VERISURE-KUNDER HAR LAVERE RISIKO FOR INDBRUD

I februar 2018 igangsatte Verisure en undersøgelse, der skulle klarlægge, hvor stor betydning Verisures overvågede alarmsystemer har for indbrudsrisikoen i private hjem.

Resultatet var ret interessant: Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

Hvordan blev analysen udført?

Analysen bygger på både Verisures egne data om danske privatkunder samt data fra Danmarks Statistik og undersøgelser fra bl.a. Det Kriminalpræventive Råd.

Analysen er udført som en sammenligning af indbrudsrisikoen for husstande med en Verisure alarm i forhold til husstande, der ikke har en Verisure alarm. Sammenligningen er korrigeret for forskelle i risikogrupper, hvor der bl.a. er blevet taget højde for lokalområdet, boligtypen og husstandens indbrudshistorik.

» Se hele analysen her

 

Overvejer du at få alarm?

Vi fortæller dig gerne mere om vores alarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.