Verisure

FÅ KONTROL OVER DIT HJEM MED EN GSM ALARM

I gamle dage benyttede man fastnetforbindelser til at håndtere kommunikationen mellem et alarmsystem og vagtcentralen.

Det gør man ikke mere. I dag er anvendes hovedsageligt GSM-alarmer.

HVAD ER EN GSM ALARM?

En GSM-alarm er det samme som en tyverialarm. GSM står for Global System for Mobile Communications, og du kender sandsynligvis begrebet fra mobiltelefoni. Ligesom mobiltelefoner indeholder en GSM-alarm et simkort, som gør det muligt for alarmsystemet at kommunikere trådløst og direkte med både dig og vagtcentralen, herunder også via sms.

Det gør GSM-alarmsystemer til en enkel og sikker løsning, da de således ikke omfatter telefonledninger, som en indbrudstyv nemt kan klippe over.

Alle Verisures alarmer indeholder GSM-teknologi. Udover GSM-forbindelsen forbindes alarmen også via bredbånd til vagtcentralen. Det gør, at du altid kan være sikker på en stabil og sikker forbindelse. Hvis der er udsving på den ene, overtages kommunikationen af den anden forbindelse.

Du skal ikke bekymre dig om at købe simkort til din GSM-alarm. Det medfølger som standard i dit abonnement.

Centralenheden i GSM-alarmen kommunikerer direkte med alarmsystemets komponenter lokalt i dit hjem ved hjælp af trådløst wifi. Det betyder, at du bortset fra ledningen til centralenhedens strømforsyning helt slipper for ledninger i din GSM-alarm, da alle øvrige komponenter er batteridrevne. Og du skal ikke bekymre dig om, at komponenterne løber tør for batteri. Udover at overvåge alarmer fra dit hjem, overvåger vores alarmoperatører på vagtcentralen også batteristatus for dit system og giver dig besked i god tid, når det er tid til at få skiftet batterier.

Prøv vores alarmtest for at finde den bedste, trådløse GSM-alarm til dig og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

TEST, HVILKEN ALARM PASSER BEDST TIL DIG, OG FÅ ET TILBUD
 

HVAD FÅR JEG MED EN GSM ALARM?

Med Verisures GSM-alarmer får du en alarm med abonnement, som overvåges af en politigodkendt kontrolcentral, som er bemandet af professionelle alarmoperatører døgnet rundt. Skulle alarmen gå, uanset om det er i tilfælde af indbrud eller brand, danner alarmoperatøren sig lynhurtigt et overblik over situationen og sender en vagt og alarmerer politiet og/eller brandvæsnet afhængigt af situationen.

Alarmoperatørens værktøjer til håndtering af alarmen er de signaler, billeder og lyd, han modtager fra GSM-alarmens komponenter.

Systemets vibrationssensorer, der monteres på døre og vinduer, udløser alarmen, hvis de registrerer bevægelser. Det kan f.eks. være, hvis nogen forsøger at bryde ind med et brækjern, eller trykker hårdt på vinduet. Det vil sige, at sirenen i hjemmet går i gang, og vagtcentralen modtager et signal om indbrudsforsøg, allerede inden tyven kommer indenfor.

Vælger tyven at trodse den udløste alarm og fortsætte ind alligevel, vil GSM-alarmens kameraer tage billeder af ham. Billederne overføres straks via en sikker forbindelse til vagtcentralen, hvor alarmoperatøren kan verificere, at der er tale om et reelt indbrud og ikke bare en fejlalarm, hvilket giver ham mulighed for at alarmere politiet. I det tilfælde sender alarmoperatøren også en vagt til din adresse, hvilket er en inkluderet service i vores abonnement.

Via GSM-systemets betjeningspanel kan alarmoperatøren tale direkte med personerne i hjemmet. I tilfælde af indbrud er det f.eks. en fordel at kunne stresse tyven ved at informere om, at der er taget billeder af ham, og at vagt og politi er på vej. I tilfælde af brand kan det have afgørende betydning, at alarmoperatøren kan guide og berolige dig og familien, så I kommer bedst muligt i sikkerhed. Er nogen kommet til skade i branden, er det også værdifuld information for brandvæsenet at vide, allerede inden de ankommer til adressen, så de bedst muligt kan forberede indsatsen.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

NEMMERE MED EN GSM ALARM

Du vil opdage, at hverdagen først og fremmest kommer til at føles mere tryg og sikker med en GSM-alarm i hjemmet. Derudover vil du opleve, at alting også bliver lidt nemmere og lidt mere bekvemt, når du selv kan kommunikere med din alarm via GSM og wifi.

Via Verisure app kan du bl.a. slå alarmen til og fra, uanset hvor du befinder dig. Du kan holde øje med, hvem der kommer og går i dit hjem, du kan overvåge indeklimaet i form af temperatur og luftfugtighed, du kan tænde og slukke lys, der er tilkoblet SmartPlugs, selv når du er på farten, og meget mere.

I appen kan du også indstille ”Ferieperiode”. Når du angiver en ferieperiode, får alarmoperatørerne besked om, at du er bortrejst, så de i tilfælde af alarm ringer eller sender sms til en anden kontaktperson, som du selv vælger, så du ikke bliver forstyrret i ferien. Det er en fordel at vælge f.eks. naboen som kontaktperson i ferien, da de for det meste hurtigt kan reagere hurtigt og komme til dit hjem og møde vagten.

ØNSKER DU TILBUD PÅ GSM ALARM?

Ring til os på 80205050 for at få et tilbud på alarm med trådløs GSM-styring til dit hjem.

Du kan også indtaste dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Ofte stillede spørgsmål OM GSM ALARMER

Hvad er en GSM-alarm?

En GSM-alarm indeholder et simkort, så alarmsystemet kan kommunikere trådløst med både dig og vagtcentralen.

Hvordan finder jeg den bedste GSM-alarm til mig?

Det kan du gøre ved at tage vores alarmtest. I testen får du svar på, hvilken alarm der passer bedst til dig, og du får et uforpligtende tilbud på den.

Hvad er prisen på en GSM-alarm?

Vi skræddersyr vores alarmer til den enkelte bolig, så prisen afhænger 100 % af dine ønsker og behov. Kontakt os på 80 20 50 50 for et uforpligtende tilbud på en GSM-alarm tilpasset din bolig.

Hvor effektive er GSM-alarmer mod indbrud?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.