FOTOSENSOR: AFSLØR UØNSKEDE GÆSTER I DIT HJEM

HVAD ER EN FOTOSENSOR?

En fotosensor, eller fotodetektor, som den også ofte kaldes i alarmbranchen, er en sensor med kamera i dit alarmsystem, som tager billeder, hvis sensoren registrerer bevægelser.

Hos Verisure indgår der som standard en eller flere fotosensorer i vores alarmer.

Sensorerne er kun aktive, når alarmen er slået til. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig, om der bliver taget billeder af dig, når du er hjemme. Fotosensoren tager kun billeder, hvis den registrerer bevægelser, mens alarmsystemet er tilkoblet.

Billederne, som fotosensoren tager, sendes krypteret direkte til vagtcentralen til billedverificering. Hvis alarmoperatøren kan verificere et igangværende indbrud, sender han en vagt og alarmerer politiet.

Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den rigtige alarm til dig og få et tilbud.

PRØV VORES ALARMTEST OG FIND DIN ALARM

FOTOSENSOREN ER SMUTVEJEN TIL POLITIET

Den trådløse fotosensor er en af de afgørende komponenter for Verisures hurtige og professionelle alarmbehandling. Hvis der befinder sig en tyv i hjemmet, eller der er gået en røgalarm, modtager vagtcentralen øjeblikkeligt billeddokumentation fra fotosensoren. Den viden er også altafgørende for politiet og brandvæsenet, der netop på grund af billedverifikationen kan prioritere alarmer fra Verisure og rykke ud på dem uden behov for yderligere dokumentation eller anmeldelser fra andre.

Ønsker du mere detaljerede dokumentationsmuligheder, tilbyder vi også både indendørs og udendørs videoovervågning sm supplement til din fotosensor.

FOTOSENSOR OG KÆLEDYR

Verisures fotosensor kan nemt indstilles til kæledyr som f.eks. katte og hunde, så de kan bevæge sig frit omkring i hjemmet, selvom alarmsystemet er tilkoblet. Husk blot at give os besked, hvis du får et kæledyr, så vi kan indstille fotosensoren for dig.

Det samme gælder også robotstøvsugere, som mange husstande efterhånden har. Fotosensoren kan godt skelne mellem indbrudstyve og robotter, så du kan sagtens støvsuge, mens du er hjemmefra og have alarmen fuldt tilkoblet imens.

TAG SELV BILLEDER MED VERISURES FOTOSENSOR

Når dit alarmsystem er fuldt tilkoblet, kan du via din Verisure app også selv tage billeder med fotosensoren og holde øje med, hvad der foregår i dit hjem. På den måde kan du f.eks. altid have et øje på kæledyrene derhjemme.

Bemærk, at det kun gælder den model af fotosensoren, der er afbilledet her på siden. Det er ikke muligt at tage billeder via appen med ældre modeller af fotosensoren.

Fotodetektor

HØR MERE OM VORES FOTOSENSOR

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores fotosensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

FORDELEN VED EN FOTOSENSOR VED BRAND

Også i tilfælde af brand er det en stor fordel at have en fotosensor i hjemmet. Hvis en røgalarm registrerer røg i et rum, aktiverer den både sirene og stemmeadvarsler i rummet og i samtlige af hjemmets øvrige røgalarmer. Derudover sendes der et signal til vores vagtcentral, som alarmerer brandvæsnet.

Har du også en fotosensor installeret, vil den tage billeder i det rum, hvor røgalarmen blev udløst og sende billederne direkte til vagtcentralen. På den måde kan alarmoperatøren med det samme se omfanget af røg-/brandudviklingen, hvilket er meget værdifuld viden for brandvæsnet, så de kan forberede sig bedst muligt på den situation, de kommer ud til.

Læs mere om vores røgalarmer »

STYR ALARMEN MED FOTOSENSOR VIA VERISURE APP

Verisure app er din fjernbetjening til dit alarmsystem. Udover at kunne tage billeder med din fotosensor kan du med appen f.eks. også slå alarmen fra og til, se, hvem der er ude og hjemme og kontrollere indeklimaet. Du kan opsætte smarte regler for, hvornår lyset skal tænde og slukke f.eks. i forhold til dine sensorer, og du kan indstille alarmen til at følge dine døgnrytmer.

Læs mere om Verisure app »

HVAD KOSTER EN FOTOSENSOR?

Hos Verisure er fotosensorer en integreret del af det samlede alarmsystem. Derfor er det heller ikke muligt at købe dem separat.

Prisen på det samlede alarmsystem afhænger af, hvilken løsning du har brug for - det vil sige hvilke komponenter du vælger, og hvor mange du skal bruge af hver. Hvis du har et stort hjem, vil det naturligvis skabe større sikkerhed at have flere fotosensorer, så de tilsammen kan dække hele hjemmet. Men det kan også være, at du i stedet foretrækker fuld skalsikring med vibrationssensorer, så tyven opdages allerede, når han går i gang med at bryde ind, og derfor kun ønsker en enkelt fotosensor indendørs.

Mulighederne er mange, og derfor varierer priserne også meget i forhold til de forskellige løsninger.

Test herunder hvilken alarm med fotosensor, der vil være bedst til dit hjem.

FÅ ET TILBUD

Indtast dit telefonnummer nedenfor for at få et helt uforpligtende tilbud på vores alarm med fotosensor.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM FOTOSENSORER

⭐Kan jeg selv tage billeder med min fotosensor?

Ja, det kan du via appen, når alarmen er slået til.

⭐Kan jeg godt have en fotosensor i hjemmet, når jeg også har kæledyr?

Ja, det kan du sagtens. Vores fotosensor kan indstilles, så de ikke registrerer dine kæledyr og udløser alarmen.

⭐Kan politiet se billederne fra min fotosensor?

Ved bekræftet indbrud sender vagtcentralen billederne til politiet, hvis det ønskes.

⭐Hvad er prisen på en fotosensor?

Fotosensoren kan ikke købes separat, men indgår som en del af et samlet alarmsystem. Tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dig.

⭐Kan I styre min fotosensor og tage billeder, når jeg er hjemme?

Nej, vi kan kun tage billeder med dit kamera i tilfælde af et indbrud.