FJERNBETJENING TIL ALARM

Når du vælger en Verisure alarm, medfølger der som standard både en Starkey (nøglebrik til alarm) og en fjernbetjening. Nøglebrikken er helt simpel og bruges til at slå alarmen til og fra med.

Fjernbetjeningen har flere funktioner og kan f.eks. bruges til både at fjernbetjene alarmen og til at sende SOS-signal til Verisures kontrolcentral.

Med en Fjernbetjening kan du:

  • Slå alarmen til og fra via knapperne
  • Slå alarmen fra via den håndfrie funktion (kræver VoicePad eller standalone betjeningspanel)
  • Sende et SOS-signal til Verisures kontrolcentral
  • Tjekke alarmsystemets tilkoblingstilstand

fjernbetjent til alarm

Send sos-signal fra fjernbetjeningen

Når du er hjemme, kan fjernbetjeningen bruges som en tilkaldealarm. Det vil sige, at hvis du kommer i et nødstilfælde, kan du bruge den til at sende et SOS-signal til Verisures kontrolcentral. Når du gør det, modtager en alarmoperatør SOS-trykket fra dig og forsøger at kontakte dig enten via telefon eller via en af alarmsystemets stemmebokse, f.eks. VoicePad’en. Hvis du ikke svarer, sender vi en vagt afsted til din adresse.

På den måde kan du være tryg i dit hjem. Verisures alarmoperatører holder øje med signaler fra din alarm døgnet rundt hele året.
 

Få tilbud på alarm

Ønsker du at høre mere om vores fjernbetjening, og om hvordan Verisure kan hjælpe dig med at sikre hjemmet? Indtast dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig hurtigt op med mere information og et uforpligtende tilbud.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Fjernbetjening til alarm med håndfri funktion

alarm fjernbetjening

Forestil dig at komme hjem med hænderne fulde af indkøbsposer, håndtaske, skoletasker, hunden i snor, og så skal du til at fumle rundt efter nøglebrikken i jakkelommen for at slå alarmen fra? Det scenarie slipper du for med Verisures fjernbetjening.

Vores alarm-fjernbetjening har nemlig håndfri funktion. Når du har den på dig, og går ind ad døren, hvor betjeningspanelet er monteret, slår alarmen automatisk fra. Så kan du gå ind i fred og ro uden en insisterende bippen fra alarmsystemet og koncentrere dig om at holde styr på alle pakkenellikerne.
Kan du godt lide at trykke på knapper, har den også 3 af dem, som du også kan bruge til at betjene din alarm.

Fjernbetjeningen er en lille enhed, der nemt kan sættes i en nøglering. Den har en låseknap, som du kan skubbe frem og tilbage for at forhindre utilsigtet tryk på knapperne, når du f.eks. har fjernbetjeningen liggende i en taske eller lomme.

Du kan altid via Verisure app følge med i, når fjernbetjeningen bruges til at slå alarmen til og fra og hvornår.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste alarm til dig og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.