CENTRALENHEDEN- VERISURES ALARMBOKS

Verisures centralenhed er hjernen og hjertet i dit alarmsystem og indgår som standard i alle vores alarmer. Centralenheden håndterer al kommunikation mellem komponenterne i dit system og mellem dit hjem og Verisures døgnbemandede kontrolcentral.

Centralenheden opkobles både mobilt (GSM - 2G, 3G og 4G) og via bredbånd. På den måde har du en hurtig og stabil forbindelse, selvom enten mobildækningen eller netopkoblingen skulle svigte midlertidigt i dit område.

Når vi installerer centralenheden, bliver den tilsluttet en almindelig stikkontakt. I tilfælde af strømsvigt tager det indbyggede backupbatteri over. Verisure overvåger konstant batteriniveauet, og når batteriniveauet er lavt, får vi aftalt et tidspunkt for udskiftning.

Centralenheden er ikke så stor. Den måler ca. 20 cm i bredden og 10 cm i højden. Den bliver placeret centralt og skjult i dit hjem. Centralt, så den har forbindelse til alle alarmsystemets komponenter, og skjult, så indbrudstyven ikke finder den og destruerer den.

Prøv vores hurtige alarmtest og bliv ringet op med et tilbud.

TAG VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

Centralenhed - Verisures alarmboks

VERISURE APP KOMMUNIKERER DIREKTE MED DIN CENTRALENHED

Med Verisure app kan du overvåge og fjernstyre dit alarmsystem, uanset hvor du befinder dig. Al kommunikation mellem appen og centralenheden foregår i realtid, så du kan f.eks. slå alarmen til eller fra via mobilen på få sekunder. Det er praktisk, hvis du er kommet ud af døren og har glemt at aktivere alarmen.

Verisure appen er gratis at downloade.

HØR MERE OM VORES CENTRALENHED

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores centralenhed- det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.