HVAD ER ALARM-ABONNEMENT?

Et alarm-abonnement betyder, at din alarm er opkoblet til en politigodkendt kontrolcentral. Når du vælger et alarmabonnement hos Verisure, får du:

  • Døgnbemandet kontrolcentral
  • Vagtudrykning
  • Service
  • Batteriskift
  • Reparation
  • Dækning af din selvrisiko – vi dækker op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen i tilfælde af indbrud
  • Mulighed for videoovervågning
  • Mulighed for røgkanon til tågesikring

Tag vores alarmtest for at finde den rigtige alarm til dig og få et tilbud.

FIND DIN ALARM OG FÅ ET TILBUD

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

Verisure alarm med abonnement

SYSTEM MED ELLER UDEN ALARM-ABONNEMENT? HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Uden alarmabonnement

Den mest simple udgave er et alarmsystem uden alarmabonnement. Med et sådant system larmer en sirene, hvis en person uden autoriseret adgang trænger ind i bygningen. Personer i nærheden af bygningen vil kunne høre lyden og tilkalde hjælp. En løsning uden alarmabonnement kræver, at der er andre i nærheden på tidspunktet for indbruddet, som tager lyden seriøst og vælger at tilkalde hjælp.

Med alarmabonnement

En alarm med alarmabonnement, som er tilkoblet en kontrolcentral, kan sende signal til kontrolcentralen, hvis der sker brud på døre eller vinduer. Samtidigt tager en fotosensor billeder af det, der har udløst alarmen, så kontrolcentralen hurtigt kan iværksætte den rette respons. Mindst lige så relevant er det, at systemer med alarm-abonnement kan have en præventiv effekt. Alene alarmskiltet, som sættes op ved alle indgange, kan være tilstrækkeligt til at holde tyvene væk. Derfor er alle Verisures alarmer med alarmabonnement.

TEST HER, HVILKEN ALARM DER PASSER TIL DIG OG FÅ ET TILBUD

FÅ TILBUD PÅ ALARM MED ABONNEMENT

Ønsker du et tilbud på alarm med abonnement? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Ofte stillede spørgsmål om alarm med abonnement

Skal jeg vælge alarm med eller uden abonnement?

Når du vælger alarm uden abonnement, skal du selv sørge for det hele: montering, overvågning og reaktion ved indbrud. Når du vælger alarm med abonnement, er installation, en døgnbemandet og politigodkendt kontrolcentral, og vagtudrykning inkluderet.

Beskytter Verisures alarm med abonnement godt mod indbrud?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

Jeg vil gerne have et tilbud på alarm med abonnement – kan I hjælpe?

Naturligvis. Send os gerne dit telefonnummer på vores hjemmeside, så ringer vi dig op hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Hvad koster alarm med abonnement?

Det kommer an på, hvilken alarm du vælger. Vi tilpasser altid vores alarmer til den enkelte bolig, så din pris afhænger af dine ønsker og behov. Tag alarmtesten her for at finde den rigtige alarm til dig og bliv ringet op med et tilbud på en alarm.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.