Beskyt virksomheden med erhvervsalarm

Få mere information:

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

✓ DØGNBEMANDET KONTROLCENTRAL

✓ HURTIG RESPONS

✓ INKL. VAGTUDRYKNING

Erhvervsalarm

Erhvervsalarm til alle typer virksomheder

Hos Verisure finder du sikringsløsninger af høj kvalitet med kontrolcentral inkluderet til både små, mellemstore og store virksomheder. Vi kan sikre alle typer erhverv både med og uden sikringskrav fra forsikringsselskaberne.

Verisures erhvervsløsninger er bygget på innovativ sikkerhedsteknologi af høj kvalitet. En tyverialarm kan have en stor præventiv effekt mod ubudne gæster og kan hjælpe dig med at beskytte virksomhedens ejendom, ejendele, kunder og ansatte døgnet rundt. Vi skræddersyr vores tyverialarmer præcist til den enkelte virksomhed, så din alarm passer præcist til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder alt fra foto- og videoovervågning, skalsikring med vibrationssensorer, overfaldsalarm, tågesikring, adgangskontrol osv., og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig for at få klarlagt dine behov, så du finder den rette alarmløsning.

Send os dit nummer her på siden for at blive ringet op og høre mere, eller tag alarmtesten nedenfor.

Har jeg brug for en erhvervsalarm?

Der er flere gode grunde til at investere i alarmer til erhverv, men de største grunde er sikkerhed og tryghed.

Med en innovativ sikkerhedsteknologi installeret og en døgnbemandet kontrolcentral kan du sænke skuldrene og koncentrere dig om at drive din virksomhed, mens du, dine ansatte, dine lokaler og værdier er i gode hænder.

erhvervsalarm sparer tid

Tidsforbrug

Der går meget unødig tid med oprydning og reparation efter et indbrud.

undgå tab med erhvervsalarm

Indtægtstab

Det koster meget at være ude af drift, selv i korte perioder.

undgå driftsforstyrrelser med erhvervsalarm

Driftsforstyrrelser

Det tager tid at skaffe nyt inventar og varer efter et indbrud.

mindsk sikkerhedsrisiko med erhvervsalarm

Sikkerhedsrisiko

Der gemmes mange og vigtige informationer på enhver arbejdsplads, som kan gå tabt.

tryghed for de ansatte med erhvervsalarm

Tryghed for dine ansatte

En døgnbemandet kontrolcentral er altid klar til at reagere, så dine ansatte kan føle sig trygge.

Erhvervsalarm med sikringskrav

Forsikringskrav

Din forsikring kan stille krav om, at du sikrer dit erhverv med et alarmsystem.

Er der sikringskrav til din erhvervsalarm?

Når du har en virksomhed, kan din forsikring stille en række krav, når du skal have forsikret virksomheden – f.eks. at du skal installere elektronisk overvågning som en døgnovervåget erhvervsalarm. Sikringskravene fastsættes ud fra dine værdier, og hvor attraktivt det er for en tyv at bryde ind i din virksomhed.

Kravene om tyverisikring kan foruden alarm omfatte bl.a. krav til låse, gitre, bygningsforstærkning osv. Jo højere krav til indbrudssikring, jo højere sikringsniveau. Sikringsniveauerne spænder fra 10 til 60 med 60 som det højeste. Elektronisk overvågning er først et krav på sikringsniveau 20. Stiller dit forsikringsselskab krav om sikringsniveau 10, er en overvåget erhvervsalarm altså ikke et decideret krav, men det er alligevel en rigtig god idé, så du altid ved, hver der foregår i din virksomhed (kilde: sikringsguiden.dk)

Hvis forsikringsselskabet stiller krav om sikring med en erhvervsalarm, vil de også kræve, at den monteres af en professionel montør, og at den overvåges af en politigodkendt kontrolcentral.

Kontrolcentralen hos Verisure er politigodkendt, og vi tilbyder alarmsystemer til erhverv til og med sikringskrav 40. Når vi installerer en tyverialarm ud fra sikringskrav, vil du modtage en AIA-erklæring som dokumentation over for dit forsikringsselskab. Vi er med dig hele vejen.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsalarm i dag

Send os dit nummer nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt og fortæller dig mere om de forskellige muligheder for alarm til erhverv.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder..

Erhvervsalarmer uden sikringskrav eller op til sikringskrav 20 

Verisure Pro Basis og Verisure Pro Premium er vores grundpakker til erhvervsalarmer uden sikringskrav eller op til sikringskrav 20. Det er ofte den bedste løsning til den mindre virksomhed. Vi skræddersyr naturligvis pakkerne med andre eller flere komponenter efter dine ønsker og behov.
 

Erhvervsalarm uden sikringskrav

Med Verisure Pro Basis får du:

 • 1 betjeningspanel
 • 1 VoiceBox
 • 1 fotosensor
 • 1 vibrationsdetektor
 • 1 centralenhed
 • Alarmskilte efter behov

Med Verisure Pro Premium får du alt, der er inkluderet i Verisure Pro Basis, plus følgende:

 • 1 overfaldsalarm
 • 1 vibrationssensor
 • 1 fotosensor
 • 1 valgfri komponent

Du kan selvfølgelig fra- og tilvælge komponenter i pakkerne ud fra dine behov.
 

Erhvervsalarmer med sikringskrav op til 40 

Hvis dit forsikringsselskab kræver op til sikringsniveau 40, er det altså et krav, at du skal installere elektronisk overvågning i form af erhvervsalarm for at kunne få forsikret virksomheden og dens værdier.

Afhængigt af sikringsniveauet vil der være forskellige krav til, hvad erhvervsalarmen skal omfatte.

Erhvervsalarm med sikringskrav

Hos Verisure sikrer vi virksomheder op til sikringskrav 40 med vores SD8100-løsning.

Med en Verisure SD8100-erhvervsalarm kan du bl.a. få:

 • Åbningskontakt på alle døre og vinduer
 • Gennembrudssikring både indendørs og udendørs
 • Tågesikring
 • Adgangskontrol
 • Overvåget nøglesikring
 • Overfaldsalarm
 • Videoovervågning
 • Brandalarm

Alt skræddersys i tæt dialog med dig, så du får den rigtige løsning, der passer præcist til dine ønsker, behov og sikringsniveauer.

SD8100-systemet kan også være en god løsning for små og mellemstore virksomheder uden sikringskrav, der blot ønsker et mere omfattende alarmsystem til sikring af medarbejdere og værdier.

Få fuld kontrol over din erhvervsalarm Uden sikringskrav via app

App til erhvervsalarm

Når du får installeret en alarm uden sikringskrav, kan du nemt styre den via Verisure app på din mobil, uanset hvor du befinder dig.

Du kan modtage notifikationer, når alarmen slås til og fra, ved strømafbrydelse og temperaturændringer. Når alarmen er fuldt tilkoblet, kan du også tage billeder og optage videoer fra de rum eller udendørs, hvor der er installeret et kamera.

Via Verisure appen har du et overblik over, hvornår dine medarbejdere til- og frakobler alarmen. Du kan også aktivere dørklokkefunktionen, så du hører, når nogen åbner en dør eller et vindue med en åbningskontakt.

Dine medarbejdere kan føle sig trygge med overfaldsalarm både via app, tilkaldeknap og betjeningspanel.

Hvis du også har installeret Smartplugs, kan du bruge appen til at tjekke, om kaffemaskinen er slukket, og styre belysningen for at skræmme tyve væk osv.

Få tilbud på erhvervsalarm

Sikkerhedstjek

1. Sikkerhedstjek

Send os dit telefonnummer her på siden eller ring til os på 80 20 50 50 for at bestille et uforpligtende sikkerhedstjek.

tilbud på erhvervsalarm

2.
Uforpligtende tilbud

Ud fra dine behov, ønsker og eventuelle sikringskrav skræddersyr vi et uforpligtende tilbud til dig.

aftale på erhvervsalarm

3.
Aftale

Sammen bliver vi enige om den sikkerhedsløsning, der passer bedst til dig.

installation af erhvervsalarm

4.
Installation

Alarmsystemet installeres af en af vores professionelle installatører.

sikker virksomhed med erhvervsalarm

5.
Sikker virksomhed

Vi passer på din virksomhed døgnet rundt, året rundt.

bestil et sikkerhedstjek af din virksomhed 

Overvejer du alarm til sikring af virksomheden?

Du kan helt uforpligtende få besøg af en af vores sikkerhedskonsulenter til at lave et sikkerhedstjek af din virksomhed.

Sikkerhedskonsulenten gennemgår sikkerheden af din virksomhed, udpeger de mest udsatte områder, vurderer mulige adgangsveje/risikozoner og giver gode råd til, hvordan du undgår indbrud.

Ud fra dine behov og ønsker til sikkerhedsniveauet i din virksomhed giver sikkerhedskonsulenten et tilbud på en alarmløsning, der er tilpasset din virksomhed.

Besøget tager ca. 40 minutter.

Send os dit telefonnummer her, så kontakter vi dig inden for kort tid for at aftale et tidspunkt til et uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Premium service til alle erhvervskunder

Installation af erhvervsalarmProfessionel installation

Vi installerer erhvervsalarmen for dig fra A til Å. Det er både din og vores sikkerhed for, at alt fungerer, som det skal.

Efter installationen modtager du en AIA-erklæring til dokumentation over opfyldelse af sikringskrav til dit forsikringsselskab.

Døgnovervågning af erhvervsalarm24-timers alarmovervågning

På Verisures politigodkendte kontrolcentral sidder professionelle alarmoperatører døgnet rundt klar til at reagere på signalerne fra din tyverialarm.

 

Sikker forbindelse af erhvervsalarmGSM- og bredbåndsforbindelse til døgnbemandet kontrolcentral

Alle alarmsystemer har dobbelt forbindelse, hvilket giver dig en større sikkerhed for en altid stabil forbindelse.

fri vagt til erhvervsalarmVagtudrykning 24/7

Når alarmen går, og alarmoperatøren konstaterer, at det er en reel alarm, bliver der sendt en vagt til din virksomhed, uden at det koster ekstra. Vi kontakter også politi og brandvæsen, hvis situationen kræver det.

fri service til erhvervsalarmAlt inkl.: Service, batteriskift og reparation

Din alarm til erhverv skal fungere.

Skulle der opstå tekniske problemer, eller skal din erhvervsalarm have skiftet batterier, sender vi en installatør uden beregning. Vi er med dig i hele processen.

 

indbrudsfri garanti for erhvervsalarmDækning af selvrisiko

Hvis det værste skulle ske, at du alligevel får indbrud, dækker vi selvrisikoen på din indboforsikring med op til 2.400 kr. ekskl. moms.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ERHVERVSALARMER

Hvilke alarmer til erhverv findes der?

Vi tilbyder både alarmer til små, mellemstore og store virksomheder. Kontakt os i dag på 80 20 50 50 for at høre mere.

Hvilke typer erhverv tilbyder I alarmer til?

Kort sagt alle. Vi tilbyder erhvervsalarmer til alt fra den lille butik, frisør, café og lignende til store virksomheder med høje sikringskrav.

Hvad er prisen på jeres erhvervsalarm?

Vi skræddersyr alarmen præcist til din virksomhed, så vi kan desværre ikke oplyse en fast standardpris. Sikringsbehovet varierer meget fra erhverv til erhverv. Men kontakt os allerede i dag på 80 20 50 50 for uforpligtende rådgivning.

Er Verisures erhvervsalarmer forsikringsgodkendt?

Ja, det er de.

Kan jeg holde øje med og styre min erhvervsalarm hjemmefra?

Ja, du kan styre din alarm til erhverv via app.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.