TYVERIALARM - KERNEN I DIN ALARMLØSNING

SOM VERISURE-KUNDE FÅR DU:

  • 73 % lavere risiko for indbrud (kilde: egne studier)
  • En intelligent brand- og indbrudssikring
  • En døgnbemandet, politigodkendt kontrolcentral
  • Vagtudrykning 24/7 ved akut behov
  • Styring via app
  • Ofte billigere indboforsikring
  • Primært trådløse komponenter, så du slipper for ledninger på væggene
  • Mulighed for indendørs og udendørs videoovervågning
  • Mulighed for tågesikring med røgkanon

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten og finde den bedste tyverialarm til dig og få et tilbud.

FIND DIN TYVERIALARM OG FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende sikkerhedstjek, før du beslutter dig

Hos Verisure kan du få et uforpligtende sikkerhedstjek, inden du beslutter dig for, om du vil have tyverialarm til at sikre dit hjem.

Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en lokal sikkerhedskonsulent, der gennemgår din nuværende indbrudssikring og dine muligheder for at sikre hjemmet bedre.

Du bliver rådgivet i valget af alarmer - f.eks. om det skal være tyverialarm med kamera, og hvor meget en alarm vil koste til dit hjem.

Et sikkerhedstjek er helt uforpligtende og tager kun 30-60 minutter. Du er ikke forpligtet til at købe noget efter besøget.

Bestil sikkerhedstjek:

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Verisure tyverialarmer:

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Verisure kan sikre hjemmet og familien på mange måder – bl.a. mod brand, overfald og fugtskader. Men det allervigtigste element i vores alarmsystemer udgøres af tyverialarmen, der kan sikre mod indbrud døgnet rundt.

Derfor bør du overveje at få tyverialarm i hjemmet

Danmark er et af de lande i Europa, der har mange indbrud i private hjem pr. indbygger (kilde: data fra Eurostat, ”Recorded offences by offence category - police data”). Der kan være mange forklaringer til den høje indbrudsrate - danskerne har mange værdigenstande, vi har gode forsikringsløsninger, vi bor tæt og godt afskærmet bag høje hække osv.

En af de vigtige grunde til de mange private indbrud er dog, at vi generelt er dårlige til at sikre vores hjem, både når det kommer til mekanisk sikring af døre og vinduer og til brug af tyverialamer. Er du også en af dem, der gerne vil sikre sig bedre, men er tvivl om, hvad du skal vælge? Så tag vores hurtige alarmtest her og få et tilbud.

find din tyverialarm og få et tilbud

Hør mere om Verisures systemer i videoen:

TYVERIALARMER ER TILKOBLET KONTROLCENTRALEN

En tyverialarm er en GSM alarm, der kan beskytte dit hjem mod indbrud døgnet rundt. Ved hjælp af forskellige indstillinger for sensorerne kan alarmen tilkobles på forskellige niveauer afhængigt af, om du er ude eller hjemme.

Når du er ude, tilkobles alle dine komponenter, så tyverialarmen kan udløses ved den mindste bevægelse. Er du hjemme, kan du nøjes med at tilkoble din skalsikring, som udgøres af vibrationsdetektorer på dine døre og vinduer. På den måde kan du bevæge dig frit rundt indenfor, uden at systemet går i gang. Forsøger nogen at bryde ind via en dør eller et vindue, kan systemet gå i gang med det samme, og ved verificeret indbrud sender kontrolcentralen en vagt og alarmerer politiet om indbrudsforsøget.

På Verisures døgnbemandet kontrolcentral sidder professionelle alarmoperatører. Modtager de et indbrudssignal, reagerer de hurtigt ved at først at danne sig et overblik over, hvor i huset alarmen er blevet aktiveret, undersøger billederne fra fotosensoren og de kan alarmere politiet og sende en vagt afhængigt af situationen.

Tyverialarmer med kamera og billedverificeringen gør, at politiet kan rykke ud til indbruddet med det samme uden behov for yderligere dokumentation. I mellemtiden aktiverer alarmoperatøren VoicePad'en, hvorigennem vi kan høre, hvad der foregår i hjemmet. Igennem VoicePad'en kan vi også kommunikere med de tilstedeværende – indbrudstyven og eventuelt dig selv, hvis du er hjemme under indbrudsforsøget.

 

OVERVEJER DU TYVERIALARM?

Vi fortæller dig gerne mere om vores tyverialarmer, og hvordan de kan nedsætte risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

HVAD KOSTER EN TYVERIALARM?

Prisen indgår naturligvis i de flestes overvejelser, når du skal vælge tyverialarm. Men familier er forskellige, og boliger er forskellige. Derfor varierer de forskellige løsninger også fra kunde til kunde. Og derfor er det så svært at oplyse en repræsentativ gennemsnitspris.

Vi tilpasser nemlig systemet specifik til den enkelte bolig, dvs. vi tager højde for indretningen, den øvrige indbrudssikring, indbrudsrisikoen, boligens størrelse osv., og derfor kan der være rigtig stor forskel på, hvor mange alarmkomponenter der skal til for at opnå optimal indbrudssikring. Prisen på tyverialarmen fastlægges ud fra typen og antallet af de forskellige komponenter, og det er derfor, at vi er nødt til at vide mere om dig, din bolig samt dine ønsker og behov for at kunne komme nærmere et prisleje.

Du kan komme i kontakt med os på flere måder. Du kan sende os dit telefonnummer direkte her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også tage alarmtesten her på siden. Når du gennemgår testen, besvarer du en række spørgsmål, som vi så ikke behøver gennemgå i telefonen. Efter testen ringer vi dig op, så vi kan få talt om de sidste specifikke detaljer.


En sidste mulighed er, at du selv kontakter os direkte. Du kan ringe til os på 80 20 50 50, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

FÅ EN PRIS PÅ TYVERIALARM

Vi vil gerne høre mere om din bolig og dine behov for at kunne give dig en præcis pris på tyverialarm til dit hjem.

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op, så vi kan tale nærmere om, hvad en alarm vil koste for dig.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Billig tyverialarm fra Verisure

HVORDAN FÅR JEG EN BILLIG TYVERIALARM?

Pris og kvalitet hænger sammen. Også når det kommer til sikring af hjemmet. Og der er i sagens natur en udgift forbundet med at få installeret tyverialarm. Men der er heldigvis en måde, hvorpå du kan spare penge:

Få billigere indboforsikring med tyverialarm

Tyverialarmer kommer i høj grad også forsikringsselskaberne til gode. Et alarmsystem kan nedsætte indbrudsrisikoen, så forsikringsselskaberne får selvsagt også færre skadesanmeldelser som følge af indbrud og udbetaler derved færre erstatninger. Derfor belønnes mange forsikringskunder også med en billigere indboforsikring, når de vælger at få installeret alarm.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste tyverialarm til dig og få et tilbud.

FIND DIN TYVERIALARM OG FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig med tilbud på tyverialarm

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

STYR DIN TYVERIALARM MED MOBILEN

Slå alarmen til og fra. Få besked, når børnene kommer hjem. Kontrollér din private tyverialarms status, hold øje med din udendørs videoovervågning og aflæs temperaturen i hjemmet.

Med Verisures app er det let at styre og kontrollere dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig. Ved at tilføje flere produkter og tjenester kan du også låse din hoveddør op, styre belysningen og kontrollere luftfugtigheden i kælderen eller på loftet.

Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere.

Verisure appen til trådløs alarm kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Tag alarmtesten for at finde den rigtige tyverialarm til dit hjem og få et tilbud.

FIND DIN TYVERIALARM OG FÅ ET TILBUD

Tryg og sikker tyverialarm med abonnement

Vagtudrykning døgnet rundt

Verisure tilbyder innovative trådløse systemer med professionel overvågning og vagtudrykning. Hvis din private tyverialarm med kamera udløses, tager fotosensoren billeder, så alarmoperatøren kan billedverificere alarmårsagen og sende en vagt afsted og alarmere politiet/brandvæsenet.
Med Verisure abonnement er vagtudrykning inkl., uanset hvad der har forårsaget alarmen.

Den trådløse opkobling til kontrolcentralen er meget sikker, da den kan tilsluttes både via bredbånd og GSM. GSM-netværket opererer med en trådløs forbindelse, så du har kontrol over dit hjem, uanset hvor du befinder dig. En trådløs tyverialarm kan ikke saboteres ved f.eks. at klippe en telefonledning, og du er derfor – trådløst - sikret en større tryghed i dit hjem.

Du får også skalsikring med overvågning af strategiske indtrængningspunkter vha. åbningskontakter med vibrationsdetektorer.

Klik på knappen for at tage vores alarmtest og få et godt tilbud. Du kan til enhver tid frabede kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]

tag alarmtesten og få et tilbud

Trådløs tyverialarm med vagtudrykning

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.