SÅDAN FINDER DU DIN ALARM-PRIS

Prisen på et alarmsystem varierer afhængigt af dine behov og din bolig. Find det alarmsystem, der passer bedst til dig, og kom nærmere en pris.

Verisure

HVAD ER DEN GENNEMSNITLIGE ALARM-PRIS?

Prisen er en væsentlig faktor, når man skal vælge en god alarm. Du kan kende de bedste alarmselskaber på, at de ikke tilbyder en standard alarmpakke, men i stedet tilpasser alarmsystemet til den konkrete boligs sikringsbehov og kundens ønsker. Det betyder, at der er mange faktorer, der fastsætter alarmsystemets pris.

Alarm-prisen afhænger bl.a. af:
  • Boligens størrelse
  • Boligens indretning
  • Udendørsarealet (er boligen lettilgængelig, ligger den afskærmet osv.)
  • Indbrudsraten i området
  • Det ønskede sikringsniveau
  • Dit abonnement

Verisure tilpasser dit alarmsystem præcist til din bolig og dine ønsker, så du opnår den højeste grad af sikkerhed og tryghed. Derfor kan du ikke finde en prisliste på vores systemer eller en repræsentativ gennemsnitlig pris her på hjemmesiden, da priserne varierer i forhold til alarmløsningen. Vi har brug for at høre mere om dit hjem og dine behov for at kunne oplyse dit prisleje.

Du kan ringe til os på 80 20 50 50, eller du kan indtaste dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi til dig inden for kort tid, så vi kan tale nærmere om din pris.

Vi rådgiver dig gerne om den bedste tyverisikring af dit hjem, og det er helt uforpligtende at tage en snak med os.

Spar penge med Verisure

En række forsikringsselskaber giver rabat på indboforsikringen, når man får installeret et alarmsystem tilkoblet kontrolcentralen. Hør dit forsikringsselskab om, hvor meget rabat de giver.

Og nu vi taler om forsikringer - vi er selv så stolte af effekten af vores produkter, at vi erstatter op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring, hvis du alligevel skulle være så uheldig at få besøg af en indbrudstyv.

Klik på knappen herunder og tag alarmtesten for at finde den bedste alarm til dig og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

TAG ALARMTESTEN

 

OVERVEJELSER OG BEHOV

For at afdække dine behov til alarmsystemer i hjemmet er det afgørende at overveje flere faktorer. Start med at evaluere dine personlige ejendele og deres værdi. Dette inkluderer ikke kun materielle ting, men også følelsesmæssige værdier og uvurderlige genstande. Udover et godt alarmsystem kan du overveje at investere i et aflåst, tyverisikret værdiskab, så dine personlige ejendele kan gemmes væk og være godt beskyttet.

Når det kommer til at sikre dit hjem, er det også vigtigt at afgøre, hvilke områder der kræver overvågning, når alarmen går. Overvej gerne, om du har brug for både indendørs og udendørs sikkerhed, og om hele huset eller særlige områder skal beskyttes. En tyverialarm med videoovervågning, når alarmen går, kan give en omfattende sikkerhedsløsning, der ikke kun kan have en afskrækkende effekt, men også kan give dig kontrol over dit hjem. Vi tilbyder også tågesikring, skalsikring med fotosensorer og alarmsirener, som kan bidrage til, at tyvene stikker af, før de når at stjæle noget.

Er du interesseret i at læse mere om, hvordan du kan undgå indbrud i hjemmet, så læs vores 10 gode råd om indbruds- og tyverisikring. Derudover kan du blive klogere på den typiske indbrudstyv og høre, hvad de selv siger om deres motiv for at begå indbrud.

 

ønsker du tilbud og alarm-pris?

Indtast dit telefonnummer her nedenfor. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ALARMPRISER

Hvad koster en alarm?

Hos Verisure har vi mange forskellige alarmer. Men vores alarmsystemer tilpasses individuelt til den enkelte bolig og families behov og ønsker. Derfor er det desværre ikke muligt at oplyse en fast standardpris. Men du kan tage alarmtesten for at få et tilbud på den alarm, der vil passe bedst til dig.

Hvordan beregnes prisen på en alarm?

Vi beregner prisen ud fra flere forskellige parametre som f.eks. boligens størrelse og indretning, samt dine specifikke ønsker og behov, altså om du f.eks. ønsker billed- eller videoovervågning, om du ønsker fuld skalsikring osv.

Hvad følger med i prisen på en alarm?

Hos Verisure tilbyder vi udelukkende alarmsystemer på abonnement. På den måde betales alarmsystemet over månedlige udgifter, og du får fri service. Alt er inklusiv i prisen – det vil f.eks. sige, at du får en døgnbemandet, politigodkendt kontrolcentral og vagtudrykning ved akut behov. Det skal skabe tryghed i din hverdag, så du med ro i sindet kan lægge dig til at sove eller tage på ferie.

Hvad er prisen på alarm med videoovervågning?

Det kan være en god investering med både indendørs og udendørs videoovervågning. Prisen afhænger af, om du vælger begge eller blot en af mulighederne, samt hvad systemet yderligere skal indeholde. Tag vores alarmtest og få et tilbud. Husk, at vi ikke forhandler alarmsystemer uden abonnement.

Jeg ønsker tilbud på alarm - hvad skal jeg gøre?

Du kan kontakte os på 80 20 50 50, eller du kan tage vores alarmtest. Efter alarmtesten kontakter vi dig med et tilbud på en alarm.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.