UNDGÅ VANDSKADER MED EN VERISURE VANDALARM

MED EN VANDALARM FRA VERISURE KAN DU OPDAGE VANDLÆK I TIDE

En vandlæk kan snige sig ind og vokse ubemærket over lang tid. Hvis lækken ikke opdages hurtigt, kan den forårsage store skader i dit dyrebare hjem.

Med en trådløs vandalarm fra Verisure kan du opdage vandlæk i tide, og undgå en omfattende og måske langvarig renovering, hvor du og din familie i værste fald er nødt til at flytte ud i flere måneder.

Der findes visse risiko-områder, hvor læk ofte opstår:

  • Opvaskemaskinen
  • Køleskabet
  • Vasken
  • Varmtvandsbeholderen
  • Kælderen

Uvisheden og de store konsekvenser ved vandlæk gør fugtskader til mange boligejeres værste mareridt.

Vandalarmen fra Verisure er trådløs, så du kan placere den, hvor du vil. Den vil advare dig i tide, så du kan begrænse eller helt undgå kostbare renoveringer.

Tag vores populære alarmtest for at finde den bedste alarm til dit hjem og få et tilbud.
 
vandalarm og lækagemelder

Verisures vandalarm

VI GIVER DIG BESKED, HVIS VANDALARMEN GÅR

Med en vandalarm fra Verisure behøver du ikke længere at bekymre dig om besværlige vandskader. Din vandalarm bliver overvåget af vores kontrolcentral døgnet rundt, som kontakter dig direkte, hvis noget skulle ske. Du bliver advaret tidligt og kan begrænse eller helt undgå omfattende renoveringer. Derudover får du besked via mobilen, når vandalarmen går.

Vandalarmen kan kun købes som en del af et overvåget Verisure alarmsystem.

Læs mere om vores alarmsystemer »

KØB VANDALARM

Er du allerede kunde hos os, kan du købe en vandalarm til dit system direkte i vores webshop.

» Besøg webshop

HØR MERE OM VORES VANDALARM

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores vandalarm - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

EN VANDSENSOR KAN SPARE DIG FOR SURE UDGIFTER

Med en vandsensor (eller flere) i hjemmet placeret på de steder, hvor der er størst risiko for utætheder kan du ende med at spare mange penge på reparationer. En vandsensor vil nemlig reagere i samme sekund, som den mærker vand, og straks give dig og vores vagtcentral besked. Det betyder, at du kan finde utætheden og afhjælpe årsagen, inden det udvikler sig til en stor vandskade. Hvis lækagen først når at udvikle sig til en stor vandskade, kan det være omstændigt og dyrt at reparere igen. Det sparer en vandsensor dig for.

En vandsensor er også fordelagtig at have f.eks. i ferieperioder, hvor du er hjemmefra i længere tid ad gangen. Her kan en vandlækage nå at vokse sig stor, når den ikke bliver opdaget. Med en vandsensor bliver du alarmeret med det samme, så du kan kontakte naboen og bede dem om at stoppe lækagen og tørre vandet op. En vandsensor i kombination med god nabohjælp kan altså spare dig for en hel del ærgrelser og udgifter.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VANDALARMER

⭐Hvordan fungerer en vandalarm?

En vandalarm er en lille sensor, som du placerer der, hvor der er risiko for vandlækage. F.eks. under opvaskemaskinen, vaskemaskinen osv. Hvis vandalarmen mærker vand, sender den signal til vagtcentralen, ligesom du også selv får besked via din app/sms.

⭐Hvor stor er vandalarmen?

Den er lille – kun ca. 1 cm høj og 6 cm i diameter, så den kan stå de fleste steder. 

⭐Hvor kan jeg placere vandalarmen?

Du kan placere den indendørs, lige hvor du vil. Det kan være i kælderen, under opvaskemaskinen, bag køleskabet, eller hvor der ellers kan være risiko for vandlækage i dit hjem.

⭐Hvordan giver vandalarmen signal?

Vandalarmen er trådløst koblet op til alarmsystemets centralenhed, som sender besked til vagtcentralen i tilfælde af alarm. Derudover får du også en besked på din mobiltelefon og via sirene i huset.

⭐Hvordan kan jeg købe en vandalarm?

Når du er kunde hos Verisure, kan du købe vores vandalarm direkte i webshoppen. Er du endnu ikke kunde, kan du ringe til os på 80 20 50 50.