VIDEOOVERVÅGNING

Videoovervågning

De mest effektive alarmsystemer omfatter også videoovervågning. Et videoovervågningskamera, der optager både lyd og video, hvis man skulle få besøg af en indbrudstyv, giver nemlig langt større mulighed for at kunne identificere tyven. Det er derfor langt mere risikabelt for indbrudstyve at bryde ind i hjem med privat overvågningskamera.

Når du vælger en alarm med videoovervågning fra Verisure, kan du få specialkamera i høj opløsning til både indendørs og udendørs videovervågning med i pakken afhængigt af dine ønsker og behov.

SÅDAN VIRKER VERISURES VIDEOOVERVÅGNINGSKAMERA

Verisures alarm med videoovervågning består af både indendørs og udendørs IP-videokameraer. Videokameraerne virker både i dagslys og i mørke takket være det indbyggede infrarøde lys.

Videoovervågningen er altid aktiv. Det betyder, at hvis alarmen går, f.eks. hvis vibrationssensorerne i boligens skalsikring aktiveres i forbindelse med et indbrudsforsøg, modtager Verisures vagtcentral en video fra kameraerne. Videoen starter 20 sekunder inden, alarmen gik i gang, og varer indtil 20 sekunder efter, alarmen startede. På den tid og med signalerne og materialet fra alarmsystemets øvrige komponenter og kameraer har alarmoperatøren god mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over situationen, verificere indbruddet og sende vagt samt alarmere politiet. Er der også installeret røgkanon, udløser alarmoperatøren også den, så indbrudstyven ikke kan se noget og derved tvinges ud af hjemmet.

SÅDAN FUNGERER VIDEOOVERVÅGNINGEN, NÅR ALARMEN GÅR:

  • Alarmen aktiveres, f.eks. via skalsikringen eller fotosensor
  • Samtlige videoovervågningskameraer til indendørs og udendørs videoovervågning sender en videosekvens til vagtcentralen. Videoerne varer fra 20 sekunder før, alarmen blev aktiveret, til 20 sekunder efter den blev aktiveret.
  • Alarmoperatøren kan fortsætte live-optagelse efter de 20 sekunder
  • Videosekvenserne bruges som et ud af flere værktøjer til at verificere indbruddet
  • Afhængigt af situationen sendes en vagt til adressen, og politiet alarmeres

HAR DU SPØRGSMÅL VIDEOOVERVÅGNING?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores indendørs og udendørs videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

INDENDØRS OG UDENDØRS VIDEOOVERVÅGNING

Verisure tilbyder både indendørs og udendørs videoovervågning. Funktionaliteterne er stort set de samme, men IP-kameraerne er forskellige, da de jo skal monteres i forskellige omgivelser.

IP-kamera til indendørs videoovervågning

Indendørs videoovervågning

IP-kameraet til indendørs videoovervågning er designet til at optage bevægelse og lyd indendørs i hjemmet. Videoovervågningen fungerer i både dagslys og mørke takket være det infrarøde overvågningskamera.

Videoovervågningskameraet har både bevægelses- og lydsensorer, og du definerer selv via den særskilte app, i hvilke tilfælde videoovervågningen skal aktiveres og lagre lydvideoer eller tage billeder.

Det er kun dig selv, der har adgang til det gemte materiale. Verisures vagtcentral kan ikke se videoer og billeder, som du selv optager. Det eneste tidspunkt, hvor vagtcentralen har adgang til billed- og videomateriale fra dit IP-kamera er i forbindelse med indbrud, når alarmen aktiveres. I dette tilfælde modtager alarmoperatørerne en videosekvens, der starter 20 sekunder før alarmens udløsning og varer indtil 20 sekunder efter. Herefter har alamoperatøren mulighed for at optage live med kameraet, indtil alarmen deaktiveres igen.

Videoovervågningen optager i 1080P opløsning i 128°H, 111°V og kommunikerer via wifi. Materialet gemmes 3 dage i skyen, hvor du kan tilgå det via app. Ønsker du at kunne gemme billeder og videoer i længere tid, kan du tilkøbe et mikro SD-kort.

Den indendørs videoovervågning kan også bruges som tovejskommunikation gennem appen og kameraet. Videokameraet er et specialkamera med både indbygget mikrofon og højttaler, så du kan tale med dem, der er i hjemmet via appen.

Det indendørs IP-kamera skal i første omgang installeres og opsættes af en af Verisures montører, men derefter kan du frit flytte rundt på det i hjemmet efter behov.

IP-kamera til udendørs videoovervågning

Udendørs videoovervågning

IP-kameraet til udendørs videoovervågning er et privat overvågningskamera designet til at overvåge afsidesliggende vinduer, indgange og udgange som f.eks. hoveddøre, garage, porte og lignende. Det skal dog altid monteres på huset.

Vores udendørs videoovervågningskamera tåler al slags vejr og er modstandsdygtigt over for støv, vind og regn. Vi anbefaler dog altid, at det monteres under et udhæng.

Den udendørs videoovervågning optager i 1080P opløsning i 113°H, 63°V. Materialet gemmes 3 dage i skyen, hvor du kan tilgå det via app. Ønsker du at kunne gemme billeder og videoer i længere tid, kan du tilkøbe et mikro SD-kort.

Ligesom den indendørs videoovervågning kan du altid selv tage billeder og optage videoer fra udendørs videoovervågningen. Specialkameraet indeholder også en mikrofon, som optager lyd fra omgivelserne. Verisures kontrolcentral har ikke adgang til materiale, som du selv optager med det udendørs IP-kamera. Det er kun i tilfælde af, at indbrudsalarmen går i gang, at vagtcentralen modtager materiale fra kameraet. Hvis alarmen aktiveres, modtager vagtcentralen en videosekvens fra 20 sekunder før alarmens udløsning til 20 sekunder efter. Herefter har alamoperatøren mulighed for at optage live med kameraet, indtil alarmen slås fra igen.

De udendørs IP-kameraer kræver, at der er internetforbindelse i hjemmet, og de må kun installeres af en af Verisures teknikere. Derfor er det heller ikke muligt at købe vores videoovervågningskamera via webshoppen.

DU KAN SELV STYRE VIDEOOVERVÅGNINGSKAMERAET

Med Verisures alarm med videoovervågning medfølger en særlig app, hvorfra du selv kan styre dine IP-videokameraer og se tidligere videosekvenser.

Du kan altid selv via appen både optage videoer og tage billeder med dine indendørs og udendørs IP-kameraer. Det kan give en stor tryghed og ro i maven altid at kunne se, hvad der foregår derhjemme. Det kan f.eks. være for at tjekke, om hunden laver unoder, om børnene er kommet godt hjem fra skole, om man har husket at slukke stearinlyset osv.

Med vores videoovervågningskamera kan du tage billeder og optage video i realtid, så du kan til enhver tid følge med i, hvad der foregår. Videosekvenserne bliver gemt nogle dage i historikken, så du kan se dem på et senere tidspunkt. Opbevaringstiden afhænger af, om du vælger at lagre materialet i skyen eller på mikro SD-kort.

Med Verisures IP-videokameraer får du 100 % privat videoovervågning. Vagtcentralen kan kun tilgå dine overvågningskameraer, når alarmen er gået i forbindelse med et indbrud/indbrudsforsøg eller tryk på overfaldsalarmen. På alle andre tidspunkter har alarmoperatørerne ikke adgang til hverken at tage billeder eller optage videoer med hverken din indendørs eller udendørs videoovervågning. Så snart alarmen slås fra igen, enten af dig selv, kontrolcentralen eller vagten, kan alarmoperatøren ikke længere tilgå videomateriale fra dine kameraer.

Tag alarmtesten her for at finde det bedste overvågningskamera og alarm til dig og få et tilbud.

TAG ALARMTEST HER OG FIND DIN ALARM

100 % PRIVAT VIDEOOVERVÅGNING

Det er kun i forbindelse med en udløst indbruds- eller overfaldsalarm, at medarbejderne på vagtcentralen har adgang til at tage billeder og optage video med dine private kameraer. Så snart alarmen slås fra, har alarmoperatørerne ikke længere adgang til din videoovervågning.

Videosekvenser, der optages i forbindelse med indbrud, overleveres til politiet som hjælp til efterforskningen.

PRIVAT, TRÅDLØS VIDEOOVERVÅGNING?

Mange vil gerne undgå at have flere ledninger i hjemmet og efterspørger derfor trådløs, privat videoovervågning. Det tilbyder vi desværre ikke hos Verisure. Trådløs, privat videoovervågning kan nemlig ikke leveI op til de krav til kvalitet, hastighed og præcision, som vi selv har til vores alarmsystemer.

Videooptagelserne fra Verisures IP-kameraer er af høj kvalitet, og i tilfælde af et indbrud skal de sendes lynhurtigt til vagtcentralen, som så kan verificere og behandle indbruddet og sende den fornødne hjælp. Den videooverførsel foregår mest stabil med en fast internetforbindelse frem for trådløs, privat videoovervågning.

I tilfælde af indbrud må der ikke opstå forsinkelser i dataoverførslen på grund af en for langsom forbindelse, da det koster mange dyrebare sekunder for sikkerheden og trygheden. Derfor tilbyder vi ikke privat, trådløst videoovervågningskamera.

Udendørs videoovervågning

REGLER FOR VIDEOOVERVÅGNING

Det er i Danmark fuldt tilladt at have alarm med videoovervågning indenfor i sit hjem og udenfor på grunden. Hvis man har udendørs videoovervågning, skal man dog være opmærksom på, at det ikke er tilladt at placere kameraerne, så de overvåger offentlige arealer, det vil sige gader, veje, stier osv., der benyttes til offentlig færdsel. Dit private overvågningskamera skal altså monteres, så der kun optages videoer på din egen grund, f.eks. som overvågning af indgangsdøre, indkørsel og haven. Det må ikke kunne tage billeder eller videoer af f.eks. forbipasserende på fortovet i baggrunden.

Har du indendørs videoovervågning har du pligt til at informere besøgende om det. Husk derfor at fortælle det til f.eks. rengøringshjælpen, barnepigen, havemanden og andre, der kommer i dit hjem, hvis du får indendørs IP-kameraer.

En god måde at gøre det på er blandt ved hjælp af de alarmskilte, der følger med alarmsystemet. Alarmskiltene informerer tydeligt om, at der er videoovervågning indendørs og/eller udendørs. Disse skilte har en enorm præventiv effekt, for når en indbrudstyv ser, at et hjem er sikret med en alarm med videoovervågning fra Verisure, springer han det som regel over. Han ved nemlig godt, at alarmskiltet er et symbol på, at hjemmet er godt sikret, at indbruddet opdages, inden han i det hele taget kommer indenfor, og at vagtcentralen reagerer med det samme ved at sende en vagt og alarmere politiet.

Vores undersøgelser viser faktisk, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

KØB VIDEOOVERVÅGNING

Det er ikke muligt at købe hverken vores indendørs eller udendørs videoovervågning direkte i webshoppen, da kameraerne skal monteres af en af vores montører. Det er både din og vores sikkerhed for, at videoovervågningen indstilles og opsættes korrekt.

Hvis du gerne vil høre mere om vores videoovervågning eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på 80 20 50 50. Du kan også sende os dit nummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er du nysgerrig efter, hvilken alarm der vil passe til dit hjem?

Tag alarmtesten her og find den rigtige alarm til dig og få et tilbud.

TAG ALARMTESTEN HER

Bestil tilbud på alarm med videoovervågning

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Hvornår skal man vælge et videoovervågningskamera?

Man kan nemt komme i tvivl om, hvilken type overvågning, man skal vælge. For nogen er et almindeligt overvågningskamera som vores fotosensorer tilstrækkelig. Ved denne form for overvågning, tager kameraet stillbilleder, som ved indbrud sendes til vores kontrolcentral.

Andre ønsker en mere detaljeret overvågning, og vælger derfor i stedet et videoovervågningskamera til at overvåge hjemmet.

Langt hen ad vejen er det et temperamentsspørgsmål, om man er til det ene eller det andet.

Et videooverovervågningskamera er lidt dyrere end et almindeligt kamera, men på den anden side giver det også mulighed for en bedre dokumentation af en eventuel indbrudstyv, da det optager lange videosekvenser.

I forbindelse med et indbrud kan alarmoperatøren med et af vores IP-videoovervågningskameraer live følge med i, hvad der sker på stedet, og med det samme videregive signalementet til politiet.

Om du er til et traditionelt kamera eller et videoovervågningskamera, fortæller din mavefornemmelse dig. Og hvis ikke kommer vi gerne og udfører et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek hos dig, hvor vi også vil rådgive dig i valget af kameraovervågning.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VIDEOOVERVÅGNING

⭐Hvad er overvågning?

Overvågning kan foregå enten med kameraer, der tager stillbilleder, eller videoovervågningskameraer. Hos Verisure tilbyder vi begge løsninger. Tag vores alarmtest for at finde den rigtige løsning til dig.

⭐Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Dit valg af overvågningskamera afhænger 100 % af dine ønsker og behov. Ønsker du f.eks. indendørs eller udendørs videoovervågning? Eller begge dele? Tag vores alarmtest for at finde den rigtige løsning til dig.

⭐Er det nemt at styre videoovervågning?

Ja, du kan nemt styre og tilgå dine overvågningskameraer via app på din telefon, uanset om du er hjemme eller på farten.

⭐Hvor lang tid må man gemme optagelser fra videoovervågning?

Videooptagelser fra private overvågningskameraer skal som hovedregel slettes efter 30 dage. Der kan i særlige tilfælde gives tilladelse til længere opbevaring f.eks. i forbindelse med behandling af en indgivet anmeldelse.

⭐Hvad koster videoovervågning?

Vi tilpasser altid vores systemer præcist til dit hjem og dine behov. Derfor varierer både antallet og typen af komponenter fra bolig til bolig, og vi har derfor ikke en standardpris. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.