker hårdt på døren, vrider med et koben i vindueslisten eller smadrer en rude. Hvis en vibrationssensor registrerer sådanne rystelser/bevægelse, aktiverer den alarmsystemet i hjemmet, som også sender signal videre til vagtcentralen. Her kan alarmoperatøren hurtigt sende en vagt og alarmere politiet.

Når alarmsystemet går i gang aktiveres en sirene, som gør det ubehageligt for tyven at opholde sig i hjemmet og tiltrækker omgivelsernes opmærksomhed. Derudover vil der afhængigt af dit valg af alarmkomponenter blive taget billeder og videoer af tyven, som sendes til vagtcentralen for verificering. Billeder og videoer fra dit alarmsystem kan også sendes videre til politiet til brug i deres arbejde.

Har du også tilvalgt røgkanon i dit alarmsystem vil alarmoperatøren på vagtcentralen også aktivere denne, så hjemmet på kort tid fyldes med en tyk og uigennemsigtig tåge. Det er svært at se gennem tågen, så tyven kan få svært ved at finde dine værdigenstande, bliver desorienteret og må søge ud af hjemmet igen. Tågen er helt uskadelig for både mennesker, dyr, elektronik og øvrig inventar, så det skal du ikke bekymre dig om.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, bliv ringet op af Verisure og få et tilbud.

FIND DIT ALARMSYSTEM OG FÅ ET TILBUD

ALARMSYSTEM MED HURTIG OG PROFESSIONEL SERVICE

Når det kommer til sikkerhed og tryghed, mener vi, at tid og kompetencer er to meget vigtige og altafgørende faktorer. Og det er to faktorer, som vi vægter særdeles højt hos Verisure.

Når alarmsystemet aktiveres, modtager vores vagtcentral et alarmsignal samt eventuelt billed-, video- og lydmateriale med det samme. Det gør vores alarmoperatører i stand til at reagere lynhurtigt og effektivt, når alarmen går. På ganske kort tid bliver indbruddet verificeret, og der bliver både taget kontakt direkte til hjemmet, der bliver sendt en vagt, og politiet bliver alarmeret.

Hurtig og præcis reaktion fra vores alarmoperatører og vores vagters hurtige responstid giver dig den største tryghed og sikkerhed. Verisure tilbyder alarmer til lejlighed, hus og sommerhus. Bliv ringet op af en Verisure medarbejder og få et tilbud til din bolig.

FORDELENE VED ET OVERVÅGET ALARMSYSTEM

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet. Alle har de det samme formål: at holde indbrudstyvene fra døren.

Der kan dog være stor forskel på, hvor stor respekt indbrudstyvene har for de forskellige alarmsystemer. Det skyldes, at indbrudstyvene som oftest ved hvilke alarmanlæg, der ikke bliver overvåget, og hvilke der er opkoblet til en professionel vagtcentral.

Verisures alarmsystem reagerer prompte, så vi kan sende en vagt og alarmere politiet, så snart indbruddet er verificeret. Tyven ved med stpr sandsynlighed godt, at et overvåget alarmsystem med intelligente komponenter vil tage billeder, og at der oftest er meget kort tid at handle i, inden vagten og politiet når frem.

Det er ikke kun i tilfælde af indbrud, at overvågede alarmsystemer kan have en kæmpe fordel. Ved brand kan de også spille en uvurderlig rolle - især i de tilfælde, hvor branden opstår, mens du ligger og sover, så du risikerer røgforgiftning og ikke hører sirenen, eller hvis der opstår brand, når der ikke er nogen hjemme. Når en overvåget brandalarm går, får vagtcentralen nemlig øjeblikkeligt besked, og de tilkalder brandvæsnet for dig. Uanset om du er ude eller hjemme og ligegyldigt hvilket tidspunkt på døgnet.

Med et overvåget alarmsystem kan du få et mere sikkert hjem.

Prøv vores alarmtest for at finde det bedste alarmsystem til dig, bliv ringet op af Verisure og få et uforpligtende tilbud.

FIND DIT ALARMSYSTEM OG FÅ ET TILBUD

 

Ofte stillede spørgsmål om alarmsystemer

Hvad koster et alarmssystem?

Når du vælger alarmsystem, bør du vælge et, der skræddersyes præcist til dit hjem samt dine ønsker og behov, for at opnå den højeste grad af sikkerhed og tryghed. Det betyder, at der er mange faktorer, der fastsætter alarmsystemets pris som f.eks. boligens størrelse og indretning, omgivelserne og indbrudsraten i området, det ønskede sikringsniveau osv.

Bør jeg vælge alarmsystem med eller uden abonnement?

Med et alarmsystem uden abonnement er du selv ansvarlig for at opdage og håndtere indbrud i dit hjem. Vælger du i stedet et alarmsystem med abonnement, er dit system forbundet til en politigodkendt kontrolcentral, der døgnet rundt holder øje med alarmsignaler fra dit hjem. Skulle alarmen gå, verificerer de indbruddet, sender en vagt og alarmerer politiet med det samme.

Findes der alarmsystemer med videoovervågning til private?

Ja, du kan få alarmsystemer til private hjem med både indendørs og udendørs videoovervågning.

Er der stor forskel på de forskellige alarmsystemer på markedet?

Ja, det er der. Vi mener, at nogen af de bedste alarmsystemer først og fremmest omfatter skalsikring med intelligente vibrationssensorer, der aktiverer alarmen i det sekund, indbrudstyven sætter brækjernet i vinduet. På den måde får alarmoperatøren besked om tyven, allerede inden han kommer indenfor, og derfor kan der reageres hurtigt.

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.