ANBEFAL VERISURE

Anbefal til en ven Anbefal til en ven

Husk at få forudgående accept fra den, du henviser til om at Verisure må ringe med henblik på et sikkerhedstjek og uforpligtende tilbud. Og husk at en sådan accept ikke må være indhentet i strid med gældende lovgivning. 
Hvis din henvisning alligevel ikke vil kontaktes, kan I give os besked på 80205050 eller [email protected]. Du skal også informere din henvisning om, at du modtager 1 måneds abonnement til 0 kr., hvis din henvisning bliver kunde hos os. Du skal også henvise til de øvrige rettigheder, som findes her i vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

HVEM VIL DU DELE TRYGHEDEN MED?

Når du tager hjemmefra, ved du at Verisure passer på dit hjem. Ja, selv når du er hjemme, kan du have ro i maven, hvis der f.eks. opstår brand, imens du ligger og sover. Du kan nemt dele denne tryghed med dem, du kender ved at henvise dem til os og selv få glæde af det.

Du kan henvise så mange du vil, og du får 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, der ender med at få installeret en Verisure-alarm, uanset hvilken alarmpakke de vælger.

Så det kan hurtigt løbe op i mange måneder, hvis din omgangskreds også går op i tryghed og sikkerhed ligesom dig.

Hvis personen får installeret en alarm på baggrund af din henvisning, sender vi dig en e-mail med et link. Du skal blot følge anvisningerne i e-mailen for at få dit 1 måneds abonnement.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.