Find de bedste alarmer til dit hjem

Verisure alarmer

Eksempel på alarm

Med Verisures alarmer kan du bl.a. få:

Test hvilken alarm, der er bedst til dig

Prøv vores hurtige og uforpligtende alarmtest, og få et tilbud.

tag alarmtesten

 

Som verisure-kunde får du:

 • 73 % lavere risiko for indbrud (kilde: egne studier)
 • Markedets mest intelligente brand- og indbrudssikring
 • Døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral
 • Vagtudrykning døgnet rundt
 • Styring via app
 • Trådløse komponenter, så du slipper for ledninger i hjemmet
 • Mulighed for indendørs og udendørs videoovervågning
 • Mulighed for tågesikring med røgkanon
 
 

 

En god alarm beskytter døgnet rundt

En god alarm til huset beskytter dig og dit hjem døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej.

Når du er hjemme, kan du benytte alarmens skalsikring. Skalsikring betyder, at hjemmets ”skal” er sikret – altså dine døre og vinduer. Hos Verisure udgøres skalsikringen af vibrationssensorer, der registrerer bevægelser og rystelser i døren eller vinduet. Bliver sensorerne aktiveret, går alarmen i huset og hos vores vagtcentral.

Du kan samtidig bevæge dig frit rundt i hjemmet indendørs, mens vibrationssensorerne er aktive. Det er også muligt at indstille alarmen til at aktivere udvalgte fotosensorer samtidig med skalsikringen. Det er f.eks. relevant, hvis du har et hus med to etager, og hele familien kun opholder sig på 1. sal om natten. I det tilfælde kan fotosensorerne sagtens være tilkoblet i underetagen sammen med vibrationssensorerne. Du kan også vælge at supplere din alarm til hjemmet med både indendørs og udendørs videoovervågning.

Vi tilpasser din tyverialarm og dens opsætning præcist til hjemmet, familien og jeres døgnrytmer.

Når du ikke er hjemme, er alle alarmens komponenter tilkoblet. Skulle der være indbrudsforsøg, går der en alarm med det samme både lokalt i huset og hos Verisures vagtcentral. Alarmoperatøren reagerer straks og verificerer indbruddet, hvorefter han sender en vagt og alarmerer politiet. Har du også tilvalgt røgkanon til din alarm, aktiverer alarmoperatøren den og tvinger tyven ud af huset med røgen.

Hør i videoen her, hvordan Verisures alarmer på døre og vinduer kan opdage tyven, allerede inden han kommer indenfor.

Alarmer giver ofte en billigere indboforsikring

alarmer og forsikring

Alarmer nedsætter risikoen for indbrud, og skulle du være uheldig, at en tyv bryder ind alligevel, vil alarmens sirene stresse ham og gøre det så ubehageligt for ham at opholde sig i hjemmet, at han hurtigt stikker af igen uden at få særligt mange tyvekoster med sig.

På den måde kommer alarmer også forsikringsselskaberne til gode: Erstatningssagerne bliver nemlig færre og mindre. Derfor vælger mange forsikringsselskaber at give rabat på indboforsikringen til kunder, der får installeret alarm.

Spørg dit forsikringsselskab, hvor stor en rabat du kan opnå med en alarm.

Klik på knappen herunder og tag alarmtesten for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

TAG ALARMTEST HER OG FÅ ET TILBUD

VORES ALARMER OG LØSNINGER

Hos Verisure tilpasser vi altid vores alarmer specifikt til den enkelte bolig. Derfor varierer vores løsninger fra kunde til kunde, og du vil sikkert opleve, at vi anbefaler en anden type alarm til dig end til din nabo. Det er for at give jer begge den størst mulige sikkerhed og tryghed.

Vi tager dog oftest udgangspunkt i en af vores alarmpakker, hvor vi i samråd med dig tilføjer eller fjerner komponenter, så du får den bedste løsning.

Læs mere om vores forskellige alarmsystemer.

VIL DU HAVE TILBUD PÅ ALARM ELLER BARE HØRE MERE?

Vi fortæller dig gerne mere om vores alarmer til hus, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer, og så ringer vi dig op. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50. 

Send os dit tlf.nr. og bliv ringet op

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

HVORNÅR BØR DU OVERVEJE AT FÅ ALARM?

Der kan være flere grund til at overveje alarm i hjemmet. De årsager, vi oftest møder hos vores nye kunder, er:

 • Man har lige haft indbrud
 • Man føler sig utryg over indbrud i nabolaget
 • Man føler sig utryg ved at forlade hjemmet og lade det stå tomt
 • Man har børn, der kommer alene hjem fra skole

 

Kan du nikke genkendende til en eller flere af ovenstående, kan det måske også være relevant for dig at overveje alarm.

Overvej alarm til hjemmet, hvis du selv eller dine naboer har haft indbrud

Hvis du selv eller nogle af dine naboer har haft indbrud, er der desværre en statistisk stor sandsynlighed for, at det vil ske igen, og at indbruddene vil brede sig i området, så du også risikere at skulle anmelde indbrud hos dig.

Indbrudstyve har nemlig for det første en tendens til at vende tilbage igen efter et indbrud. Det gør de bl.a., fordi vi har så gode forsikringsordninger i Danmark, så de ved, at tyvekosterne ofte bliver erstattet af nye og bedre ting, samtidig med at de kender husets indretning.

For det andet øger indbrud hos naboen også din risiko for at få indbrud. Indbrudstyve går nemlig ofte systematisk til værks i f.eks. i villakvarterer, hvor de først undersøger døgnrytmerne, den daglige færden, hvor der findes alarmer osv., så de har det bedste grundlag for det bedste udbytte og arbejdsro.

Med en Verisure alarm medfølger skilte og mærkater, så tyven allerede ude fra vejen kan se, at du har sikret hjemmet med en døgnovervåget alarm.

Overvej alarm til huset, hvis du føler dig utryg ved at lade det stå tomt

Mange er utrygge ved at forlade hjemmet i længere tid ad gangen f.eks. i weekender og ferie, og ofte også i hverdagen, mens man er på arbejde.

Derfor vælger mange at sikre hjemmet med alarmer. Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for at få indbrud. Det skyldes, at indbrudstyvene godt kender sikkerheden ved vores alarmer og derfor oftest vælger at gå udenom dem.

Hos Verisure monterer vi vibrationssensorer på dine døre og vinduer. Det er meget følsomme sensorer, der registrerer, hvis der påføres kraft, f.eks. med et brækjern, på en dør eller et vindue. Hvis vibrationssensoren aktiveres, går alarmen i gang, og der sendes et signal til vores vagtcentral. Hvis indbrudstyven alligevel fortsætter indenfor, tager fotosensorerne en række billeder af ham, som også sendes videre til alarmoperatøren til billedverificering. Samtidigt behandler vores operatør alarmen, sender en vagt og alarmerer politiet.

Med en alarm er der altså altid nogen, der holder øje med hjemmet og reagerer, hvis der skulle ske noget.

Overvej alarm, hvis du har børn, der kommer alene hjem fra skole

Mange vælger at få alarm, hvis de har børn, der kommer alene hjem fra skole.

Det er aldrig en rar følelse at komme hjem og blive konfronteret med hverken et igangværende eller et afsluttet indbrud. Og det er slet ikke rart for børn (læs i øvrigt psykologens råd til, hvordan du taler om indbrud med dit barn).

Med Verisures alarmer til hjemmet nedsætter du først og fremmest risikoen for at få indbrud markant. Og skulle en tyv alligevel være dum nok til at bryde ind, reagerer vi med det samme ved at sende vagt og alarmere politiet, og vi giver dig besked, så du kan sørge for, at dit barn ikke er den første, der kommer hjem til det.

Derudover giver en alarm mange forældre en tryghed i hverdagen ved, at du kan indstille alarmen til at give besked, når barnet kommer hjem. Det giver ro at vide, at barnet er kommet trygt og godt hjem, mens du selv afslutter resten af din arbejdsdag.

Bestil sikkerhedstjek eller få et uforpligtende tilbud på alarm:

Send os dit telefonnummer her, eller ring til os på 80 20 50 50. Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80 20 50 50 eller [email protected].

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.