SE UDVALGET AF ALARMER

Vil du beskytte det, du har kært døgnet rundt?

Hjem og familier er forskellige, og derfor varierer behovet for personlig sikkerhed og indbruds- og brandsikring også. Hos Verisure finder du et bredt udvalg af designvindende alarmer, som giver dig top sikring mod indbrud, brand og overfald. Og med en alarm fra Verisure er der altid nogen, der reagerer, hvis der skulle ske noget med dig, familien og dit private hjem 24/7. Herunder kan du se udvalget af vores forskellige alarmer, som vi i samråd med dig sammensætter til et komplet alarmsystem på abonnement. Hos Verisure tilpasser vi altid alarmerne præcist til det enkelte hjem, så du opnår den største tryghed og sikkerhed.

Der bliver begået omkring 41 indbrud i private hjem hver dag året rundt.

F&P, stopindbrud.dk, 2022.

 
 

Sådan fungerer Verisure alarmer

03:38

Få et uforpligtende tilbud og sikkerhedstjek

Vores sikkerhedsekspert giver dig vejledning og et skræddersyet tilbud.  

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager og gemmer samtalen i 3 måneder. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Verisure.

Kan en alarm betale sig? 

Nogle af de mange fordele med en alarm fra Verisure:

  • Intelligent brand- og indbrudssikring indendørs og udendørs
  • Fri vagtudrykning til dit hjem og tilkaldelse af 112 ved behov
  • Det er enkelt at styre og se din bolig via Verisure app
  • Trådløse alarmer, så du slipper for ledninger i boligen
  • Tågesikring gør det svært for tyvene at se noget i din bolig
  • Dækning af selvrisiko op til 3000 kr. ved indbrud
  • Personlig rådgivning og fri service.
Kan en alarm betale sig?
Alarmer indbrud

Tyverialarm

Vores alarmer er designet til at opdage indbrudstyve, inden de kommer indenfor. Og har du tilvalgt tågesikring, vil tyvene have svært ved at se noget og stjæle dine ejendele i huset. 

Tyverialarm

Alarmer røg

Intelligent røgalarm

Vores kontrolcentral reagerer på røgalarm døgnet rundt og tjekker, hvor branden er startet. Du bliver vejledt i, hvordan du skal forholde dig, og hvordan du sikkert kan forlade dit hjem. 

Røgalarm

Alarmer personlig sikkerhed

Personlig sikkerhed

Uanset om der er en utryg situation hjemme eller ude, eller i tilfælde af et ildebefindende, kan du nemt give os besked via Verisure appen eller overfaldsalarmen. 

SOS-alarm

Der sker op til 10 gange flere indbrud i Danmark end i nabolandene.

F&P, stopindbrud.dk, 2021.

SÅDAN VIRKER ALARMER FRA VERISURE

Din sikkerhed og dine ejendele er vores prioritet. Det går hurtigt fra alarmen aktiveres i dit hjem til en uddannet vagt i vores kontrolcentral tager hånd om nødsituationen. Se her, hvordan det typisk forløber, når en alarm fra Verisure aktiveres:

 
 
 
 

Alarmskilt

Forebyggende alarmskilte

Alarmskilte fra Verisure har i sig selv en præventiv effekt, da de fortæller de ubudne gæster, at det private hjem er beskyttet med en døgnovervåget alarm fra Verisure.

Vibrationsdetektor

Tyvene kan blive opdaget, inden de bryder ind i dit hjem

Hvis tyvene forsøger at bryde ind i din bolig, vil skalsikring starte sirene-advarsler og afsløre tyvene. En skalsikring består af vibrationsdetektorer, som reagerer på selv små vibrationer i dør- og vindueskarm. Alarmen sender hurtigt besked til Verisures kontrolcentral.

VoicePad

Alarmsirene starter

Sirene-advarsler med høj lydstyrke i dit hjem har flere formål:

  1. Sirenen advarer indbrudstyvene om, at de er blevet opdaget af Verisure
  2. Sirenen gør det ubehageligt for tyvene at opholde sig i din bolig
  3. Sirenen flytter nabolagets opmærksomhed hen på tyvene.

Kameradetektor

Tyvene fotograferes automatisk

Hvis tyvene alligevel går ind i din bolig, aktiveres alarmen, og kameradetektoren, som er den nyeste kamerateknologi, kan tage live-billeder og video af tyvene. Materialet sendes direkte til vores kontrolcentral, som tjekker nødsituationen i din bolig. Det er også muligt at få live streaming i din Verisure app. 

Kontrolcentral

Kontrolcentralen sender hjælp

Kontrolcentralen reagerer hurtigt på en aktiveret alarm i dit hjem. Vi verificerer situationen i din bolig ved at tjekke billeder og video, og vi kan hurtigt sende en vagt og alarmere politiet eller brandvæsen afhængigt af situationen.

Hvis du har installeret ZeroVision, aktiverer kontrolcentralen også tågesikringen, som kan få indbrudstyven til at søge ud af dit hjem hurtigt.

Du kan nemt finde de bedste alarmer til dit hjem

Alarmer og sikkerhedstjek af bolig

Vi ringer og aftaler et uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

Er dit hjem sikret?

Vores sikkerhedsekspert gennemgår dit hjem.

Alarm i dit hjem

Alarmen kan blive installeret inden for 48 timer, så du kan bo trygt om natten og dagen.

Få et uforpligtende tilbud og sikkerhedstjek

Vores sikkerhedsekspert giver dig vejledning og et skræddersyet tilbud.  

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager og gemmer samtalen i 3 måneder. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Verisure.

hvilken alarm er bedst?

Den bedste alarm beskytter dig og dit hjem døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej.

Vi tilpasser alarmen præcist til de individuelle behov i hjemmet og jeres døgnrytmer. Når du er hjemme, kan du benytte alarmens skalsikring, som betyder, at hjemmets ”skal” er sikret – altså dine døre og vinduer. Du kan bevæge dig frit rundt inde i hjemmet, mens det er sikret udefra. Og når du ikke er hjemme, er alle alarmens komponenter tilkoblet. Skulle der være et indbrudsforsøg eller røgudvikling, går alarmen i gang med det samme i din bolig og hos Verisures kontrolcentral. Med Verisure alarm er du, dine nærmeste og boligen, både indendørs og udendørs, altså bedst muligt sikret døgnet rundt.

FIND DE BEDSTE ALARMER TIL DIG

Hvilken alarm er bedst?

HVORNÅR BØR DU OVERVEJE AT FÅ ALARM?

 

Alarm utryg
Overvej alarm, hvis du føler dig utryg ved at lade boligen stå tom.

Mange er utrygge ved at forlade hjemmet i længere tid ad gangen og i hverdagen. Derfor vælger mange at sikre hjemmet med en tyverialarm. Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for at få indbrud. Det skyldes, at indbrudstyvene kender sikkerheden ved vores alarmer. Hos Verisure monterer vi vibrationssensorer på dine døre og vinduer. Sensorerne registrerer, hvis der påføres kraft på døren eller vinduet. Hvis vibrationssensoren aktiveres, går alarmen i gang, og der sendes et signal til vores vagtcentral. Hvis tyven fortsætter indenfor, tager fotosensorerne billeder til alarmoperatøren. Med en tyverialarm fra Verisure er der altså nogen, der reagerer, hvis der skulle ske et indbrud.

 

Alarm mod indbrud og brand
Overvej alarm, hvis du ønsker sikring mod indbrud og brand.

Med en Verisure alarm kan du få sikring mod både indbrud og brand. Uanset om du er hjemme eller ej, reagerer vores kontrolcentral hurtigt, hvis røg- eller tyverialarm aktiveres. Og hvis du bor i et nabolag, hvor der allerede er sket indbrud, er der stor sandsynlighed for, at det vil ske igen, og du og naboer risikerer at skulle anmelde indbrud. Indbrudstyve har nemlig en tendens til at vende tilbage efter et indbrud. Det gør de bl.a., fordi vi har gode forsikringsordninger, så de ved, at tyvekosterne ofte bliver erstattet af nye ting, samtidig med at de kender husets indretning. Indbrudstyve går ofte systematisk til værks og undersøger den daglige færden i nabolaget, så de får det bedste udbytte.

 

Alarm børn alene hjemme
Overvej alarm, hvis du har børn, der kommer alene hjem fra skole.

Mange vælger at få alarm, hvis de har børn, der kommer alene hjem fra skole. Det er ikke en rar følelse at komme hjem og blive konfronteret med et indbrud i huset. Og det er slet ikke rart for børn (læs psykologens råd til, hvordan du taler om indbrud med dit barn). Med Verisures alarmer til hjemmet kan du nedsætte risikoen for at få indbrud. Skulle tyven alligevel være dristig nok til at bryde ind, reagerer vi med det samme. Vi giver dig også besked, så du kan sørge for, at dit barn ikke er den første, der kommer hjem til det. Derudover giver en alarm mange forældre en tryghed i hverdagen ved, at du kan indstille alarmen til at give besked, når barnet kommer hjem. Det giver ro i maven at vide, at barnet er kommet godt hjem.

 

Alarm forsikring
Alarmer kan ofte give en billigere indbrudssikring.

Alarmer nedsætter risikoen for indbrud, og skulle du være uheldig, at en tyv bryder ind alligevel, vil alarmens sirene gøre det ubehageligt at opholde sig i dit hjem. På den måde kommer tyverialarmer også forsikringsselskaberne til gode: Erstatningssagerne bliver færre og mindre. Derfor vælger mange forsikringsselskaber at give rabat på indboforsikringen til kunder, der får installeret en alarm. Spørg dit forsikringsselskab, hvor stor en rabat du kan opnå med en alarm. Vi fortæller dig gerne mere om vores alarmer til din bolig. Vi tager oftest udgangspunkt i en af vores alarmpakker, hvor vi i samråd med dig tilføjer eller fjerner alarmer, så du får den bedste løsning.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.