RØGALARMER MED DØGNOVERVÅGNING

Serieforbundne og trådløse røgalarmer kan gøre en forskel

TAG VORES TEST OG FÅ ET TILBUD

Røgalarmer med døgnovervågning

HVAD ER EN RØGALARM OG HVILKE TYPER RØGALARMER FINDES DER?

En røgalarm kan opdage røg og er medhjælpende til at forbygge brand og kulilteforgiftning. Røgalarmen kan give dig nogle ekstra minutter at handle i, inden branden når at gøre alvorlig skade og bliver livstruende. Der findes både røgalarmer med overvågning og røgalarmer uden overvågning. Det allervigtigste er naturligvis at have en røgalarm installeret i det hele taget. Dernæst kan man altid tage stilling til typen af røgalarmen.

Røgalarmer uden overvågning alarmerer kun i hjemmet, hvis der opstår røgudvikling. Hvorimod røgalarmer med overvågning sender også signal til en døgnbemandet kontrolcentral, der via fotosensorer med det samme kan se brandens/røgens omfang og tilkalde brandvæsenet. En røgalarm med overvågning er derfor en fordel, hvis der skulle opstå brand, mens du ikke er hjemme, eller hvis der opstår giftig røgudvikling, mens du sover.

Verisure røgalarm

HOS VERISURE FÅR DU:

 • Trådløse røgalarmer, så du slipper for ledninger
 • Serieforbundne røgalarmer, så alle røgalarmer aktiveres, hvis bare en registrerer røg
 • Optiske røgalarmer, så de registrerer røgdannelse vha. infrarødt lys
 • Døgnovervågede røgalarmer, så der altid er nogen, der reagerer fra kontrolcentralen
 • Vagtudrykning døgnet rundt
 • EN-godkendte røgalarmer
 • Røgalarmer med sirene og stemmeadvarsler
 • Røgalarmer tilkoblet systemets fotosensorer, så kontrolcentralen kan se røgens udvikling
 • Røgalarmer tilkoblet systemets VoicePad, så kontrolcentralen kan hjælpe dig på stedet

FIND DIN LØSNING MED TRÅDLØS RØGALARM

Verisures røgalarmer er både trådløse, serieforbundne og optiske. Det giver nemlig den største sikkerhed og tryghed.

Tag testen her på siden for at finde den bedste løsning med røgalarmer til dig og bliv ringet op.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

OPTISK ELLER SERIEFORBUNDET RØGALARM?

Udover at opfylde sit primære formål - nemlig at opdage røg - har Verisures røgalarmer en række ekstra smarte funktioner.

Alle Verisures røgalarmer er optiske og registrerer synlig røgdannelse i luften ved hjælp af infrarødt lys. De trådløse røgalarmer er desuden serieforbundne. Det betyder, at de ved registrering af røg aktiveres med både med sirene og stemmeadvarsel og samtidigt sender signal videre til de øvrige røgalarmer i systemet, som også aktiveres.

Røgalarmerne fra Verisure advarer med både sirene og stemmeadvarsler.

Hvis en røgalarm bliver aktiveret lyder først en høj sirene, som derefter også bliver suppleret med stemmeadvarsler.

Stemmeadvarslerne giver først og fremmest besked om, hvilken røgalarm i hjemmet, der først er blevet aktiveret, så du med det samme ved, hvor branden er startet.

Verisures trådløse røgalarmer er tilkoblet vores kontrolcentral via et unikt GSM-system. Hvis din røgalarm udløses, får du en besked med det samme, og kontrolcentralen verificerer ved hjælp af fotosensorer, om der er røgudvikling eller brand.

SERIEFORBUNDNE RØGALARMER ER VIGTIGERE END NOGENSINDE

Vi har en anden byggetradition, end vi havde for 100 år siden. I dag bruges der langt flere syntetiske materialer og lettere trætyper, end man gjorde i gamle dage. Syntetiske materialer antænder langt hurtigere end ikke-syntetiske materialer, og de brænder også meget hurtigere. Derudover indrettes moderne hjem i dag med en meget mere åben planløsning, som gør det nemt for brande at sprede sig, da der ikke er store forhindringer på vejen. Det betyder, at brande i moderne hjem er blevet farligere, fordi de spredes langt hurtigere og voldsommere.

Derfor er det vigtigere end nogensinde at sikre sit hjem med røgalarmer. Især serieforbundne røgalarmer er en stor fordel, da de alle aktiveres, hvis bare den ene af dem registrerer røg eller ild. Når du bliver advaret allerede i starten af branden, sparer du livsvigtig tid, som du kan bruge på at redde dig selv og familien ud af hjemmet. I mellemtiden kan Verisures alarmoperatører tage kontakt til brandvæsnet for dig, så du ikke skal bekymre dig om det.

Med døgnovervågede, serieforbundne røgalarmer er du altid i sikre hænder døgnet rundt.

Verisures røgalarmer er altid aktiveret. Så uanset om du er ude eller hjemme, og uanset om det øvrige alarmsystem er slået til eller fra, kan vi få signal fra dine røgalarmer. Du kan aldrig komme til at slå røgalarmerne fra ved en fejl.

Trådløse og serieforbundne røgalarmer

HVOR MANGE RØGALARMER BØR JEG HAVE I MIT HJEM?

Hos Verisure anbefaler vi, at du som et absolut minimum har en røgalarm pr. etage, men du bør faktisk have en i hvert rum. Serieforbundne røgalarmer er vigtige af især to årsager:

 • Med en serieforbundet trådløs røgalarm i hvert rum er du sikker på at høre alarmen, uanset hvor du befinder dig i hjemmet
 • Hvis du kun har en enkelt røgalarm, og der opstår brand/røgudvikling i et andet rum, kan der gå lang tid, før røgen når frem til røgalarmen, så den aktiveres – ikke mindst hvis dørene også er lukket.

Kan jeg bestille Verisures røgalarmer i webshoppen?

Nej, det kan du ikke. For en røgalarm er til for at redde liv. Det er derfor af afgørende betydning, at røgalarmen reagerer i tide, og at den registrerer røgen, uanset hvor den kommer fra. Det stiller krav til opsætningen, og derfor vil det altid være en installatør fra Verisure, der kommer og installerer din røgalarm. På den måde er både du og vi garanteret, at alle røgalarmer er monteret korrekt og virker optimalt i nødstilfælde.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.