Lad os finde den bedste alarm

Lad os finde den bedste alarm til dig

Ring på 80 20 50 50 for tilbud!

Eller lad os ringe til dig:

 

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op vedr. et sikkerhedstjek og tilbud på en alarm.

Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Brug for kundeservice? Find kontaktinfo her.

FÅ ET UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK

At få alarm er en stor beslutning. Der er mange muligheder på markedet, og fordi en alarm er et af de elementer, der danner grundlaget for sikkerheden og trygheden i dit eget hjem, er det vigtigt at træffe den helt rigtige beslutning. Både i forhold til valget af leverandør og det specifikke alarmsystem.

Derfor tilbyder vi hos Verisure altid et uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem, inden du beslutter dig for, om du skal have alarm og hvilken, det skal være. Så får du mulighed for at lære mere om vores produkter og services og stille alle de spørgsmål, du måtte have brug for at få svar på, inden du tager det næste skridt i beslutningsprocessen.

Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af Verisures lokale sikkerhedskonsulenter, der gennemgår din nuværende indbrudssikring og dine muligheder for at sikre hjemmet bedre. Han eller hun vil også rådgive dig i valget af alarmer - f.eks. om det skal være tyverialarm med kamera, og hvor meget en alarm vil koste til dit hjem.

Et sikkerhedstjek er naturligvis helt uforpligtende for dig og tager kun 30-60 minutter. Du er ikke forpligtet til at bestille noget efter besøget.

SÅDAN SER VI UD, NÅR VI BESØGER DIG

Du kan altid genkende en Verisure-medarbejder, der besøger dig enten i privaten eller i din virksomhed, på følgende måde:

  • Medarbejderen vil ankomme i en Verisure-bil med logo
  • Medarbejderen er iført Verisure-profiltøj med logo på
  • Medarbejderen kan fremvise ID-kort med navn, billede, logo og udløbsdato
  • Medarbejderen medbringer et demokit med forskellige komponenter i
  • Medarbejderen medbringer også salgsmateriale i form af salgsark og -brochurer

FIND DIN ALARM HER

Sådan får du en alarm