SÅDAN FINDER DU DIN ALARM-PRIS

Prisen på et alarmsystem varierer afhængigt af, hvad du vælger. Test her, hvilket alarmsystem der passer bedst til dig, og kom nærmere en pris.

Verisure

HVAD ER DEN GENNEMSNITLIGE ALARM-PRIS?

Prisen er naturligvis en væsentlig faktor, når man skal vælge en god alarm. Du kan kende de bedste alarmselskaber på, at de ikke tilbyder standardiserede alarmpakker, men i stedet tilpasser alarmsystemet til den konkrete boligs sikringsbehov og kundens ønsker. Det betyder, at der er mange faktorer, der fastsætter alarmsystemets pris.

Alarm-prisen afhænger bl.a. af:

  • Boligens størrelse
  • Boligens indretning
  • Udendørsarealet (er boligen lettilgængelig, ligger den afskærmet osv.)
  • Indbrudsraten i området
  • Det ønskede sikringsniveau
  • Abonnementet

Verisure tilpasser alarmsystemet præcist til din bolig og dine ønsker, så du opnår den højeste grad af sikkerhed og tryghed. Derfor kan du ikke finde en prisliste på vores systemer eller en repræsentativ gennemsnitlig pris her på hjemmesiden, da priserne varierer i forhold til alarmløsningen. Vi har brug for at høre mere om dit hjem og dine behov for at kunne oplyse dit prisleje.

Du kan ringe til os på 80 20 50 50, eller du kan indtaste dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi til dig inden for kort tid, så vi kan tale nærmere om din pris.

Vi rådgiver dig gerne om den bedste tyverisikring af dit hjem, og det er helt uforpligtende at tage en snak med os.

Spar penge med Verisure

Verisures systemer virker, og det har både politikerne og forsikringsselskaberne også opdaget. Derfor er det fra politisk side blevet besluttet, at installation af tyverialarmer er omfattet af håndværkerfradraget pr. 1/1-2018. Med et Verisure system får du fradrag for op til 2.160 kr.

Derudover giver en lang række forsikringsselskaber også rabat på indboforsikringen, når man får installeret et døgnovervåget system. Hør dit forsikringsselskab ad, hvor meget rabat de giver.

Og nu vi taler om forsikringer - vi er selv så stolte af effekten af vores produkter, at vi faktisk erstatter op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring, hvis du alligevel skulle være så uheldig at få besøg af en indbrudstyv. Risikoen for, at det skulle ske, er nemlig rigtig lav.

Klik på knappen herunder og tag alarmtesten for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

TEST HER, HVILKET SYSTEM DER PASSER BEDST TIL DIG

 

ønsker du tilbud og alarm-pris?

Indtast dit telefonnummer her nedenfor. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ALARMPRISER

⭐Hvad koster en alarm?

Alarmsystemer tilpasses individuelt til den enkelte bolig og families behov og ønsker. Derfor er det desværre ikke muligt at oplyse en fast standardpris. Men du kan tage alarmtesten for at få et tilbud på den alarm, der vil passe bedst til dig.

⭐Hvordan beregnes prisen på en alarm?

Vi beregner prisen ud fra flere forskellige parametre som f.eks. boligens størrelse og indretning, samt dine specifikke ønsker og behov, altså om du f.eks. ønsker billed- eller videoovervågning, om du ønsker fuld skalsikring osv.

⭐Hvad følger med i prisen på en alarm?

Hos Verisure er alt inklusiv i prisen. Det vil f.eks. sige døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral, fri vagtudrykning, service og vedligeholdelse.

⭐Hvad er prisen på alarm med videoovervågning?

Det kommer an på, om det skal være indendørs og/eller udendørs videoovervågning, og hvad systemet derudover skal indeholde. Tag vores alarmtest for at finde den alarm, der passer bedst til dig, og få et tilbud.

⭐Jeg ønsker tilbud på alarm - hvad skal jeg gøre?

Du kan kontakte os på 80 20 50 50, eller du kan tage vores alarmtest. I alarmtesten får du svar på, hvilken alarm der passer bedst til dig, hvorefter vi kontakter dig med et tilbud.