BEVÆGELSESSENSOR TIL HJEMMET

HVAD ER EN BEVÆGELSESSENSOR?

En bevægelsessensor - eller en motion sensor eller pir sensor, som den også ofte kaldes - er, som navnet antyder, en sensor, der registrerer bevægelser. Lige så snart en bevægelse registreres inden for sensorens detekteringsområde, reagerer sensoren med det formål, den er indstillet til - for eksempel ved at udløse en alarm.

En bevægelsessensor måler på varmeændringer og påvirkes af varmekilder. Derfor bør sensoren heller ikke placeres i nærheden af radiatorer og lignende. En bevægelsessensor bør placeres højt på en væg, allerhelst i et hjørne, så dens sensorområde dækker mest muligt af rummet. Hvis motion sensoren registrerer bevægelse i området, aktiveres alarmen med det samme.

VERISURES BEVÆGELSESSENSORER

Vores bevægelsessensorer er først og fremmest trådløse, så de nemt kan placeres lige der, hvor de har det bedste ”udsyn” over dit hjem. Når du får installeret dit alarmsystem, gennemgår vores sikkerhedskonsulent naturligvis dit hjem sammen med dig og vurderer, hvor i hjemmet det er mest optimalt og strategisk bedst at placere både pir sensor og øvrige alarmkomponenter, så der ikke efterlades smuthuller til tyven.

At vores bevægelsessensorer er trådløse betyder også, at du slipper for at have ledninger hængende ned fra væggen. Batteriet i bevægelsessensoren skal du ikke bekymre dig om. Vi giver dig besked, inden det løber tørt, og sender dig enten nye batterier, så du hurtigt selv kan skifte dem, når det passer dig, eller aftaler en tid med dig, hvor en montør kan komme forbi og skifte dem for dig.

Vi har to typer bevægelsessensorer – et med indbygget kamera og et uden. Vores bevægelsessensor med kamera (fotosensor) indgår som standard i alle vores alarmsystemer. Antallet varierer i forhold til, hvor stor en pakke du vælger. Bevægelsessensoren her på siden er uden kamera. Den er et godt supplement til bevægelsessensoren med kamera i f.eks. små rum, hvor det kan være sværere at indstille kameraet til at tage gode billeder, men hvor der er behov for en motion sensor.

Så snart bevægelsessensoren registrerer bevægelse, aktiveres alarmen med sirene lokalt i hjemmet, samtidig med at der også bliver sendt et signal til Verisures vagtcentral. Her behandler alarmoperatøren signalet og verificerer, om der er tale om en reel alarm, eller om det er falsk alarm. Er der tale om en reel alarm, kan vi kontakte politiet og sende en vagt til din adresse. Har du installeret en røgkanon, aktiverer vi også den.

PRØV VORES ALARMTEST

Prøv vores alarmtest og bliv ringet op med et tilbud.

Bevægelsessensor

HVOR BESTILLER JEG EN BEVÆGELSESSENSOR?

Det er vigtigt, at din bevægelsessensor monteres korrekt, for at den virker som den skal og opfanger bevægelser i det rum, den skal sikre. Derfor skal den monteres af en af vores sikkerhedskonsulenter.

Du kan derfor ikke selv bestille pir føler direkte i vores webshop. I stedet kan du kontakte os på 80 20 50 50 eller indtaste dit nummer her på siden. Så ringer vi dig op og aftaler nærmere om levering og montering af din bevægelsessensor.

Er du endnu ikke kunde hos Verisure, kan du også tage vores alarmtest her på siden. Hos Verisure skræddersyr vi altid vores alarmløsninger til det enkelte hjem bl.a. med bevægelsessensorer efter behov.

HVAD ER EN PIR SENSOR?

En PIR sensor eller PIR føler som Verisures bevægelsessensor er en infrarød sensor, som registrerer varme. PIR står for ”Passive Infrared”.

En PIR sensor alarm vil automatisk tilpasse sig hjemmets rumtemperatur og bruge det som standardniveau for temperaturen. Hvis mennesker eller dyr går forbi din PIR føler, vil den reagere, fordi de udsender en kraftig varme i forhold til stuetemperaturen. Når PIR sensoren registrerer, at der går så meget varme forbi den og væk igen, slår den alarm.

Har du kæledyr, er det muligt at indstille PIR sensoren til at tage højde for det, så f.eks. din hund eller kat kan bevæge sig frit rundt i hjemmet, mens sensoralarmen er slået til.

Hos Verisure monterer vi din PIR føler for dig. Det gør vi, for at den indstilles korrekt og vil reagere, hvis du skulle være uheldig at få besøg af en indbrudstyv.

Ønsker du udendørs overvågningskamera, fortæller vi dig gerne mere om det. Kontakt os allerede i dag på 80 20 50 50.

HØR MERE OM VORES BEVÆGELSESSENSOR

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores bevægelsessensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Kan jeg have bevægelsessensor, når jeg har hund eller kat?

Ja, du kan have bevægelsessensorer i hjemmet, selvom du har hund og/eller kat. Det er nemlig muligt at indstille følsomheden på bevægelsessensoren, så dine kæledyr kan bevæge sig frit rundt i hjemmet, uanset om alarmen er slået til eller ej. Det samme gælder vores øvrige komponenter – de er kompatible med kæledyr i hjemmet.

Videoovervågning med bevægelsessensor

Et supplement til din bevægelsessensor kan også være Arlo videoovervågning med bevægelsessensor. Videoovervågningen aktiveres i tilfælde af indbrud, og du kan selv styre det via app.

videoovervågning med bevægelsessensor

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM BEVÆGELSESSENSORER

Hvad er en bevægelsessensor?

En bevægelsessensor er en alarm sensor, der kan registrere, når noget bevæger sig i dens detekteringsområde.

Tilbyder I indendørs bevægelsessensorer?

Ja, det gør vi. Vi har indendørs bevægelsessensorer med og uden kamera og med videoovervågning.

Tilbyder I udendørs bevægelsessensorer?

Vi tilbyder videoovervågning som udendørs indbrudssikring.

Kan jeg koble bevægelsessensoren til lyset ved alarm?

Ja, det kan du sagtens. Du kan indstille vores SmartPlugs til at tænde for alt lys, når alarmen bliver aktiveret via bevægelsessensoren eller andre sensor alarmer.

Hvad koster en bevægelsessensor?

Bevægelsessensorer er en del af vores alarm. Prøv vores alarmtest og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.