FOTOSENSOR: AFSLØR UØNSKEDE GÆSTER I DIT HJEM

HVAD ER EN FOTOSENSOR?

En fotosensor, eller fotodetektor, som den også ofte kaldes i alarmbranchen, er en sensor med kamera i dit alarmsystem, som tager billeder, hvis sensoren registrerer bevægelser. Det kan være med f.eks. varme- eller lysføler.

Hos Verisure tilbyder vi to forskellige kameraer med høj følsomhed – vores standard fotosensor, som medfølger i alle vores alarmsystemer, og vores SmartCam, som du kan tilvælge. Du kan læse mere om vores SmartCam længere nede på siden.

FOTOSENSOR MEDFØLGER SOM STANDARD

Når du køber en Verisure alarm indgår der altid en eller flere fotosensorer som den du kan se i videoen her på siden.

Fotosensoren er kun aktiv, når alarmen er slået til. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig, om der bliver taget billeder af dig, når du er hjemme. Fotosensoren tager kun billeder, hvis den registrerer bevægelser, mens alarmsystemet er tilkoblet.

Billederne, som fotosensoren tager, sendes krypteret direkte til vagtcentralen til billedverificering. Hvis alarmoperatøren kan verificere et igangværende indbrud, sender han en vagt og alarmerer politiet.

Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Tag vores alarmtest her på siden, hvor du kan finde den rigtige alarm til dig og få et tilbud.

 

FOTOSENSOREN ER SMUTVEJEN TIL POLITIET

Den trådløse fotosensor er en af de afgørende komponenter for Verisures hurtige og professionelle alarmbehandling. Hvis der befinder sig en tyv i hjemmet, eller der er gået en røgalarm, modtager vagtcentralen øjeblikkeligt billeddokumentation fra fotosensoren. Den viden er også altafgørende for politiet og brandvæsenet, der netop på grund af billedverifikationen kan prioritere alarmer fra Verisure og rykke ud på dem uden behov for yderligere dokumentation eller anmeldelser fra andre.

Du kan også vælge at supplere din overvågning med videoovervågning.

FOTOSENSOR OG KÆLEDYR

Fotosensorens følsomhed kan nemt indstilles til kæledyr som f.eks. katte og hunde, så de kan bevæge sig frit omkring i hjemmet, selvom alarmsystemet er tilkoblet. Husk blot at give os besked, hvis du får et kæledyr, så vi kan indstille fotosensoren for dig.

Det samme gælder også robotstøvsugere, som mange husstande efterhånden har. Sensorens fotocelle kan godt skelne mellem indbrudstyve og robotter, så du kan sagtens støvsuge, mens du er hjemmefra og have alarmen fuldt tilkoblet imens.

TAG SELV BILLEDER MED VERISURES FOTOSENSOR

Når dit alarmsystem er fuldt tilkoblet, kan du via din Verisure app også selv tage billeder med fotosensoren og holde øje med, hvad der foregår i dit hjem. På den måde kan du f.eks. altid have et øje på kæledyrene derhjemme.

 
Fotodetektor

HØR MERE OM VORES FOTOSENSOR

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores fotosensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

FORDELEN VED EN FOTOSENSOR VED BRAND

Også i tilfælde af brand er det en stor fordel at have en fotosensor i hjemmet. Hvis en røgalarm registrerer røg i et rum, aktiverer den både sirene og stemmeadvarsler i rummet og i samtlige af hjemmets øvrige røgalarmer. Derudover sendes der et signal til vores vagtcentral, som alarmerer brandvæsnet.

Har du også en fotosensor installeret, vil den tage billeder i det rum, hvor røgalarmen blev udløst og sende billederne direkte til vagtcentralen. På den måde kan alarmoperatøren med det samme se omfanget af røg-/brandudviklingen, hvilket er meget værdifuld viden for brandvæsnet, så de kan forberede sig bedst muligt på den situation, de kommer ud til.

Læs mere om vores røgalarmer »

STYR ALARMEN MED FOTOSENSOR VIA VERISURE APP

Verisure app er din fjernbetjening til dit alarmsystem. Udover at kunne tage billeder med din fotosensor kan du med appen f.eks. også slå alarmen fra og til, se, hvem der er ude og hjemme og kontrollere indeklimaet. Du kan opsætte smarte regler for, hvornår lyset skal tænde og slukke f.eks. i forhold til dine sensorer, og du kan indstille alarmen til at følge dine døgnrytmer.

Læs mere om Verisure app »

HVAD KOSTER EN FOTOSENSOR?

Hos Verisure er fotosensorer en integreret del af det samlede alarmsystem. Derfor er det heller ikke muligt at købe dem separat.

Prisen på det samlede alarmsystem afhænger af, hvilken løsning du har brug for - det vil sige hvilke komponenter du vælger, og hvor mange du skal bruge af hver. Hvis du har et stort hjem, vil det naturligvis skabe større sikkerhed at have flere fotosensorer med høj følsomhed, så de tilsammen kan dække hele hjemmet. Men det kan også være, at du i stedet foretrækker fuld skalsikring med vibrationssensorer, så tyven opdages allerede, når han går i gang med at bryde ind, og derfor kun ønsker en enkelt fotosensor indendørs.

Mulighederne er mange, og derfor varierer priserne også meget i forhold til de forskellige løsninger.

Tag vores alarmtest for at finde ud af hvilken alarm med fotosensor, der vil være bedst til dit hjem, og få et tilbud.

PRØV VORES ALARMTEST OG FIND DIN ALARM

FÅ ET TILBUD

Indtast dit telefonnummer nedenfor for at få et helt uforpligtende tilbud på vores alarm med fotosensor.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM FOTOSENSORER

⭐Kan jeg selv tage billeder med min fotosensor?

Ja, det kan du via appen, når alarmen er slået til.

⭐Kan jeg godt have en fotosensor i hjemmet, når jeg også har kæledyr?

Ja, det kan du sagtens. Vores fotosensor kan indstilles, så de ikke registrerer dine kæledyr og udløser alarmen.

⭐Kan politiet se billederne fra min fotosensor?

Ved bekræftet indbrud sender vagtcentralen billederne til politiet, hvis det ønskes.

⭐Hvad er prisen på en fotosensor?

Fotosensoren kan ikke købes separat, men indgår som en del af et samlet alarmsystem. Tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dig.

⭐Kan I styre min fotosensor og tage billeder, når jeg er hjemme?

Nej, vi kan kun tage billeder med dit kamera i tilfælde af et indbrud.

 

SMARTCAM - 100 % PRIVAT OVERVÅGNING

Ønsker du også et 100 % privat overvågningskamera, som kun du kan tilgå, og som kun du kan se billederne fra, kan du supplere fotosensoren med et SmartCam.

Kontrolcentralen kan hverken tilgå dit SmartCam eller se de billeder, der bliver taget med det. Det betyder dog samtidigt også, at Verisure ikke modtager billeder fra SmartCam’et i forbindelse med et indbrud, og derfor kan kameraet aldrig erstatte vores standard fotosensor.

Verisure SmartCam og billeder derfra håndteres udelukkende af dig og de personer, som du giver adgang til det.

SmartCam har også høj følsomhed. Derudover er det et trådløst kamera, så du kan placere det, hvor du vil i hjemmet. Du kan indstille det til at tage billeder automatisk, når det registrerer bevægelser, uanset om alarmen er slået til eller fra. I Verisure appen kan du indstille flere intelligente regler for, hvornår det skal tage billeder. Hvis der bliver taget billeder, får du automatisk besked på din mobil, og du kan med det samme se billederne i appen.

Du kan også selv tage billeder med SmartCam direkte via appen, når som helst du har behov for det. Billederne slettes automatisk efter 14 dage.
Verisures vagtcentral kan ikke se de billeder, du tager med SmartCam overvågningskameraet.

SmartCam overvågningskamera

SmartCam overvågningskamera

Tag vores alarmtest via knappen herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

KØB SMARTCAM

Hvis du allerede er kunde hos Verisure, kan du købe SmartCams direkte i vores webshop.

Er du endnu ikke kunde, kan du tage vores hurtige alarmtest og finde frem til den alarm, der vil være bedst til dig. Derefter ringer vi dig op, fortæller mere om vores produkter, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også overvågningskamera udendørs.

SÅDAN ER REGLERNE

Man må gerne have fotosensorer indenfor i sit hjem. Har du andre på besøg, som f.eks. barnepige, rengøringshjælp eller andet, er du dog forpligtet til at informere dem om, at der er indendørs kameraovervågning i hjemmet.

Du behøver som udgangspunkt ikke at skilte med, at du har fotosensorer eller SmartCam i dit hjem, men vi vil til enhver tid anbefale dig at gøre det, grundet den præventive virkning. Når en indbrudstyv ser, at et hjem er sikret med en alarm fra Verisure, springer han det som regel over. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.