NÅR KÆLEDYR GÅR I ALARMEN

Verisures alarmoperatører oplever en gang imellem nogle sjove episoder, når de modtager alarmsignaler. I de fleste tilfælde er et aktivt alarmsignal forbundet med alvor og situationer, der skal løses lynhurtigt. Men heldigvis er der tilfælde, hvor de kan tillade sig at trække lidt på smilebåndet - ofte er det fordi kundernes husdyr har fået sat alarmen i gang.

Verisures alarmsystemer har ganske vist kæledyrsfunktion, hvilket betyder at systemet sagtens kan være tilkoblet, mens kæledyret går frit omkring indenfor. Systemet tilpasses nemlig til det specifikke dyr og dets vanlige gang. Men hvis kæledyret pludselig bevæger sig anderledes, end systemet er indstillet til, f.eks. ved at hoppe op i sofaen, vil alarmen alligevel gå i gang. Og så vil en alarmoperatør tage stilling til situationen og naturligvis sende hjælp, hvis situationen virker mistænkelig. Kan alarmoperatøren se, at det blot er kæledyret, der laver løjer, vil du blive kontaktet med en besked om den falske alarm.

Det skete for eksempel for en af Verisures egne kunder, da deres hund havde bestemt sig for at lege med hynderne fra sofaen, imens den var alene hjemme. Det resulterede i et opkald fra Verisures alarmoperatør og 1½ sofahynde mindre til sofaen.

NÅR KÆLEDYR UDLØSER FALSK ALARM

En beboer i London har også været udsat for en gavtyv. Hun slog alarm og tilkaldte politiet, da hun var overbevist om, at en indbrudstyv var på spil. Der var blevet væltet nogle ting, og der var rod i hjemmet. Det viste sig dog at være en noget mindre og lidt mere pelset gerningsmand, da politiet nåede frem – det var nemlig et egern, der var kommet indenfor. Politiet fortalte efterfølgende, at "egernet blev ikke anholdt og sat fri uden at blive sigtet for nogen forbrydelse".

I Mariager-området blev politi og brandvæsen tilkaldt, da en videoovervåget garage pludselig viste billeder, hvor der var helt sort i garagen. Ejeren af garagen havde biler og gasflasker stående i garagen og blev derfor noget nervøs, da det så ud som om garagen var helt fyldt med røg. Vagtchefen fra Nordjyllands Politi afslørede, hvad der var sket. "Det viste sig, at der sad en stor, fed spyflue på kameraet, så vi kørte hjem igen".

UGLER I MOSEN" TRODS ALARM MED KÆLEDYRS-FUNKTION

Alarmoperatørerne hos Verisure har eksempler med både hunde, katte og ugler, der har aktiveret alarmen, hvilket har resulteret i nogle ret sjove billeder.

Ugle på kamera

En ugle aktiverede en gang en fotosensor, hvilket resulterede i en fin billedserie af uglen, der flyver rundt og leder efter en vej ud af huset. Beboeren var taget på weekend-tur, og derfor blev en anden kontaktperson tilkaldt, så uglen kunne komme ud i friheden igen.

Husk altid at angive en alternativ kontaktperson via Ferieperiode, hvis du er væk fra hjemmet i længere tid.

Hvad er en politigodkendt kontrolcentral?

I et andet tilfælde var en kat alene hjemme og spottede et overvågningskamera, så der blev taget en fin selfie, som poppede op på familiens telefon, da de ikke var hjemme. 

Med et alarmsystem fra Verisure kan du indstille kæledyrsfunktionen på Mine Sider, så dine husdyr kan være alene hjemme med alarmen slået til – dog kan vi ikke give nogen garanti på om dine sofahynder er intakte, når du kommer hjem.

FÅ TILBUD PÅ DEN BEDSTE ALARM TIL DIT HJEM HER

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

FÅ ABONNEMENT HER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på alarm og vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.