ANBEFAL VERISURE

Del trygheden

Husk at få forudgående accept fra den, du henviser, til, at Verisure må ringe med henblik på markedsføring, og husk, at en sådan accept ikke må være indhentet i strid med gældende lovgivning. Hvis vedkommende alligevel ikke vil kontaktes, kan I give os besked på 80205050 eller [email protected] Oplys også, at du modtager 3 mdr. abonnement, hvis vedkommende bliver kunde hos os, og henvis til de øvrige rettigheder, som findes her i vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

HVEM VIL DU DELE TRYGHEDEN MED?

Når du tager hjemmefra, ved du, at Verisure passer på dit hjem. Ja, selv når du er hjemme, kan du have ro i maven, hvis der f.eks. opstår brand, imens du ligger og sover. Du kan nemt dele denne tryghed med dem, du kender, ved at henvise dem til os og selv få glæde af det.

Du kan henvise så mange, du vil, og du får 3 måneders abonnement for hver person, der ender med at få installeret en Verisure-alarm, uanset hvilken alarmpakke de vælger.

Så det kan hurtigt løbe op i mange måneder, hvis din omgangskreds også går op i tryghed og sikkerhed ligesom dig.

Hvis personen får installeret en alarm på baggrund af din henvisning, sender vi dig en e-mail med et link. Du skal blot følge anvisningerne i e-mailen, for at få dine 3 måneders abonnement.