TRÅDLØS OVERVÅGNING

Alarm og overvågning er udbredt i de danske, private hjem. Danmark er desværre et af de lande i Europa med mange indbrud pr. indbygger (kilde: Tilgængelige data fra Eurostat, ”Recorded offences by offence category - police data"), og derfor efterspørger mange danskere mere tryghed og sikkerhed, bl.a. i form af trådløs overvågning af høj kvalitet både indendørs og udendørs.

Tag vores alarmtest for at se, hvilken alarm der passer bedst til dig, og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

få et tilbud her

Det får du med trådløst kamera overvågning hos verisure

Hos Verisure tilbyder vi IP kameraer til både indendørs og udendørs brug. Vores populære Arlo wifi kamera optager både videoer og billeder.

IP kameraer med wifi overvågning har den fordel, at de blot skal tilsluttes et netværk, og så kan man få forbindelse til dem fx via smartphone, uanset hvor i verden man befinder sig.

overvågningskamera udendørs privat

 

Med vores trådløse Arlo får du:

 • Trådløs videoovervågning sæt bestående af kamera, beslag og app
 • Fuld HD-opløsning af høj kvalitet (1080p)
 • 12x digital zoom
 • Indbygget spotlys
 • Indbygget sirene
 • 130⁰ synsvinkel
 • Farveoptagelse både om dagen og om natten
 • Højttaler og mikrofon til direkte kommunikation via dit overvågningskamera
 • Nem styring via app
 • Vejrbestandig og vandtæt op til IP64
 • Genopladeligt batteri
 • 30 dages videohistorik i cloud

Det trådløse kamera er forbundet med det øvrige alarmsystem. Det vil sige, at hvis alarmsystemet bliver aktiveret fx via vibrationssensorerne i din skalsikring eller et indendørs overvågningskamera som fotosensoren, aktiveres Arlo kameraet. Optagelserne sendes direkte til Verisures kontrolcentral, hvor en alarmoperatør håndterer signalet. Når indbruddet er verificeret, kan alarmoperatøren sende en vagt hjem til dig og alarmere politiet ved akut behov.

Find din alarm med videoovervågning her

Er du på udkig efter trådløs privat videoovervågning? Tag alarmtesten her, for at finde ud af hvilken alarm der vil passe bedst til dit hjem og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

 
 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Hvorfor vælge trådløs kamera overvågning?

Trådløse kameraer er eftertragtede, da de giver flere fordele. For det første er der den æstetiske årsag. Med et trådløst overvågningskamera slipper du nemlig for at have ledninger hængende.

Et trådløst kamera giver også større fleksibilitet, da du således kan flytte det rundt både indendørs og udendørs efter behov og ikke er bundet af en fast installation.

Derudover giver trådløs overvågning dig også den fordel, at tyven ikke har mulighed for at klippe ledningerne over og derved sætte kameraet ude af spil. Det optager uagtet, om tyven har saksen med.

FÅ TILBUD PÅ UDENDØRS VIDEOOVERVÅGNING

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud på udendørs overvågning.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Overvågning i Danmark

lov om tv overvågning i Danmark

Trådløst videoovervågning for private er tilladt i Danmark. Der er dog en række regler, du skal følge.

F.eks. må et trådløst overvågningskamera udendørs ikke placeres, så det optager på vej, gade, plads eller lignende, som benyttes til almindelig færdsel.

Desuden har du pligt til at skilte eller på anden måde tydeligt oplyse om, at du har alarm overvågning på din grund. Det gør du nemt med de alarmskilte, der medfølger, når du vælger en alarm fra Verisure.

Hvis du er mere nysgerrig om emnet, kan du læse mere i Lov om tv overvågning. Foruden at opfylde kravet om oplysning af overvågningskamera indendørs eller udendørs, er skiltene også effektive til at holde indbrudstyvene væk. 

Når tyvene ser skiltet, ved de, at hjemmet er udstyret med alarm af høj kvalitet.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.