ALARM TIL LEJLIGHED

Modsat hvad mange tror, bliver der desværre også tit begået indbrud i lejligheder. Det er især i tilfælde, hvor en opgang står frit tilgængeligt for alle. Men med en alarm til lejlighed kan du sove trygt om natten, velvidende at Verisure passer på dig og din lejlighed.

Alle vores lejlighedsalarmer er tilkoblet en døgnbemandet kontrolcentral, som får besked i samme sekund, dit alarmsystem aktiveres. Kan vi ikke komme i kontakt med dig via tovejskommunikationen i din VoicePad, som er dit primære betjeningspanel, kan vi sende en vagt til din lejlighed og alarmere politiet. Udover at sende besked til vores kontrolcentral vil sirenen i din lejlighedsalarm hyle, så hele din opgang lægger mærke til indbruddet.

En alarm til lejlighed kan have en præventiv effekt, da alene frygten for, at naboer opdager indbruddet, kan være nok til at holde de fleste tyve væk.

Hør mere om alarm til lejlighed

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarmer til lejligheder. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Tyverialarm til stuelejlighed

Indbrudstyve kan godt begå indbrud i en stuelejlighed. Ved indbrud i stuelejligheder kan det ske enten gennem stuevinduet eller gennem hoveddøren. Vi anbefaler derfor, at man indbrudssikrer sin stuelejlighed på samme måde som et rækkehus.

I alle tilfælde vil vi anbefale, at du får et uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem. Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af vores lokale sikkerhedskonsulenter. Her vil han eller hun vurdere sikkerhedsbehovet i din lejlighed og kigge på, hvilke indgange der er attraktive for en tyv. Sammen med dig vil han gennemgå, om du har behov for en alarm med en enkelt rumsensor eller flere sensorer. 

Når du får en Verisure alarm, er du sikret høj kvalitet. Alarmsystemet er inklusiv abonnement, hvilket betyder at vores døgnbemandede kontrolcentral altid holder øje med dit hjem. Hvis din alarm aktiveres, verificerer alarmoperatøren indbruddet, og vi kan sende en vagt og alarmere politiet ved behov.

Vi sørger for al det praktiske i forbindelse med installation og løbende kontrol og service. Processen foregår nemt, og du skal ikke bekymre dig om noget.

Tip: Bor du i stuelejligheden er det ekstra vigtigt ikke at vifte med dine værdigenstande i vindueskarmen. Generelt for alle etagelejligheder er en god indbrudssikring at få hjemmet til at se beboet ud.

Alarm til lejligheder over stueplan

Bor du i en lejlighed over stueplan, er der med høj sandsynlighed mindre risiko for, at indbrudstyvene bryder ind i din lejlighed. Dog er det ikke helt risikofrit, for der kan alligevel ske indbrud gennem hoveddøren – derfor er det en god idé med sensorer, fx en fotosensor, som kan fange tyven. Fotosensoren vil samtidigt aktivere din alarm og advare vores døgnbemandede kontrolcentral, som kan sende vagt og tilkalde politi.

I lejligheder over stueplan kan et vindue ud mod vejen faktisk også være en indgangsvej for indbrudstyve. Risikoen er størst, hvis der står stillads foran lejligheden. Tag derfor en snak med os, hvis du ved, at der nærmer sig et langvarigt renoveringsprojekt i din ejendom, så du kan forebygge indbruddene. Vi vil tilpasse din alarm, alt efter om sikkerhedsbehovet ændrer sig.

Du kan med fordel få installeret vinduessikring med vibrationsdetektorer på vinduerne ud mod vejen, så alarmen aktiveres, når indbrudstyvene påfører kraft på dine vinduer.

Alarm til lejlighed med røgalarm

Verisures alarmer omfatter også døgnovervågede røgalarmer. Det vil sige, at du får installeret røgalarmer, som er forbundet til vores kontrolcentral. Vi kan reagere på røg- og brandudvikling, uanset om du er ude eller hjemme, og uanset om din tyverialarm er til- eller frakoblet.

Skulle der opstå brand eller røgudvikling, kan vi tilkalde brandvæsenet for dig og sende en vagt ud til dig for at hjælpe dig ud af lejligheden.

find din alarm her

få en skræddersyet alarm til lejligheden

Om du bor i lejlighed i stueetagen eller højere, forstår vi godt, hvis du ønsker at indbrudssikre din lejlighed, og selvom du bor til leje, har du alle rettigheder til at få installeret alarm. Vi kommer gerne ud helt uforpligtende og uden beregning og vurderer sikkerhedsbehovet og skræddersyr den bedste alarm til lejligheden.

Er I flere naboer, der alle er interesseret i alarmsystemer, kan vi lave et samlet tilbud til jer sammen på en billig alarm.

Skulle der være nogen, der driver erhverv i ejendommen, kan vi også sagtens hjælpe med alarmer til det.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste lejlighedsalarm til dig og få et tilbud.

find din alarm her

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud. Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected].

Eksempel på alarm til lejlighed