VANDSENSOR

En alarm fra Verisure skal beskytte mod indbrud. Men du har også alle muligheder for at sikre hjemmet mod andre uheld og skader, som f.eks. brand ved hjælp af røgalarmer, for høj fugtighed ved hjælp af fugtalarm, og vandskader.

Herunder kan du læse nærmere om, hvordan du undgår sidstnævnte - altså vandskader - ved hjælp af af Verisures trådløse vandsensor.

Vores trådløse vandsensor giver besked, så snart den registrerer nogen form for væske. Hvis f.eks. en opvaskemaskine lækker vand, og du har placeret en vandsensor under den, vil du øjeblikkeligt modtage besked om det, når sensoren mærker vand, så du kan afhjælpe problemet. Det er en kæmpe fordel have mulighed for at opdage lækager, inden de udvikler sig til store vandskader, som både kan være dyre, tidskrævende og omstændige at udbedre.

Hvad gør en vandsensor?

En vandsensor er bygget til at kunne advare om faren for oversvømmelse og vandskader - f.eks. i tilfælde af at en opvaskemaskine lækker vand. Du kan placere den i alle rum, hvor du tænker, der kan være risiko for lækage. Hvis enheden registrerer nogen form for væske, vil sensoren afsende et signal, så du får øjeblikkelig besked og kan nå at stoppe lækagen, inden gulvet begynder at blive oversvømmet.

Det kan derfor være en fordel at placere en vandsensor under f.eks. hjemmets hårde hvidevarer eller i kælderen, hvor der jo typisk kan være en høj fugtighed, som nødig skal udvikle sig til pytter af vand.

Vandsensor

Hør mere og få et tilbud på alarm med vandsensor

Ønsker du at høre mere om vores vandsensor, og om hvordan Verisure kan hjælpe dig med at sikre hjemmet? Indtast dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig hurtigt op og fortæller mere.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

BESTIL vandsensor

Har du allerede et alarmsystem fra Verisure, kan du bestille vandsensorer direkte i vores webshop. Når du har bestilt, vil du modtage en bekræftelse på, hvornår du kan forvente at modtage vandsensoren.

Er du endnu ikke kunde hos os, er det en god idé først at tage vores alarmtest. Herefter vil vi kontakte dig og fortælle dig mere om vores privatalarm og tilbyde dig et uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek vil du få besøg af en af vores lokale sikkerhedseksperter. Her vil du få gennemgået dit hjem og omgivelser både indendørs og udendørs set med en indbrudstyvs øjne.

Ved sikkerhedstjekket vil du få en vurdering af din indbrudsrisiko samt gode råd til, hvad du kan gøre for at sikre hjemmet bedre mod indbrud. Hvis du ønsker det, vil du i samme forbindelse også modtage et uforpligtende tilbud på en alarm skræddersyet til dit hjem, dine behov og dine ønsker.

TAG alarmtesten her

Hvad sker der, når den trådløse vandsensor registrerer vand?

Hvis den trådløse vandsensor registrerer vand, vil du modtage en notifikation direkte via din Verisure app. Derudover holder kontrolcentralen også øje med dine sensorer og kontakter dig, hvis du ikke selv reagerer.

Når et rør eller en maskine lækker vand, er det vigtigt at reagere, inden alting begynder at blive oversvømmet, så man undgår skader, og derfor vil vi blive ved med at kontakte dig, indtil du har afmeldt alarmen igen.

Vandsensor under vask

Fordelene ved vores trådløse vandsensor:

 • - Små dimensioner og lang trådløs rækkevidde, så du kan placere den, hvor du vil - også i kælderen
 • - Kører på batteri, så du slipper for ledninger
 • - Du får besked, når den trådløse vandsensor registrerer vand
 • - Når sensoren aktiveres, bliver vi ved med at kontakte dig, indtil alarmen er frakoblet igen

Tekniske specifikationer

Verisures vandsensor er en lille rund enhed på ca. 6 cm i diameter og en højde på ca. 1,5 cm. Dens dimensioner gør det let at placere den overalt, hvor der er risiko for lækager, som f.eks. under vaskemaskinen eller opvaskemaskinen.

Vores vandsensor har 3 små metalben, som udgør enhedens sensorer. Når metalbenene kommer i kontakt med vand, sendes et trådløst signal til dig og vores vagtcentral.

Vores vandsensor er trådløs og drives derved ved af et lille batteri. Vandsensoren har en stor trådløs rækkevidde, så du kan placere den hvor som helst i hjemmet, der hvor det giver bedst mening.

Du skal ikke bekymre dig om at skulle huske at skifte batteri. Du vil modtage en notifikation direkte, når det er tid til at skifte batteri i din vandsensor.

Tekniske specifikationer for Verisures vandsensor:

 • - Størrelse: 60x60x15 mm
 • - Vægt: 36 g (med snor), 25 g (uden snor)
 • - Batteri: 2 stk. AAAA Alkaline 1.5 V batterier
 • - Batterilevetid (op til): 5 år
 • - Notifikation ved lavt batteri: Ja
 • - Temperatur: 0°C til + 55°C
 • - Frekvens: 868.150 MHz, 868.300 MHz, 868.450 MHz, 868.900 MHz, 869.050 MHz

Find det bedste alarmsystem til dig

Hos Verisure skræddersyr vi altid alarmsystemet specifikt til det enkelte hjem. Det gør vi, fordi alle boliger og familier er forskellige og dermed også behovet for og ønskerne til indbrudssikring.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Det vigtigste er, at alarmsystemet passer præcist til dine behov og ønsker.

Derfor vil vi altid præsentere dig for alle vores alarmkomponenter og de muligheder, du har for at sikre dig mod bl.a. indbrud, brand, vandskader, fugtskader og hvordan du i det hele taget gør dit hjem mere intelligent. Ud fra vores rådgivning og dine ønsker sammensætter vi i fællesskab det alarmsystem, hvor du opnår den største sikkerhed, tryghed og kvalitet i din hverdag.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest. Efter du har taget alarmtesten, ringer vi dig op kort tid efter med henblik på at booke et sikkerhedstjek i dit hjem. Sikkerhedstjekket er naturligvis helt uforpligtende.

Tag alarmtesten her

få tilbud på alarm

Indtast dit nummer nedenfor for at blive ringet op og høre mere om vores alarmer. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.