VIDEOOVERVÅGNING

Arlo er markedsførende leverandør i Europa inden for intelligent videoovervågning af høj kvalitet. I 2020 indgik Verisure et partnerskab med Arlo, hvilket betyder, at du som Verisure-kunde kan integrere Arlo videoovervågning i dit alarmsystem og tilmed til en god pris.

Med arlo videoovervågning får du:

Arlo Essential videoovervågning hos Verisure

 

 • Trådløs videoovervågning til både udendørs og indendørs brug
 • Fuld HD-opløsning (1080p)
 • 12x digital zoom
 • Indbygget spotlys
 • Indbygget sirene
 • 130⁰ synsvinkel
 • Farveoptagelse både om dagen og om natten
 • Højttaler og mikrofon til direkte kommunikation via dit overvågningskamera
 • Nem styring via app
 • Vejrbestandig og vandtæt op til IP64
 • Genopladeligt batteri
 • 30 dages videohistorik i cloud

Er du interesseret i et alarmsystem med integreret Arlo videoovervågning? Tag alarmtesten herunder og få et uforpligtende tilbud.

 

Bestil alarm med videoovervågning

Uanset hvilket alarmsystem du vælger, kan du altid tilvælge så mange overvågningskameraer, som du ønsker og har behov for.

Verisure tilbyder knivskarp videoovervågning i form af videokameraet Arlo Essential Spotlight.

Test hvilken alarm, der er bedst til dig

Prøv vores hurtige og uforpligtende alarmtest og få et tilbud på alarm med videoovervågning.

få et tilbud

 

BESTIL VIDEOOVERVÅGNING

Det er ikke muligt at bestille vores Arlo Essential kamera direkte i webshoppen, da kameraet skal monteres af en af vores montører. Det er både din og vores sikkerhed for, at videoovervågningen indstilles og opsættes korrekt.

Hvis du gerne vil høre mere om vores løsninger og videokameraer eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på 80 20 50 50. Du kan også sende os dit nummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er du nysgerrig efter, hvilken tyverialarm og overvågningskamera der vil passe til dit hjem?

Tag alarmtesten her og få et tilbud.

TAG ALARMTESTEN HER

Bestil tilbud på alarm med videoovervågning

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Sådan fungerer Verisures videoovervågning

Styr videoovervågning via app

Arlo Essential kameraer er trådløse og dermed batteridrevne. Det betyder, at du slipper for at have ledninger hængende både inde og ude. Kameraet er nemt at genoplade. Du får besked via din app, når batteriniveauet er lavt.

For at maksimere batteriets levetid filmer kameraerne kun, når der er brug for det. Det vil sige, at de kun optager, når de registrerer bevægelse, eller når en anden komponent i dit alarmsystem aktiverer alarmen.

Derudover kan du altid gå ind i appen og selv aktivere live-streaming overvågning i høj kvalitet fra dine kameraer og tage still-billeder.

Arlo Essential overvågningskamera styrer du gennem app, så du derigennem vil få notifikationer, hvis dit kamera registrerer bevægelse. Via din smartphone kan du se live-optagelser fra dit hjem, uanset hvor du befinder dig.

Skulle det være tilfældet, at der ikke er tale om falsk alarm, kan du via din app, aktivere både kameraets sirene og spotlys for at skræmme ubudne gæster væk.

Verisure overvågningskamera

 

Indstil videoovervågningen, præcist som du vil

Videoovervågningen kan indstilles til kun at reagere i udvalgte ”aktivitetszoner” og kan skelne mellem dyr og mennesker, så du f.eks. slipper for at blive forstyrret, hver gang naboens kat går forbi din hoveddør.

Vores overvågningskameraer har 130⁰ synsvinkel. I dette område kan du nemt via din Arlo app indstille, i hvilke zoner af optageområdet kameraet skal reagere på bevægelser og sende dig notifikationer.

Arlo kameraerne kan også skelne mellem mennesker, dyr, køretøjer og pakker. Det betyder, at du kan indstille, om du vil have besked på din app, uanset hvad kameraet registrerer, eller om det f.eks. kun skal være, hvis det registrerer mennesker på din grund.

Husk dog altid at følge de forskellige regler for videoovervågning.

Du kan naturligvis slå overvågningsvideoerne fra, når du er hjemme, så du og familien frit kan bevæge jer rundt både ude og inde, uden at kameraerne reagerer på det.

Dine videooptagelser gemmes i skyen i 30 dage. Det betyder, at du altid kan tilgå din videohistorik og se optagelser fra de sidste 30 dage.

Tag vores alarmtest og få et uforpligtende tilbud.

tag alarmtest her

privat videoovervågning integreret i din alarm

Verisure tilbyder Arlo kameraerne som en integreret del af vores alarmer. Det betyder, at vores kontrolcentral kan se live videooptagelser i høj kvalitet fra dit hjem i tilfælde af alarm og bruge disse optagelser som dokumentation over for politiet.

Overvågningsvideoerne er i høj opløsning og fanger små detaljer tydeligt, hvilket er en uvurderlig fordel, hvis der er brug for at kunne give et præcist signalement af en indbrudstyv.

Kontrolcentralen har adgang til live-optagelser fra dine kameraer fra 1 minut før, alarmen blev aktiveret.

Det er kun i tilfælde af en aktiv alarm, at Verisure kan tilgå optagelser fra dine videoovervågningskameraer. Vi kan ikke se, hvad der sker hverken indendørs eller udendørs, hvis ikke er der er en igangværende alarm hos dig. Verisure kan ikke tilgå videooptagelser fra dit Arlo kamera, hvis der ikke er et aktivt alarmsignal fra alarmsystemet. 

hvad sker der, når alarmen går i gang?

Styr videoovervågning via app

Hvis alarmen går i gang, uanset årsag, sendes der straks et signal til vores kontrolcentral. Alarmen kan f.eks. blive aktiveret via vibrationssensorerne i din skalsikring, hvis en indbrudstyv forsøger at skaffe sig adgang til dit hjem via en dør eller et vindue.

Hvis en indbrudsalarm går i gang, aktiveres din videoovervågning øjeblikkeligt, så alarmoperatørerne på kontrolcentralen via live-streaming kan se, hvad der sker i dit hjem. Hvis du også har installeret fotosensor, sendes der også en serie billeder til vores kontrolcentral.

Hvis alarmen ikke afmeldes inden for kort tid (hvis det f.eks. er dig selv, der har aktiveret alarmen ved en fejl) og med det korrekte kodeord, sender vi en vagt til dit hjem. Derudover kan vi alarmere politiet, og vagten kan blive ved dit hjem, indtil det er sikret igen.

GOD VIDEOOVERVÅGNING VIRKER BÅDE DAG OG NAT
– BÅDE INDENDØRS OG UDENDØRS

Takket være det indbyggede spotlight til nattesyn (dual 850nm LED) optager det trådløse videoovervågningskamera også i god kvalitet og farver om natten.

Lyset er så kraftigt, at det kan lyse op til 7,5 m op. Hvis din videoovervågning registrerer bevægelser om natten, tændes spotlyset sammen med live-optagelserne, hvilket har to store fordele for sikkerheden.

For det første gør lyset, at videoovervågningen er i god kvalitet og i farver, så man tydeligt kan se detaljer på optagelserne, selvom det er nat. For det andet kan et direkte spotlys virke afskrækkende på ubudne gæster, der ikke bryder sig om at blive opdaget.

Verisures Arlo kamera er trådløs overvågning og fungerer via wifi. Det kan derfor placeres lige der, hvor du har allermest behov for – både indendørs og udendørs. Kameraet er solidt og vejrbestandigt, så det kan tåle både varme, kulde, regn og sne. Dit overvågningskamera er således fuldt funktionsdygtigt ved temperaturer mellem -20⁰C og +45⁰C.

 

videoovervågning i mørke

Videoovervågnings-app

Verisures videoovervågning indeholder tovejskommunikation via Arlo kameraet.

Det betyder, at kameraet har både indbygget højttaler og mikrofon. På den måde kan du via appen tale igennem kameraet til den, der står foran det. Det kan du blandt andet benytte til at true indbrudstyven til at forlade din grund, hvis kameraet er monteret som udendørs overvågningskamera, eller som et mere fredeligt eksempel, kan du give postbuddet anvisninger om, hvor han skal stille pakken, hvis han kommer for at levere den, mens du ikke er hjemme.

Den indbyggede højttaler gør det muligt for dig at kunne høre, hvad der foregår omkring kameraet.

Har du brug for personlig rådgivning om, hvilket overvågningssystem der vil være det bedste til dig, er du altid velkommen til at ringe til os på 80 20 50 50. Alternativt kan du indtaste dit nummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vil du finde den bedste alarm med overvågning til dit hjem? Så kan du tage vores alarmtest og få et tilbud på det bedste alarmsystem til dig.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VIDEOOVERVÅGNING?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Hvornår skal DU vælge et videoovervågningskamera?

Man kan nemt komme i tvivl om, hvilken type overvågning, man skal vælge. For nogen er et almindeligt overvågningskamera som vores fotosensorer tilstrækkelig. Ved denne form for overvågning, tager kameraet stillbilleder, som ved indbrud sendes til vores kontrolcentral.

Andre ønsker en mere detaljeret overvågning, og vælger derfor i stedet et overvågningskamera til at overvåge hjemmet.

Langt hen ad vejen er det et temperamentsspørgsmål, om du er til det ene eller det andet.

I forbindelse med et indbrud kan alarmoperatøren med et af vores Arlo-videoovervågningskameraer live følge med i, hvad der sker på stedet, og med det samme videregive signalementet til politiet.

Om du er til et traditionelt kamera eller et videoovervågningskamera, fortæller din mavefornemmelse dig. Og hvis ikke, kommer vi gerne og udfører et uforpligtende sikkerhedstjek hos dig, hvor vi også vil rådgive dig i valget af kameraovervågning.

 
 
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VIDEOOVERVÅGNING

Hvad er overvågning?

Overvågning kan foregå enten med kameraer, der tager stillbilleder, eller videoovervågningskameraer. Hos Verisure tilbyder vi begge løsninger.

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Dit valg af overvågningskamera afhænger af dine ønsker og behov. Ønsker du f.eks. indendørs eller udendørs videoovervågning? Eller begge dele? 

Er det nemt at styre videoovervågning?

Ja, du kan nemt styre og tilgå dine overvågningskameraer via app på din telefon, uanset om du er hjemme eller på farten.

Hvor lang tid må man gemme optagelser fra videoovervågning?

Videooptagelser fra private overvågningskameraer skal som hovedregel slettes efter 30 dage. Der kan i særlige tilfælde gives tilladelse til længere opbevaring f.eks. i forbindelse med behandling af en indgivet anmeldelse.

Hvad koster videoovervågning?

Vi tilpasser altid vores systemer præcist til dit hjem og dine behov. Derfor varierer både antallet og typen af komponenter fra bolig til bolig, og vi har derfor ikke en standardpris. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.