VIDEOOVERVÅGNING

Videoovervågning

Alarm med videoovervågning

I Verisure Home Total pakken er videoovervågning af høj kvalitet i form af Arlo Pro 3 overvågningskameraer inkluderet som standard.

Verisure Home Total består af:

Test hvilken alarm, der er bedst til dig

Prøv vores hurtige og uforpligtende alarmtest for at se hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem, og få et tilbud på alarm med videoovervågning.

Find din alarm her 

Som Verisure-kunde får du bl.a.:

 • 73 % lavere risiko for indbrud
 • Markedets mest intelligente brand- og indbrudssikring
 • Døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral
 • Gratis vagtudrykning døgnet rundt
 • Styring via app
 • Op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag
 • Trådløse komponenter, så du slipper for ledninger i hjemmet
 • Mulighed for indendørs og udendørs videoovervågning
 • Mulighed for tågesikring med røgkanon
 

 

Find den bedste videoovervågning til dig

Hos Verisure tilbyder vi kameraer til både indendørs og udendørs videoovervågning. Hvilket overvågningskamera der vil være det bedste til dig, afhænger fuldstændigt af dine behov, ønsker og krav til et alarmsystem.
Her på siden kan du læse mere om vores forskellige overvågningskameraer. Har du brug for personlig rådgivning om, hvilket overvågningssystem der vil være det bedste til dig, er du altid velkommen til at ringe til os på 80 20 50 50. Alternativt kan du indtaste dit nummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vil du finde den bedste alarm med overvågning til dit hjem? Så kan du tage vores alarmtest og få et tilbud på det bedste alarmsystem til dig.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VIDEOOVERVÅGNING?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

3 overvågningskameraer at vælge imellem

Hos Verisure kan du vælge mellem 3 forskellige videoovervågningskameraer: Arlo Pro 3 videoovervågningskamera, IP-kamera til indendørs videoovervågning og IP-kamera til udendørs videoovervågning.

Læs mere om de forskellige former for kameraovervågning nedenfor.

Arlo videoovervågningskameraer

Arlo Pro 3 overvågningskamera

Arlo Pro 3 er et trådløst overvågningskamera, som kan anvendes til både indendørs og udendørs videoovervågning. Med Arlo Pro 3 får du 100 % kontrol over din private videoovervågning.

Når du køber et alarmsystem med Arlo Pro 3 videoovervågning hos Verisure, får du kameraerne langt billigere, end hvis du køber kameraerne separat andetsteds.

Vi tilbyder som opstart en pakke med 2 stk. Arlo Pro 3 videokameraer, en SmartHub, batterier, strømforsyning, 1 beslag til udendørs montering, 1 beslag til indendørs montering mv.

Indstil videoovervågningen præcist, som du vil

I appen kan du indstille, om det er hele kameraovervågningens 160° synsfelt, der skal reagere på bevægelser, eller om det kun skal være i udvalgte dele inden for 10-12 meter af området.

Kameraet optager i høj kvalitet. Du kan indstille overvågningskameraet, så det skelner mellem dyr, mennesker, pakker og køretøjer. Det er også nyttigt, så du ikke modtager en alarm på din telefon og sirenen aktiveres, hvis en kat sniger sig forbi kameraet.

Fuld overvågning af indbrudstyven

Det trådløse Arlo Pro 3 videoovervågningskamera har både indbygget lys, højttaler og sirene.

Det indbyggede lys kan du selv tænde og slukke, som du har lyst til, via appen, ligesom du kan indstille det til at tænde automatisk, hvis overvågningskameraet registrerer bevægelser.

Det betyder, at indbrudstyve ikke kan få lov til at gå i fred. Så snart tyven bevæger sig ind i videoovervågningskameraets op til 90 m optageområde, vil kameraet tænde et spotlys med ca. 7 meters radius, som vil tiltrække omgivelsernes opmærksomhed.

Derudover kan du også indstille den indbyggede sirene til at tænde automatisk, eller du kan selv tænde den manuelt, så omgivelserne også kan høre, at der er en indbrudstyv på spil.

Via den indbyggede højttaler kan du via appen tale igennem kameraet til den, der står foran det. Det kan du blandt andet benytte til at true indbrudstyven til at forlade din grund, hvis kameraet er monteret som udendørs overvågningskamera, eller som et mere fredeligt eksempel, kan du give postbuddet anvisninger om, hvor han skal stille pakken, hvis han kommer for at levere den, mens du ikke er hjemme.

Arlo app til kameraovervågning
 

Videooptagelser i højkvalitet

Glem alt om optagelser fra trådløse overvågningskameraer, hvor du alligevel ikke kan se, hvad det forestiller. Med Arlo Pro 3 videoovervågningskameraet får du 2K HDR-optagelser i farve, uanset om det optager om dagen eller om natten. Det betyder, at videooptagelserne står knivskarpt, og at du sagtens kan zoome ind og se tydelige detaljer på dine optagelser.

Trådløs videoovervågning med lang levetid

Arlo Pro 3 videoovervågning har et genopladeligt batteri med en levetid på 3-6 måneder alt afhængigt af, hvor ofte det aktiveres og omgivelsestemperaturen. Er det monteret som udendørs overvågningskamera, belastes batteriet naturligvis hårdere, end hvis det er monteret indendørs.

Batteriet kan genoplades enten via det medfølgende ladekabel eller via en ladestation, som du kan tilkøbe separat. Det tager ca. 3 timer at lade batteriet fuldt op.

Arlo Pro 3 videoovervågning snakker sammen med Google Home Hub og Amazon Alexa

Når du vælger Arlo Pro 3, kan du integrere videoovervågning i dit smarte hjem. Du kan nemlig tilslutte overvågningskameraet til både Google Home Hub og Amazon Alexa, så du modtager optagelser fra kameraet direkte på din intelligente enhed.

Det får du med Arlo Pro 3 videoovervågning:

 • HDR videoovervågning
 • 12x digital zoom
 • Op til 91,5 m optageområde
 • Farveoptagelse både om dagen og om natten
 • Trådløs videoovervågning både indendørs og udendørs
 • Indbygget spotlys
 • Indbygget sirene
 • Højttaler og mikrofon til direkte kommunikation via videoovervågningen
 • Nem styring via app
 • Integration med Google Assistent og Amazon Alexa

Tag alarmtesten her for at finde det bedste overvågningskamera og alarm til dig og få et tilbud.

Tag alarmtest her og find din alaRM

 

IP-kameraer til indendørs og udendørs videoovervågning

Modsat vores Arlo Pro 3 kameraer, som kun du har adgang til og den fulde kontrol over, er Verisures indendørs og udendørs IP-videokameraer koblet til hjemmets øvrige alarmsystem.

Det betyder, at hvis alarmen går, f.eks. hvis vibrationssensorerne i boligens skalsikring aktiveres i forbindelse med et indbrudsforsøg, modtager Verisures vagtcentral en video fra kameraerne. Videoen starter 20 sekunder inden, alarmen gik i gang, og varer indtil 20 sekunder efter, alarmen startede. På den tid og med signalerne og materialet fra alarmsystemets øvrige komponenter og kameraer har alarmoperatøren god mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over situationen, verificere indbruddet og sende vagt samt alarmere politiet. Er der også installeret røgkanon, udløser alarmoperatøren også den, så indbrudstyven ikke kan se noget og derved tvinges ud af hjemmet.

Videokameraerne er altid aktive og virker både i dagslys og i mørke takket være det indbyggede infrarøde lys.

Indendørs videoovervågning

Indendørs IP-kamera

Udendørs videoovervågning

Udendørs IP-kamera

100 % privat videoovervågning

Det er kun i forbindelse med en udløst indbruds- eller overfaldsalarm, at medarbejderne på vagtcentralen har adgang til at tage billeder og optage video med dine private kameraer. Så snart alarmen slås fra, har alarmoperatørerne ikke længere adgang til din videoovervågning.
Videosekvenser, der optages i forbindelse med indbrud, overleveres til politiet som hjælp til efterforskningen.

 
Regler for videoovervågning

Regler for videoovervågning

Det er i Danmark fuldt tilladt at have alarm med videoovervågning indenfor i sit hjem og udenfor på grunden. Hvis du har udendørs videoovervågning, skal du dog være opmærksom på, at der gælder lovgivning i forhold til placering af kameraovervågning, herunder hvorvidt de overvåger offentlige arealer, det vil sige gader, veje, stier osv., der benyttes til offentlig færdsel.

Har du indendørs videoovervågning har du pligt til at informere besøgende om det. Husk derfor at fortælle det til f.eks. rengøringshjælpen, barnepigen, havemanden og andre, der kommer i dit hjem, hvis du får indendørs videoovervågningskameraer.

En god måde at gøre det på er blandt ved hjælp af de alarmskilte, der følger med alarmsystemet. Alarmskiltene informerer tydeligt om, at der er videoovervågning indendørs og/eller udendørs overvågningskamera. Disse skilte har en enorm præventiv effekt, for når en indbrudstyv ser, at et hjem er sikret med en alarm med videoovervågning fra Verisure, springer han det som regel over. Han ved nemlig godt, at alarmskiltet er et symbol på, at hjemmet er godt sikret, at indbruddet opdages, inden han i det hele taget kommer indenfor, og at vagtcentralen reagerer med det samme ved at sende en vagt og alarmere politiet.

Vores undersøgelser viser faktisk, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

 
 

KØB VIDEOOVERVÅGNING

Det er ikke muligt at købe hverken vores Arlo Pro 3 kamera eller vores indendørs og udendørs IP-videokamera direkte i webshoppen, da kameraerne skal monteres af en af vores montører. Det er både din og vores sikkerhed for, at videoovervågningen indstilles og opsættes korrekt.

Hvis du gerne vil høre mere om vores videoovervågning eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på 80 20 50 50. Du kan også sende os dit nummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er du nysgerrig efter, hvilken alarm og overvågningskamera der vil passe til dit hjem?

Tag alarmtesten her og find den rigtige alarm til dig og få et tilbud.

TAG ALARMTESTEN HER

Bestil tilbud på alarm med videoovervågning

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

Hvornår skal DU vælge et videoovervågningskamera?

Man kan nemt komme i tvivl om, hvilken type overvågning, man skal vælge. For nogen er et almindeligt overvågningskamera som vores fotosensorer tilstrækkelig. Ved denne form for overvågning, tager kameraet stillbilleder, som ved indbrud sendes til vores kontrolcentral.

Andre ønsker en mere detaljeret overvågning, og vælger derfor i stedet et videoovervågningskamera til at overvåge hjemmet.

Langt hen ad vejen er det et temperamentsspørgsmål, om du er til det ene eller det andet.

Et videooverovervågningskamera er lidt dyrere end et almindeligt kamera, men på den anden side giver det også mulighed for en bedre dokumentation af en eventuel indbrudstyv, da det optager lange videosekvenser.

I forbindelse med et indbrud kan alarmoperatøren med et af vores IP-videoovervågningskameraer live følge med i, hvad der sker på stedet, og med det samme videregive signalementet til politiet.

Om du er til et traditionelt kamera eller et videoovervågningskamera, fortæller din mavefornemmelse dig. Og hvis ikke kommer vi gerne og udfører et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek hos dig, hvor vi også vil rådgive dig i valget af kameraovervågning.

 
 
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VIDEOOVERVÅGNING

⭐Hvad er overvågning?

Overvågning kan foregå enten med kameraer, der tager stillbilleder, eller videoovervågningskameraer. Hos Verisure tilbyder vi begge løsninger. Tag vores alarmtest for at finde den rigtige løsning til dig.

⭐Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Dit valg af overvågningskamera afhænger 100 % af dine ønsker og behov. Ønsker du f.eks. indendørs eller udendørs videoovervågning? Eller begge dele? Tag vores alarmtest for at finde den rigtige løsning til dig.

⭐Er det nemt at styre videoovervågning?

Ja, du kan nemt styre og tilgå dine overvågningskameraer via app på din telefon, uanset om du er hjemme eller på farten.

⭐Hvor lang tid må man gemme optagelser fra videoovervågning?

Videooptagelser fra private overvågningskameraer skal som hovedregel slettes efter 30 dage. Der kan i særlige tilfælde gives tilladelse til længere opbevaring f.eks. i forbindelse med behandling af en indgivet anmeldelse.

⭐Hvad koster videoovervågning?

Vi tilpasser altid vores systemer præcist til dit hjem og dine behov. Derfor varierer både antallet og typen af komponenter fra bolig til bolig, og vi har derfor ikke en standardpris. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.