FIND DE BEDSTE HUSALAMER TIL DIT HJEM

Der sker langt flere indbrud i Danmark, end man tror. Højsæsonerne er sommerferien og juletiden. Men der sker indbrud hele året rundt. Faktisk begås der gennemsnitligt 1,5 indbrud i timen året rundt (kilde: Danmarks Statistik - https://statistikbanken.dk/straf11).

Med en husalarm kan du nedsætte risikoen for ubudne gæster. Husalarmer kan have en præventiv effekt, fordi indbrudstyvene godt ved, at kontrolcentralen hurtigt kan alarmere politiet, og at der kan stå en vagt klar til at rykke ud, så snart alarmen aktiveres.

Tag testen nedenfor og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud på en alarm.

PRØV VORES ALARMTEST

KAN JEG FÅ EN BILLIG HUSALARM?

Ja, der findes billige alarmer til huset på markedet. Men du skal se dig rigtig godt for, så du ikke køber falsk tryghed. Pris og kvalitet hænger nemlig meget tæt sammen, når det kommer til husalarmer.

Priserne på Verisures husalarmer varierer. Det gør de, fordi vi skræddersyr systemet 100 % til den enkelte bolig, og der er derfor ofte stor forskel på, hvad der er den rigtige løsning for dig, og hvad der er den rigtige løsning for din nabo. Både antallet of typen af komponenter kan variere meget, og prisen fastsættes naturligvis derefter, så du altid ender med en god pris, der er fair i forhold til din løsning.

Læs mere om vores alarm priser.

HUSALARMER OG FORSIKRINGER

Når du sikrer huset med en alarm fra Verisure, giver flere forsikringsselskaber ofte rabat på indboforsikringen. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre, hvor meget du kan spare.

Skulle du mod alle odds være uheldig og blive udsat for indbrud, selvom du har en Verisure løsning, giver vi et økonomisk bidrag til din forsikring. Vi dækker nemlig op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring.

FÅ TILBUD PÅ HUSALARM

Ønsker du et tilbud på alarm til huset? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

HVILKE TYPER HUSALAMER FINDES DER?

Hvis du kigger efter alarm til hus, vil du opdage, at markedet er stort. Der findes mange forskellige leverandører, og der er stor forskel på, hvilke behov de forskellige husalarmer opfylder.

Hos Verisure fører vi kun de husalarmer, som vi mener er allermest sikre og effektive til at sikre huset mod indbrud. Det vil sige, at du hos os kun finder alarmer til huset med abonnement.

At have en alarm med abonnement vil sige, at alarmsystemet er tilkoblet en kontrolcentral. På kontrolcentralen sidder der professionelle alarmoperatører, der er specialuddannet i at håndtere alarmsignaler fra private huse, uanset om det drejer sig om indbrud eller brand. Hvis de modtager et alarmsignal fra din husalarm, kan de straks via fotosensorerne få billedverificering og se, hvad der foregår i hjemmet, så de kan alarmere politiet direkte og sende en vagt til huset.

Et alternativ til Verisures løsninger er husalarmer uden abonnement. De fås ikke hos os, da vi ikke stoler på og kan stå inde for sikkerheden ved dem. Når du sikrer huset med en alarm uden abonnement, står du nemlig selv for overvågning, udrykning og eventuel konfrontation med indbrudstyven. Indbrudstyven kan godt skelne de forskellige typer husalarmer fra hinanden, og han ved godt, hvor sandsynligheden for at blive mødt af vagt og politi er mindst.

Prøv vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dit hus og bliv ringet op med et tilbud.

TEST, HVILKEN TYPE HUSALARM DER ER BEDST TIL DIG, OG FÅ ET TILBUD

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

hvad består af verisures husalarmer af?

Når du køber alarm til huset hos Verisure, medfølger en lang række komponenter som standard. Du får blandt andet billedovervågning via fotosensorerne, sirene via VoicePad'en og vibrationssensorer til montering på døre og vinduer.

Vibrationssensorerne er meget følsomme og kan registrere, hvis der påføres kraft på døren eller vinduet f.eks. med et brækjern. På den måde kan vi med vores husalarmer opdage og reagere på tyven, allerede inden det lykkes ham at bryde helt ind.

Indbrudstyven ved, at han i et hus med en Verisure alarm kan have meget kort arbejdstid i fred og ro. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

Derudover kan du vælge at udbygge systemet med flere og andre komponenter for at få det system, der passer allerbedst til dine behov og ønsker. Husk, at du med en husalarm også kommer et skridt nærmere et såkaldt smart home. Du kan nemlig styre de fleste ekstrakomponenter via app og opsætte intelligente regler for dem.

Eksempel på husalarm

Hos Verisure skræddersyr vi altid alarmen specifikt til dit hus, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov. Men vi tager altid udgangspunkt i nogle grundpakker, hvor vi i fællesskab med dig tilføjer og fjerner relevante komponenter.

Læs mere om vores komponenter og alarmsystemer.

HOLD TYVENE UDE I KULDEN MED EN HUSALARM

Med en husalarm fra Verisure får du et højt niveau af sikkerhed. Alle vores husalarmer indeholder GSM, hvilket betyder at alle dele af alarmsystemet kan kommunikere med hinanden. Teknologien gør det svært for tyvene at sabotere alarmsystemet, fordi systemet er tilkoblet mobilnetværket og derfor er trådløst.

Alle vores husalarmer er tilkoblet en døgnbemandet kontrolcentral, som kan sende en vagt, hvis uheldet er ude. Det giver dig en sikker alarm til hus. De fleste af vores alarmsystemer inkluderer desuden brandalarm.

Når du køber et alarmsystem hos Verisure, står vores dygtige fagmænd for installation og vedligeholdelse af systemet, så dit hus til enhver tid er sikret. Det er nemt og bekvemt.

FÅ EN SKRÆDDERSYET ALARM TIL HUS NU

Verisure har nogle af de mest innovative husalarmer på markedet. Vores systemer fås til alle typer af huse og lejligheder.

Er du i tvivl om, hvilket alarmsystem der passer til dine behov og hus, kan du tage en hurtig alarmtest og få et uforpligtende sikkerhedstjek. Så kommer vi forbi og foretager en grundig gennemgang af dit hus, så vi kan skræddersy den bedste løsning til dig.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.