FOTOSENSOR

Hvad er en fotosensor?

En fotosensor, eller kameradetektor, som vi kalder den hos Verisure, er en sensor med kamera i dit alarmsystem, som tager billeder, hvis sensoren registrerer bevægelser. Det kan f.eks. være ved at registrere temperaturændringer i rummet.

Fotosensor medfølger som standard

Når du køber en Verisure alarm, indgår der altid en eller flere kameradetektorer, som den du kan se i videoen her på siden.

Fotosensoren er kun aktiv, når alarmen er slået til. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig, om der bliver taget billeder af dig, når du er hjemme. Fotosensoren tager kun billeder, hvis den registrerer bevægelser, mens alarmsystemet er tilkoblet.

Billederne, som fotosensoren tager, sendes krypteret direkte til vagtcentralen til billedverificering. Hvis alarmoperatøren kan verificere et igangværende indbrud, kan alarmoperatøren sende en vagt og alarmere politiet.

Fotosensoren fungerer i både lys og mørke. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Tag vores alarmtest og bliv kontaktet på telefon med et uforpligtende tilbud.
 

Fotosensoren er smutvejen til politiet

foto alarm

 

Den trådløse fotosensor er en af de afgørende komponenter for Verisures hurtige og professionelle alarmbehandling.

Hvis en tyv befinder sig i hjemmet, eller der er gået en røgalarm, modtager vagtcentralen øjeblikkeligt billeddokumentation fra kameradetektoren. Den viden er også vigtig for politiet og brandvæsenet, der netop på grund af billedverifikationen kan reagere på alarmer fra Verisure og rykke ud på dem uden behov for yderligere dokumentation eller anmeldelser fra andre.

Du kan også vælge at supplere din trådløse overvågning med videoovervågning.
 

Fotosensor og kæledyr

Fotosensorens følsomhed kan nemt indstilles til kæledyr som f.eks. katte og hunde, så de kan bevæge sig frit omkring i hjemmet, selvom alarmsystemet er tilkoblet. Husk blot at give os besked, hvis du får et kæledyr, så vi kan tilpasse fotosensoren til det.

Det samme gælder også robotstøvsugere, der efterhånden findes i mange husstande. Sensorens fotocelle kan godt skelne mellem indbrudstyve og robotstøvsugere, så du kan sagtens få støvsuget, mens du er hjemmefra og have alarmen fuldt tilkoblet imens.

Tag selv billeder med Verisures fotosensor

Når dit alarmsystem er fuldt tilkoblet, kan du via din Verisure app også selv tage billeder med fotosensoren og holde øje med, hvad der foregår i dit hjem. På den måde kan du f.eks. altid have et øje på kæledyrene derhjemme.

Fordelen ved en fotosensor ved brand

Også i tilfælde af brand er det en stor fordel at have en kameradetektor i hjemmet. Hvis Verisures røgalarm registrerer røg i et rum, aktiverer den både sirene og stemmeadvarsler i rummet og i samtlige af hjemmets øvrige røgalarmer. Derudover sendes der et signal til vores vagtcentral, som kan alarmere brandvæsnet.

Har du en fotosensor og en af vores røgalarmer installeret i samme rum, forbinder vi dem med hinanden. Det betyder, at hvis røgalarmen går i gang på grund af brand eller røgudvikling, tager fotosensoren en række billeder, som sendes direkte til vagtcentralen. På den måde kan alarmoperatøren med det samme se omfanget af røg-/brandudviklingen. Det er meget værdifuld viden for brandvæsnet, så de kan forberede sig bedst muligt på den situation, de kommer ud til.

Læs mere om vores røgalarmer »
 

alarm foto

Tag billeder med fotosensor

 

Styr alarmen med fotosensor via Verisure app

Verisure app er din fjernbetjening til dit alarmsystem.

Udover at kunne tage billeder med din fotosensor kan du med appen f.eks. også slå alarmen fra og til, se, hvem der er ude og hjemme og kontrollere indeklimaet.

Du kan opsætte smarte regler for, hvornår lyset skal tænde og slukke f.eks. i forhold til dine sensorer, og du kan indstille alarmen til at følge dine døgnrytmer.

Læs mere om Verisure app »

Sådan er reglerne

Du behøver som udgangspunkt ikke at skilte med, at du har fotosensorer i dit hjem, men vi vil til enhver tid anbefale dig at gøre det, grundet den præventive virkning. Når en indbrudstyv ser, at et hjem er sikret med en alarm fra Verisure, kan det have en præventiv effektiv.

Hvad koster en fotosensor?

Hos Verisure er kameradetektorer en integreret del af det samlede alarmsystem.

Prisen på det samlede alarmsystem afhænger af, hvilken løsning du har brug for - det vil sige hvilke komponenter du vælger, og hvor mange du skal bruge af hver. Hvis du har et stort hjem, vil det naturligvis skabe større sikkerhed at have flere fotosensorer med høj følsomhed, så de tilsammen kan dække hele hjemmet.

Men det kan også være, at du i stedet foretrækker fuld skalsikring med vibrationssensorer, så tyven opdages allerede, når han går i gang med at bryde ind, og derfor kun ønsker en enkelt fotosensor indendørs.

Mulighederne er mange, og derfor varierer priserne også i forhold til de forskellige løsninger. Vi tilbyder også overvågningskamera udendørs.

Tag vores alarmtest og bliv ringet op med et tilbud.

Tag alarmtesten her
 

Få et tilbud

Indtast dit telefonnummer nedenfor for at få et helt uforpligtende tilbud på vores alarm med fotosensor.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM FOTOSENSORER

Kan jeg selv tage billeder med min fotosensor?

Ja, det kan du via appen. Du kan i indstillingerne selv vælge, hvornår du vil kunne tage billeder.

Kan jeg godt have en fotosensor i hjemmet, når jeg også har kæledyr?

Ja,vores fotosensorer kan indstilles, så de ikke registrerer dine kæledyr og udløser alarmen.

Kan politiet se billederne fra min fotosensor?

Ved bekræftet indbrud kan vagtcentralen sende billederne til politiet.

Hvad er prisen på en fotosensor?

Fotosensoren indgår som en del af et samlet alarmsystem. Sammensætningen af alarmsystemet afhænger af dine behov. Tag vores alarmtest for at få et tilbud på den bedste løsning til dig.

Kan I styre min fotosensor og tage billeder, når jeg er hjemme?

Nej, vi kan kun tage billeder med din kameradetektor i tilfælde af et indbrud, forudsat at alarmsystemet er aktiveret.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.