INDBRUDSTRICKS OG MÆRKNINGSMETODER

Der begås mange indbrud i danske hjem, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på de forskellige indbrudstrick. Indbrudstyvene bliver nemlig mere kreative i deres måde at markere huse, som de ønsker at begå indbrud i. Når de skal finde ud af, om hjemmets beboere er hjemme eller ej, placerer de for eksempel forskellige genstande uden for huset, så de kan holde øje med, om de bliver flyttet eller fjernet.

Indbrudstrick består blandt andet af markeringer på postkassen, hvide sten i indkørslen og sten, der stables ovenpå hinanden. De bliver dog mere kreative i deres metoder, og for noget tid siden opdagede en kvinde fra Tikøb ved Helsingør et Kinderæg i sin hæk, der højst sandsynligt var blevet placeret af en indbrudstyv for at markere huset.

SÅDAN SPOTTER DU INDBRUDSTRICK

Hvis du oplever noget usædvanligt foran dit hus, skal du være ekstra opmærksom. Tyvenes indbrudstrick bliver sværere at gennemskue, og der er derfor god grund til at være mere opmærksom på genstande, der bliver placeret ved dit hjem.

indbrudstrick

 

FLERE INDBRUDSTRICK

Her er en liste over nogle af de velkendte indbrudstrick, som indbrudstyvene benytter sig af:

  • Klistermærker på postkassen eller på bilens fælge
  • Kinderæg placeret i hækken
  • Hvide sten i indkørslen
  • Sten stablet ovenpå hinanden på flisegangen
  • En kvist ved døren eller grene, der dækker for postkassen
  • En buket blomster ved døren
  • En flaske ovenpå skraldespanden
  • Sand på dørmåtten
  • Manipulering med bevægelsessensor til udendørs lys

Tyvene tjekker også, om der er slået græs, om der er skrald i skraldespanden og om postkassen er fuld, så det kan være en god idé at alliere sig med sin nabo. Det kan også være en fordel at sætte tænd og sluk-ure til elektriske apparater, når du ikke er hjemme. Med en SmartPlug fra Verisure får du et intelligent tænd og sluk-ur, som kan kobles sammen med resten af alarmsystemet. På den måde kan du få det til at se ud, som om du er hjemme, selvom du er ude af huset.

OVERVEJER DU ALARM TIL HJEMMET? FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

 

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Læs mere her »

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.