VERISURE VANDALARM

MED EN VANDALARM FRA VERISURE KAN DU OPDAGE VANDLÆK I TIDE

Et vandlæk kan snige sig ind og vokse ubemærket over lang tid. Hvis lækken ikke opdages hurtigt, kan den forårsage store vandskader i dit dyrebare hjem.

Med en trådløs vandalarm fra Verisure kan du opdage vandlæk i tide, og undgå en omfattende og måske langvarig renovering, hvor du og din familie i værste fald er nødt til at flytte ud i flere måneder.

Der findes visse risiko-områder, hvor læk med vand ofte opstår:

  • Opvaskemaskinen
  • Køleskabet
  • Vasken
  • Varmtvandsbeholderen
  • Kælderen

Uvisheden og de store konsekvenser ved vandlæk gør fugtskader til mange boligejeres værste mareridt.

Vandalarmen fra Verisure er trådløs, så du kan placere den, hvor du vil. Den kan advare dig i tide, så du kan begrænse eller helt undgå vandskader og kostbare renoveringer.

Tag vores populære alarmtest og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.
 
vandalarm og lækagemelder

 

VI GIVER DIG BESKED, HVIS VANDALARMEN GÅR

Med en vandalarm fra Verisure behøver du ikke længere at bekymre dig om besværlige vandskader. Din vandalarm bliver overvåget af vores kontrolcentral døgnet rundt, som kontakter dig direkte, hvis noget skulle ske. Du bliver advaret tidligt og kan begrænse eller helt undgå omfattende renoveringer. Derudover får du besked med alarm via mobilen, når vandalarmen går.

Vandalarmen kan kun bestilles som en del af et overvåget Verisure alarmsystem.

Læs mere om vores alarmsystemer »

BESTIL VANDALARM

Er du allerede kunde hos os, kan du bestille en vandalarm til dit system direkte i vores webshop.

» Besøg webshop

HØR MERE OM VORES VANDALARM

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores vandalarm - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

EN VANDSENSOR KAN SPARE DIG FOR SURE UDGIFTER

Med en vandsensor (eller flere) i hjemmet placeret på de steder, hvor der er størst risiko for utætheder kan du ende med at spare mange penge på reparationer. En vandsensor vil nemlig reagere i samme sekund, som den mærker vand, og straks give dig og vores vagtcentral besked. Det betyder, at du kan finde utætheden og afhjælpe årsagen, inden det udvikler sig til en stor vandskade. Hvis lækagen først når at udvikle sig til en stor vandskade, kan det være omstændigt og dyrt at reparere igen. Det sparer en vandsensor dig for.

En vandsensor er også fordelagtig at have f.eks. i ferieperioder, hvor du er hjemmefra i længere tid ad gangen. Her kan en vandlækage nå at vokse sig stor, når den ikke bliver opdaget. Med en vandsensor bliver du alarmeret med det samme, så du kan kontakte naboen og bede dem om at stoppe lækagen og tørre vandet op. En vandsensor i kombination med en god nabo kan altså spare dig for en hel del ærgrelser og udgifter.

 

Sådan virker Verisures vandalarm

Verisures vandalarm er en lille rund enhed på ca. 6 cm i diameter. Den har 3 små metalben, som udgør enhedens sensorer. Når benene kommer i kontakt med vand, sendes der en alarm til dig og vores kontrolcentral.

Vandalarmens størrelse gør den meget praktisk, da den kan skubbes ind under de fleste hårde hvidevarer, der typisk udgør en risiko for vandskader. Som eksempel kan en vaskemaskine eller en opvaskemaskine af ældre dato komme til at udgøre en risiko for vandlækager. Rør og slanger kan blive så slidte, at der går hul på dem. Hvis en maskine lækker vand, kan det medføre oversvømmelse med både vandspild og vandskader til følge, og derfor er det uhyre vigtigt at opdage det med det samme. Her er det oplagt at placere en vandalarm under den hårde hvidevare

Har du placeret en Verisure vandalarm under den pågældende hårde hvidevare, hvor du mistænker, at der kan være risiko for lækage, får du besked med det samme, at alarmens ben kommer i kontakt med vand. Så har du mulighed for at reagere med det samme ved at slukke for vandet, så der ikke opstår oversvømmelse.

Dernæst kan hurtigt finde stedet, hvor lækagen af vand er opstået, for Verisure appen fortæller dig, hvilken af dine vandalarmer der er aktiveret (de navngives ud fra den relevante placering). På den måde bliver fejlfindingen nem, og du kan nemt undgå vandskader.

Undgå mere end vandspild med Verisures alarmer

Verisures vandalarmer kan tilvælges som en del af en Verisure-alarm. Det vil sige, at du skal have en privatalarm, før end du kan købe en vandalarm. Det er der flere forskellige muligheder for.
Vi skræddersyr altid vores alarmer, så de passer til den enkelte kundes behov og ønsker. Det kan f.eks. være med ekstra vandalarmer til sikring mod oversvømmelse af vand, eller det kan være med videoovervågning, skalsikring eller andet.

 
 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte hjem for at finde den helt rigtige løsning. Det gør vi ud fra et sikkerhedstjek, hvor en lokal sikkerhedskonsulent med viden om indbrudsrisikoen i nærområdet gennemgår dit hjem både indvendigt og udvendigt med en tyvs øjne for at klarlægge dine behov for indbrudssikring. Derefter tager vi en snak med dig om, hvilken type sikring du ønsker, og om du f.eks. har særlige krav til, at vandalarm skal være en del af løsningen.

Når først alarmsystemet er installeret, taler alle komponenter sammen med både hinanden, dig og vores kontrolcentral. Det betyder, at hvis din vandsensor registrerer vand, vil der blive sendt et signal til både dig og vores kontrolcentral, som vil reagere, hvis du ikke afhjælper problemet inden for kort tid.

BLIV SIKRET MOD BÅDE VAND OG INDBRUD

Er du interesseret i et alarmsystem med vandalarm, eller har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder hver dag klar på telefonerne på 80 20 50 50. Alternativt kan du sende os dit nummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Hvis du er i tvivl om, hvilket alarmsystem der vil passe til dig, kan du også prøve vores alarmtest. I alarmtesten skal du besvare en række spørgsmål om dit hjem, som for eksempel boligtype og -størrelse, så vi kan give dig en indikation af, hvilket alarmsystem der vil være det bedste for dig, samtidig med at du også vil blive ringet op med et uforpligtende tilbud på det.

» Prøv vores alarmtest her

 

HØR MERE OM VERISURES SYSTEMER

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt  - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VANDALARMER

Hvordan fungerer en vandalarm?

En vandalarm er en lille sensor, som du placerer der, hvor der er risiko for vandlækage. F.eks. under opvaskemaskinen, vaskemaskinen osv. Hvis vandalarmen mærker vand, sender den signal til vagtcentralen, ligesom du også selv får besked via din app/sms.

Hvor stor er vandalarmen?

Den er lille – kun ca. 1 cm høj og 6 cm i diameter, så den kan stå de fleste steder. 

Hvor kan jeg placere vandalarmen?

Du kan placere den indendørs, lige hvor du vil. Det kan være i kælderen, under opvaskemaskinen, bag køleskabet, eller hvor der ellers kan være risiko for vandlækage i dit hjem.

Hvordan giver vandalarmen signal?

Vandalarmen er trådløst koblet op til alarmsystemets centralenhed, som sender besked til vagtcentralen i tilfælde af alarm. Derudover får du også en besked på din mobiltelefon og via sirene i huset.

Hvordan kan jeg købe en vandalarm?

Når du er kunde hos Verisure, kan du købe vores vandalarm direkte i webshoppen. Er du endnu ikke kunde, kan du ringe til os på 80 20 50 50.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.