UNDGÅ INDBRUD I SOMMERHUSET

Sommeren er for alvor over os, og det betyder også, at det er tid til at tilbringe de lange lyse sommeraftener i haven eller ved sommerhuset. Desværre oplever flere, at de kommer til et sommerhus, der er blevet rippet for værdier, imens det har stået tomt vinteren over – der har været indbrudstyve på spil.

Der har været historier om indbrud i sommerhuse, hvor bl.a. en familie oplevede at komme til deres sommerhus og opdage, at det var blevet tømt for køkkenudstyr og porcelæn, spisebordsstole, lamper, tørretumbler, vaskemaskine, senge og en cykel. En anden oplevede at ankomme til sit sommerhus, hvor tyve havde boet over en ukendt længere periode, og der var både blevet tændt for varmen, lagt mad i køleskabet og opvask på køkkenbordet.

Hvis du vil undgå indbrud i sommerhuset, så giver Verisure herunder nogle gode råd til, hvordan du kan sikre dig bedre mod indbrudstyvenes hærgen.

Indbrud i sommerhus

 

DET KAN DU SELV GØRE FOR AT UNDGÅ INDBRUD I SOMMERHUSET

Det er enormt ærgerligt at ankomme ferieklar til sommerhuset blot for at finde ud af, at der er andre, der har gjort, hvad de kunne for at spolere glæden. Hvis du vil mindske risikoen for at få indbrud i dit sommerhus, kan du starte med at ændre nogle få ting i og omkring dit sommerhus:

  • Forstærk dørkarmen på alle yderdøre, så det er svært at bryde dem op - også terrassedøren.
  • Montér solide låse på døren, da det også er med til at besværliggøre tyvens arbejde.
  • Gør det bøvlet for tyven at komme afsted med tyvekosterne - sæt en bom eller en kæde op ved indkørslen, så fremmede ikke kan køre bilen helt op til huset og slæbe væk med brændeovnen, alle designermøblerne, TV'et og de hårde hvidevarer.
  • Tyven må godt kunne se, at der ikke er noget at komme efter – lad gardinerne være trukket fra, og lad skabene stå åbne.
  • Sørg for at tilkoble dit alarmsystem fra Verisure, når du forlader sommerhuset – du kan endda modtage en alarm ved vandskader, hvis du kobler en vandalarm sammen med dit system.

ALARM KAN MINIMERE RISIKOEN FOR INDBRUD OG GIVE DIG ET INTELLIGENT SOMMERHUS

Med en alarm fra Verisure passer vi på dit sommerhus, når du forlader det – selv når det står tomt i længere perioder ad gangen. Du kan tilkoble alarmen, når du forlader sommerhuset, og vide, at der går kort tid, fra alarmen går, til en dedikeret og trænet alarmoperatør tager hånd om den.

Med en løsning fra Verisure kan du samtidig styre hjemmet intelligent ved hjælp af de forskellige alarmkomponenter. Du kan bl.a. installere en klimadetektor, der advarer om pludselige fald og stigninger i temperatur og luftfugtighed – du fastsætter selv grænseværdierne. Derudover kan du installere en vanddetektor, så du bliver advaret i tide om vandlækager, så en vandskade ikke når at ødelægge hele sommerhuset, hvis det står tomt i længere tid. Med overvågede røgalarmer sikrer du dig selv og familien, imens I er i sommerhuset, men du sikrer også en hurtig respons, hvis der skulle opstå brand, når I ikke er i sommerhuset – røgalarmerne måler samtidig både temperatur og luftfugtighed, som du naturligvis kan holde øje med i din alarm app.

Hvis du ønsker at få samme tryghed i sommerhuset, som du har i hjemmet, så kontakt Verisure i dag – alarmen kan være installeret allerede samme dag, som du afholder mødet med en af vores sikkerhedskonsulenter.

FIND DEN BEDSTE ALARM TIL DIT SOMMERHUS HER OG FÅ ET TILBUD

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Læs mere her »

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

 

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op vedr. et sikkerhedstjek og tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.