SERIEFORBUNDET RØGALARM

brandalarm serieforbundet

 

Er dit hjem sikret mod brand og røgudvikling? Hvis ikke, bør du sørge for at få det gjort. For din egen sikkerhed. Røgalarmer kan nemlig redde liv. Det vigtigste er i det hele taget af have en røgalarm. Men vil du nørde lidt inden for feltet, kan du med fordel kigge nærmere på trådløse, serieforbundne røgalamer.

At en røgalarm er trådløs, betyder at den strømforsynes via batterier. Det gør de fleste alarmer nutildags, så du slipper for ledninger. Hos Verisure fører vi også kun trådløse røgalarmer.

En serieforbundet røgalarm betyder, at alarmen er serieforbundet til de øvrige alarmer i hjemmet. Serieforbundne røgalarmer advarer således hinanden, hvis bare en enkelt af alarmerne registrerer røgen. Det betyder, at en serieforbundet røgalarm, der mærker røg i stueetagen vil få en serieforbundet røgalarm på 1. sal til at hyle og derved advare dig.

Det særlige ved Verisures alarmer er, at de advarer med både sirene og stemmeadvarsler. Undersøgelser har vist, at bl.a. børn reagerer hurtigere på stemmer end på hylende sirener.

Søger du alarmsystem med trådløs røgalarm? Tag vores alarmtest og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

find din alarm her

 

Optiske og døgnovervågede røgalarmer

Verisures røgalarmer er optiske. Det betyder, de registrerer røgdannelse vha. infrarødt lys. Det er en fordel, da røgen således registreres hurtigere.

En serieforbundet røgalarm fra Verisure er også koblet op til kontrolcentralen, hvor professionelle alarmoperatører døgnet rundt holder øje med signaler fra den, uanset om du har tilkoblet eller frakoblet det øvrige alarmsystem. Det betyder, at der altid er nogen, der holder øje med røgudvikling i dit hjem, også når du sover, og når der ikke er nogen hjemme.

Er du interesseret i alarmsystem med serieforbundet, trådløs røgalarm? Tag alarmtesten herunder og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

 

De bedste røgalarmer: serieforbundet og trådløse

En serieforbundet røgalarm fra Verisure udgør en større sikkerhed. Det gør den, fordi den med de øvrige alarmer i systemet advarer overalt i hjemmet på samme tid og samtidigt sender et signal til Verisures kontrolcentral. Har du også indendørs fotosensorer installeret, vil de også blive aktiveret, så alarmoperatøren kan danne sig et overblik over situationen, verificere røgudviklingen og alarmere brandvæsnet for dig.

FÅ TILBUD PÅ ALARM MED SERIEFORBUNDET RØGALARM

Send os dit telefonnummer herunder. Så ringer vi dig op hurtigst muligt og fortæller dig mere om vores trådløse, serieforbundet røgalarm.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.