Hvad er et låsesystem?

Låsesystemer bruges til at styre, hvem der får adgang til hvilke døre, og er derfor et vigtigt element i indbruds- og tyverisikring af hjemmet.

Et godt låsesystem har en længere levetid end låse uden system, da cylinderen ikke kan slides op på grund af dårlige nøglekopier.

Verisures smarte låsesystem

Nu står du her igen foran hoveddøren. Frustreret. Du roder rundt i tasken efter nøglen. Har du mon glemt eller tabt den?

Med Verisures LockGuard låsesystem skal du aldrig stå i den situation igen. Ved at installere LockGuard som et ekstra komponent til dit alarmsystem, låser du døren op og frakobler alarmen med en kode – helt uden brug af nøgle.

Et nøglefrit liv

LockGuard fungerer som et elektronisk låsesystem, som du kan fjernstyre direkte fra din smartphone. Mobilen fungerer som en nøgle, og du skal derfor ikke længere afbrydes af håndværkeren, der skal lukkes ind midt på dagen, eller børnene, der har glemt deres nøgle – alt dette kan klares med ét klik fra din Verisure app.

Verisures elektroniske låsesystem består af en digital lås og et udendørs betjeningspanel, der sikrer kommunikationen med resten af dit Verisure alarmsystem.

Systemets dele kommunikerer via GSM-netværket - den sikreste form for trådløs forbindelse, som ikke kan frakobles ved for eksempel at klippe en telefonledning. På den måde gør Verisures smarte låsesystem hverdagen lidt lettere og tilfører dig og din familie en øget tryghed og kontrol. Læs mere om Verisures LockGuard.

PRØV VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

 
Låsesystemer

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.