UDENDØRS VIDEOOVERVÅGNING

Mange danskere vælger at beskytte hjemmet med udendørs videoovervågning. Og det er der en god grund til. Et overvågningskamera til udendørs brug er nemlig effektivt til at beskytte mod indbrud og højne din og familiens sikkerhed.

Hos Verisure tilbyder vi videoovervågning til både indendørs og udendørs brug. Du kan nemlig tilvælge det trådløse Arlo Essential overvågningskamera, der giver dig videoovervågning af ekstrem høj kvalitet.

Et Arlo Essential overvågningskamera kan bruges både indendørs og udendørs. Det er koblet op med din alarm, og du kan tage både video og billeder med det.

Med arlo overvågningskamera får du:

Arlo Essential udendørs videoovervågning hos Verisure

 

 • Trådløst udendørs kamera med bevægelsessensor
 • Wifi videoovervågning både indendørs og udendørs
 • Fuld HD-opløsning (1080p)
 • 12x digital zoom
 • Indbygget spotlys
 • Indbygget sirene
 • 130⁰ synsvinkel
 • Farveoptagelse både om dagen og om natten
 • Højttaler og mikrofon til direkte kommunikation via dit overvågningskamera
 • Nem styring via app
 • Vejrbestandig og vandtæt op til IP64
 • Genopladeligt batteri
 • 30 dages videohistorik i cloud

Find din alarm med udendørs videoovervågning her

Er du på udkig efter alarm med trådløs videoovervågning af høj kvalitet? Tag alarmtesten her for at finde ud af, hvilket system der passer bedst til dit hjem og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud:

 
Regler for videoovervågning

fordelen ved udendørs videoovervågning

Et udendørs overvågningskamera virker enormt præventivt mod indbrud. Indbrudstyven kan med det samme se, at din bolig er overvåget, og tyven løber derfor en stor risiko ved bare at opholde sig udenfor, da kameraet vil se tyvens bevægelse. Det kan få de fleste tyve til helt at undgå at forsøge at bryde ind.

Arlo kameraet er trådløst og benytter altså wifi. Det betyder, at du slipper for at have ledninger hængende på muren. Wifi-forbindelsen sikrer også, at tyven ikke kan klippe ledningen og forhindre kameraet i at sende billeder og videoer til din app og vagtcentralen.

Dit udendørs videoovervågningskamera er privat. Det vil sige, at det normalt kun er dig, der har adgang til at se optagelser fra det og tage billeder og videoer med det. Det er kun i tilfælde af en aktiv alarm, at Verisure har adgang til dine kameraer.

 
 

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU VÆLGER UDENDØRS VIDEOOVERVÅGNING

Det kræver selvfølgelig lidt mere af et overvågningskamera, når det skal sidde udendørs i det danske klima. Derfor er det vigtigt, at du er obs på følgende:

 • Er kameraet vandtæt?
 • Har det night vision? Det vil sige, kan man se optagelserne, selvom det er mørkt udenfor.
 • Er det funktionsdygtigt ved alle temperaturer?
 • Har det wifi eller ledninger?
 • Hvor skal det placeres?

Arlo overvågningskameraet, som du får hos Verisure, er helt vejrbestandigt, og tåler både sne, sol, regn og frost. Du har derfor pålidelig overvågning året rundt, uanset årstiden. Det er fuldt funktionsdygtigt ved temperaturer mellem -20⁰C og +45⁰C.

Verisures kamera er trådløst, og du skal derfor heller ikke være bekymret for, om ledningerne kan holde til vejrlig og temperaturskift.

Vores udendørs videoovervågning har indbygget spotlys, så det optager i høj kvalitet i farve både om dagen og om natten.

Når du vælger et udendørs overvågningskamera hos Verisure, bliver det installeret af en af vores sikkerhedskonsulenter. Du beslutter i samråd med sikkerhedskonsulenten, hvor kameraet skal placeres, så du opnår den største sikkerhed og effekt.

Bestil tilbud på alarm med udendørs overvågning

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores udendørs videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Regler for udendørs videoovervågning

 

regler for udendørs videoovervågning

Det er tilladt i Danmark at installere udendørs videoovervågning på sin grund. Du skal blot være opmærksom på, at det ikke må kunne optage på offentlige arealer med almindelig færdsel. Det vil sige, fortove, veje, gader, stier osv. Det er altid en god idé at lade en professionel stå for installationen, så du er helt sikker på, at gældende lovgivning overholdes.

Har du et udendørs overvågningskamera, er du forpligtet til at oplyse om det ved hjælp af skiltning. Hvis du vælger videoovervågning fra Verisure, medfølger der alarmskilte til alle dine døre og vinduer. De bruges både til at informere gæster om, at der er videoovervågning på din matrikel enten ude eller inde, og til at skræmme indbrudstyve væk.

Vores undersøgelse viser faktisk, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud, simpelthen fordi at tyve bliver skræmt væk af skiltningen.

Du kan læse mere om reglerne for overvågning hos Datatilsynet.

tag alarmtest her

DET SKER DER, NÅR ALARMEN GÅR

Hvis alarmen aktiveres f.eks. via vibrationssensorerne eller ved at fotosensoren registerer bevægelse, sendes et signal til Verisures vagtcentral.

Når alarmen er aktiveret, kan alarmoperatørerne tilgå live-optagelserne fra din videoovervågning og se, hvad der foregår hos dig. Hvis der er tale om et igangværende indbrud, kan vi alarmere politiet og sende en vagt hjem til dig.

FÅ TILBUD PÅ UDENDØRS VIDEOOVERVÅGNING

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud på udendørs overvågning.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.