VERISURE SMARTPLUG - DET INTELLIGENTE TÆND OG SLUK-UR

Det intelligente tænd og sluk-ur

Dagene bliver kortere og mere mørke. I det mørke halvår er nogle mennesker særligt aktive - nemlig indbrudstyvene. Det betyder, at du er nødt til at være ekstra opmærksom på at indbrudssikre dit hjem. Når du har et Verisure-alarmsystem, kan du selv gøre meget for at sikre dit og familiens hjem. Du kan koble en SmartPlug til dit system, som kan fungere som et intelligent tænd og sluk-ur.

Du kan blandt andet få SmartPlug tænd og sluk-uret til at tænde og slukke en lampe på bestemte tidspunkter eller indstille den til at tænde lampen i forhold til solopgang og -nedgang. Du kan også sætte en SmartPlug til at styre en lampe, imens en anden tænder og slukker for en radio eller et TV. På den måde ser det ud som om der er nogen hjemme, så indbrudstyvene holder sig væk fra dit hjem.

Samtidig med, at du indbrudssikrer dit hjem med SmartPluggen som tænd og sluk-ur, kan du også spare penge, hvis du kobler elektroniske apparater, der står i standby-position, sammen med en SmartPlug. En normal husholdning kan på den måde spare en del, ved ikke at have apparaterne stående på standby, når de ikke er i brug.

Kan jeg indbrudssikre mit hjem på flere måder end med et tænd og sluk-ur?

Med et intelligent tænd og sluk-ur som SmartPluggen kan du gøre meget for at sikre hjemmet indefra, men der er også andre ting, du kan gøre for at forbedre hjemmets sikkerhed. Du kan sørge for at have fuld skalsikring, så blot vibrationer ved alle døre og vinduer aktiverer dit alarmsystem.

Flere af vores kunder har allerede oplevet den positive effekt af skalsikring. Du kan for eksempel læse om en af vores kunder, der undgik indbrud, fordi familien havde sikret deres hjem med fuld skalsikring.

En kombination af den rette sammensætning af alarmsystem og smarte produkter, der kan være med til at holde tyvene væk, er en god idé i den mørke årstid.

TAG ALARMTESTEN OG FÅ ET TILBUD

 

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.