SÅDAN FUNGERER FERIEPERIODE I APPEN

Inden du tager på ferie, er det vigtigt, at du forbereder dit hjem (og dit alarmselskab) til det - har du for eksempel husket at indstille Ferieperiode i Verisure app inden ferien?

Ferieperiode i Verisure app

Sommeren er et af de tidspunkter på året, hvor det er vigtigst med en alarm. Huset er alene hjemme i længere perioder ad gangen, så det kan give en stor tryghedsfølelse at vide, at kontrolcentralens dygtige alarmoperatører passer på hjemmet døgnet rundt. De sørger for at sende vagt, politi eller brandvæsen alt efter, hvad der er nødvendigt, uden at du behøver at røre en finger.

Med Ferieperiode kan du vælge, om du også selv vil have besked, hvis alarmen går, eller om du hellere vil vente til du kommer hjem, så du ikke får spoleret ferien. Hvis du vil holde ferie i fred, indstiller du bare en alternativ kontaktperson i din Ferieperiode, som kan sørge for alt det praktiske for dig.

FÅ EN TRYGGERE SOMMERFERIE MED FERIEPERIODE

Når du er inde i Verisure app, trykker du på "Ferieperiode". Her angiver du blot den periode, hvor du ikke er hjemme, vælger en alternativ kontaktperson, som vi skal kontakte i tilfælde af en aktiv alarm, og slår kæledyrsfunktionen fra, hvis dine dyr ikke er hjemme. Og så kan du endda planlægge, så dine lamper, der er tilsluttet en SmartPlug, tænder og slukker efter for eksempel solnedgang og –opgang eller efter bestemte tidspunkter.

Når du har fulgt denne simple guide, er du klar til at drage afsted på ferie med hele familien. På den måde ved alarmoperatørerne på kontrolcentralen, hvem de skal kontakte, hvis alarmen går i gang, imens I er på sommerferie.

Husk også at følge de andre gode råd til indbrudssikring. Det kan nemlig også være en god idé for eksempel at hjælpe hinanden på vejen, så I sammen kan holde tyvene væk fra hjemmet.

Verisure ønsker alle en god og sikker sommerferie.

 

FÅ TILBUD PÅ DEN BEDSTE ALARM TIL DIT HJEM HER

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

FÅ ABONNEMENT HER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på alarm og vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.