HVAD ER EN POLITIGODKENDT KONTROLCENTRAL?

En kontrolcentral bliver i daglig tale ofte omtalt som en vagtcentral. En vagtcentral, der overvåger alarmsystemer i private hjem, skal godkendes af politiet. Godkendelsen giver samtidig autorisation til, at kontrolcentralen kan videregive verificerede alarmer og alarminformationer fra de overvågede alarmsystemer til politiet.

Hvad er en politigodkendt kontrolcentral?

POLITIET FØRER ÅRLIG KONTROL MED VAGTCENTRALER

Verisures kontrolcentral er godkendt af politiet. Det er politiet, der fører tilsyn med Verisures vagtcentral, og hvert år kontrollerer de, om vagtcentralen fortsat lever op til kravene.

HVILKE FORDELE GIVER EN POLITIGODKENDT KONTROLCENTRAL MIG SOM KUNDE HOS VERISURE?

Indbrudssikring af hjemmet kan foregå på mange måder - et overvåget alarmsystem er blot en. Når en alarm kommer ind til en politigodkendt kontrolcentral, kan alarmoperatøren gennemgå billederne, hvis der er installeret fotodetektorer i kundens hjem. På den måde kan vi hurtigt skabe et klart overblik over, om det er et indbrud, og der er personer på stedet, som ikke hører til der, eller om der er en brand under udvikling. Når alarmoperatøren har verificeret, at der ikke er tale om en falsk alarm, kan vi herefter tilkalde politiet eller brandvæsenet.

Kenny, tidligere leder af af Verisures kontrolcentral, fortæller at, “Når vi modtager et alarmsignal fra en af vores kunder, sørger vi for at orientere brandvæsen og politi, hvis vi kan se, at der er brug for det. Kunden slipper altså for at skulle bekymre sig om at ringe 112, hvis de står i en i forvejen presset situation.”

“Der går kort tid, fra vi modtager en alarm fra kundens hjem, til vi har vurderet, hvad der skal sendes afsted. Derefter agerer vi ud fra dette, og hvis nødvendigt, sender vagten afsted, samt orienterer politi og brandvæsen. Kunden kan derfor være helt sikker på, at der hele døgnet rundt, er nogen, der passer på hjemmet og de personer, der måtte være hjemme.”

FÅ TILBUD PÅ DEN BEDSTE ALARM TIL DIT HJEM HER

(Kilde: Politi.dk)

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

FÅ ABONNEMENT HER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på alarm og vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.