DU KAN UNDGÅ INDBRUD MED BUTIKSALARMER

Verisure erhvervsalarm - alarm til virksomheder

Smadrede vinduer, tomme hylder og et tomt kasseapparat er ikke noget, man har lyst til at blive konfronteret med, når man møder ind på arbejde en tidlig morgen. Men det er desværre en realitet for mange butiksejere hver dag. Heldigvis er det en situation, som kan undgås ved brug af en butiksalarm.

Der sker mange butiksindbrud i Danmark hvert år. Butikstyvene finder hele tiden på nye måder, hvorpå de kan bryde ind i en lukket butik, uanset om det er dag eller nat.

Ved at installere en butiksalarm kan du forebygge butiksindbrud. Butiksalarmen kan nemlig alarmere Verisures kontrolcentral hurtigt, hvis en ubuden gæst skulle forsøge at bryde ind i din butik. Og tyvene ved godt, at der ikke går lang tid fra, at alarmen sætter i gang, indtil vagt og politi kan nå frem til butikken.

» Se vores erhvervsalarmer

Skræddersyet løsning

Verisure har over 35 års erfaring med erhvervsalarmer og vores brede sortiment af butiksalarm-løsninger kan med sikkerhed opfylde de krav, du har til en butiksalarm.

Du får en skræddersyet løsning, der passer til netop din butik. Men en butiksalarm fra Verisure kontrollerer du hele systemet med din telefon. Verisures app giver dig adgang til at se, hvem der har slået alarmen til og fra og hvornår. Du kan også indstille alarmen til at slå til og fra på bestemte tidspunkter samt aflæse temperatur og luftfugtighed i butikken.

butiksalarm med app

Uforpligtende sikkerhedstjek

Før du træffer dit valg, vil vi gerne komme forbi og foretage et grundigt sikkerhedstjek af din butik, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM BUTIKSALARMER

Jeg leder efter en butiksalarm – hvilken skal jeg vælge?

Kontakt os på 80 20 50 50, så vi kan høre mere om dine behov og give dig den bedste rådgivning.

Er Verisures butiksalarmer forsikringsgodkendt?

Ja, det er de.

Hvilke typer butikker tilbyder I alarmer til?

Kort sagt alle. Vi tilbyder alarmer til butikker af alle størrelser og med forskellige sikringskrav.

Kan jeg styre min butiksalarm hjemmefra?

Ja, du kan styre din alarm til butik via app.

Hvad koster en butiksalarm?

Det kommer fuldstændigt an på, hvilken løsning du vælger. Sikringsbehovet varierer meget fra butik til butik. Kontakt os på 80 20 50 50 for et uforpligtende tilbud på en alarm, der passer til din butik.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.