FJERNSTYR HJEMMET MED VERISURES ALARM APP

Med Verisure app er det enkelt at styre og holde kontrol med dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig.

Med Verisure app er det enkelt at styre og holde kontrol med dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig.

Slå alarmen til og fra, se alarmens status og få besked når børnene kommer hjem eller hvis der er strømafbrydelse derhjemme. Vi tilføjer løbende nye smarte funktioner, som gør din hverdag lidt nemmere og sjovere.

  • - Slå alarmen til og fra, uanset hvor du er
  • - Få besked når brandalarmen går
  • - Få besked når børnene kommer hjem
  • - Tænd og sluk for belysning og andre elektriske apparater
  • - Kontrollér indeklimaet

Prøv alarmtesten herunder og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

tag vores alarmtest og få et tilbud

 

DOWNLOAD verisure app

Verisure app til iPhone & iPad 

Hent Verisure app i App Store >

FØL DIG tryg med Verisure Guardian

 

 

Verisure Guardian er en integreret tjeneste i Verisure app. Prøv Verisure Guardian i 3 måneder - det er helt uforpligtende.

Med Verisure Guardian er vores beskyttelse af dig og din familie ikke længere begrænset til dit hjem. Nu kan du også føle dig tryggere uden for hjemmets fire vægge.

Verisure Guardian giver dig mulighed for at bede om hjælp fra din mobiltelefon i tilfælde af en nødsituation. Vores kontrolcentral vil tage hånd om situationen og guider dig, så du kan få den rette hjælp. 
Guardian består af to primære funktioner:

SOS

I tilfælde af en nødsituation, kan du trykke på SOS-knappen. Vi sidder klar til at hjælpe dig med det samme.

FØLG MIG HJEM

Føler du dig utryg på vej mod din destination, f.eks. på vej hjem, kan du aktivere Følg mig hjem-funktionen. Hvis du ikke bekræfter din ankomst, vil vi følge op og høre, om du er i god behold.

Sådan fungerer Verisure Guardian

SÅDAN FUNGERER "SOS"

I tilfælde af en ulykke eller anden nødsituation, kan du trykke på SOS-knappen på din telefon. Verisures kontrolcentral modtager dit nødsignal sammen med din placering, og kan assistere dig hurtigt.

Verisure app

1 - Du trykker på SOS-knappen

Verisure app

2 - Vi modtager et nødsignal med din lokalitet

Verisure app

3 - Vi aktiverer nødproceduren og forbliver i kontakt med dig

Verisure app

4 - Vi underretter relevant redningstjeneste

SÅDAN FUNGERER "FØLG MIG HJEM"

Skal du gå alene hjem og føler du dig utryg, kan du aktivere Følg mig hjem. 
Sæt en timer med den tid, du forventer, at det vil tage dig at nå din destination. Hvis du ikke bekræfter din ankomst, når tiden udløber, vil vi følge op og høre, om du er i god behold.

Verisure app

1 - Sæt en timer på den tid, det vil tage dig at nå din destination

Verisure app

2 - Vi modtager løbende signaler med din lokalitet

Verisure app

3 - Hvis du ikke bekræfter din ankomst, aktiverer vi nødproceduren

Verisure app

4 - Vi underretter dine kontaktpersoner

MED @HOME KAN DU ALTID SE, HVEM DER ER HJEMME

Med funktionen @Home kan du altid se, hvem der er hjemme, via din Verisure app.

Når alarmen går, uanset om det skyldes brand eller indbrud, handler det først og fremmest om at danne sig et overblik over situationen. Overblikket får kontrolcentralen ved hjælp af billederne fra fotosensorerne og dialog med personerne på stedet via VoicePad'en. Og med @Home-funktionen kan du selv få ekstra verificering af person-antallet i dit hjem.

I hverdagen giver @Home dig også en ekstra tryghed i at vide, hvem der er hjemme. Det er de færreste forældre, der ønsker at overvåge sine børn, men det giver trods alt ro i maven at vide, at de er kommet godt hjem. Og så er det værd at nævne, at @Home kun kan bruges til at se, om du er ”Ude” eller ”Hjemme”. 

Verisure app - home funktion

Sådan aktiverer du @Home

@Home bruger telefonens GPS til at se, om de forskellige familiemedlemmer er hjemme eller ej. Det forudsætter derfor, at hvert familiemedlem har downloadet appen, slået GPS’en til og oprettet en brugerprofil.

Hvis du har spørgsmål til brugen af @Home, er du altid velkommen til at kontakte Verisures kundeservice på 70 24 73 65.

Klik på knappen herunder og bliv ringet op med et tilbud.

TEST HER, HVILKET SYSTEM DER PASSER BEDST TIL DIG

Verisure alarm app

MED VERISURE APP KAN DU...

Tjekke status på alarmen

Er alarmen slået til eller fra? Dagens høje tempo i hverdagen indebærer også stramme tidsplaner, som gør, at man nemt glemmer noget. Med Verisure app i din smartphone kan du hurtigt kontrollere status på alarmen derhjemme.

Slå alarmen til og fra

Med Verisure app i mobilen får du kontrol med din alarm og kan til- og frakoble fra jobbet, fitness-centeret, eller når du er ude at rejse. Du kan også anvende mobilen til at styre alarmen, når du er i hjemmet, f.eks. til at til- eller frakoble skalsikringen fra soveværelset.

Fjernstyr lamper og anden elektronik

Med en SmartPlug tilsluttet lamper og andre elektriske apparater kan du enkelt styre og kontrollere dem på afstand med Verisure app. Få det til at se ud som om du er hjemme, når du tager på ferie, tjek om kaffemaskinen er slukket derhjemme eller anvend den som en timer.

Push-meddelelser i mobilen

Via Verisure app sendes notifikationer til din smartphone. På denne måde er det nemt at holde styr på, når nogen slår alarmen til eller fra. F.eks. når børnene slår alarmen fra, og når de kommer hjem fra skole. Du får også meddelelse om, når brandalarmen går eller ved tekniske problemer.

Aflæs temperaturen hjemme

I Verisure alarmsirenen sidder et indbygget termometer. Det kan du aflæse via appen. Du ser direkte i mobildisplayet, hvor varmt der er i huset, der hvor sirenen er placeret. Smart, hvis du f.eks. vil holde styr på temperaturen, så vandrør ikke fryser til eller at elregningen løber løbsk.

Sms-meddelelser

Hvis dit alarmsystem ikke er tilsluttet bredbånd (Ethernet), så det kun er opkoblet via GSM, skal systemet styres via SMS. Du kan også have behov for at sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan bestille en pakke med 50/100/200 SMS'er på Mine Sider.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ALARM APP

Kan jeg styre alarmen via app?

Ja, du kan f.eks. bruge appen til at slå din alarm til og fra, tage og se billeder med dine kameraer, fjernstyre belysning og elektronik og meget mere.

Virker min alarm, hvis jeg er uden forbindelse til appen?

Ja, din alarm afhænger ikke af appens netforbindelse. Vores kontrolcentral vil altid kunne få signaler fra din alarm.

Hvad er prisen på en alarm med app?

Det kommer an på, hvilken alarm du vælger. Vi tilpasser altid vores alarmer til den enkelte bolig, så din pris afhænger af dine ønsker og behov. Tag alarmtesten her for at finde den rigtige alarm til dig og bliv ringet op med et tilbud.

HØR MERE OM VERISURE APP

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarm app - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.