OVERVEJER DU EN BILLIG ALARM?

Læs mere om fordele og ulemper her
Billig alarm

KAN MAN FÅ BILLIGE ALARMER I HØJ KVALITET?

Markedet for alarmer er stort, og det kan være rigtig svært at vælge. Alarmmarkedet spænder nemlig vidt i forhold til pris og kvalitet. Der findes meget billige alarmer og alarmer i den lidt dyrere ende. Hvis du fravælger alarmabonnement, får du selvsagt en billigere alarm. Prisen afspejler dog oftest kvaliteten, og derfor bør du overveje en række parametre, inden du løber ud og køber den billigste alarm.

JEG KAN VEL GODT NØJES MED EN BILLIG ALARM?

Det er kun dig selv, der kan svare på, om en billig alarm er den bedste løsning for dig. Inden du beslutter dig, bør du dog overveje nogle ting og gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, at en alarm skal kunne. Vil du have en alarm, som tyvene har større respekt for, men måske ikke er en af de billigste alarmer på markedet, eller vil du have en meget billig alarm, der ikke respekteres i lige så høj grad af indbrudstyvene?

Verisure billig alarm

Verisure er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer, og vi har et stort udvalg af intelligente og teknologisk avancerede alarmer. Vores alarmer er døgnovervågede med abonnement. Det vil sige, at vores alarmoperatører holder øje med signaler fra dit alarmsystem døgnet rundt.

Hvis vi modtager et alarmsignal, modtager vi via både lyd og billeder til dokumentation af, hvad der foregår i hjemmet, og vi sender en vagt og alarmerer politiet eller brandvæsenet med det samme, hvis situationen kræver det.

Indbrudstyvene kender godt effekten af vores privatalarmer, og derfor går de oftest uden om hjem, der har en Verisure alarm installeret. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

Den høje grad af service, kvalitet og sikkerhed betyder samtidigt, at vi ikke kan tilbyde dig den billigste alarm på markedet. Der er dog forskellige muligheder for at påvirke prisen på et Verisure-system. Det kan du læse mere om længere nede på siden.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

test her, hvilken alarm der er bedst til dig

Vælger du derimod et billigt alarmsystem til at sikre dit hjem med, går du glip af en række services, som kan have afgørende betydning for systemets effekt og sikkerhed:

  • Du skal selv montere systemet. Det betyder, at der er risiko for, at komponenterne ikke monteres korrekt i forhold til højde, vinkling og følsomhed, så de ikke registrerer alt, hvad de bør. På den måde kan du risikere, at en tyv alligevel kan snige sig ind.
  • Du skal selv overvåge dit system. Det betyder, at du selv skal rykke ud, når alarmen går, med fare for at være meget langt væk fra hjemmet, eller selv blive konfronteret med indbrudstyven.
  • Indbrudstyvene ved oftest, at der ikke er samme sikkerhed ved de billige alarmer, og derfor har de ikke samme respekt for dem og bryder ind alligevel.
  • Du skal selv sørge for afdækning efter et indbrud. Når du har en billig alarm, kommer der ikke en vagt ud og hjælper med afdækning efter et eventuelt indbrud, ligesom der gør, når du har en Verisure alarm.

Derudover kan du med en billig alarm risikere at gå glip af rabatter på din indboforsikring. Mange forsikringsselskaber belønner kunder med privatalarm med en lavere forsikringspræmie, men det gælder oftest ikke ved de billigste alarmer.

Dermed ikke sagt, at et billigt alarmsystem ikke kan være den rigtige løsning for dig. Hvis en billig alarm giver både dig og din familie tilstrækkelig ro i maven, kan det godt være det bedste valg for dig. Bare du er helt sikker på, at du ikke blot køber dig til falsk tryghed.

Hos Verisure vil vi dog altid anbefale dig at vægte kvalitet og sikkerhed højest, så du og familien opnår den højeste grad af indbrudssikring og tryghed. Det er trods alt oftest den primære grund til at anskaffe sig et alarmsystem.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Indtast dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores forskellige alarmløsninger.

Det er naturligvis helt uforpligtende.

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

EN VERISURE ALARM KAN GODT GØRES BILLIGERE

Vores alarmsystemer virker. Det mener også flere politikere og forsikringsselskaber også. Derfor er det pr. 1/1-2018 blevet besluttet fra politisk side, at installation af tyverialarmer er omfattet af håndværkerfradraget*. Med et Verisure system får du fradrag for op til 2.160 kr.

Derudover giver en lang række forsikringsselskaber også rabat på indboforsikringen, når man får installeret et døgnovervåget system. Hør dit forsikringsselskab ad, hvor meget rabat de giver.

Og skulle du være en af de meget få uheldige, der alligevel får besøg af en indbrudstyv, dækker vi op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring. Vi mener nemlig, at risikoen for det er meget lille.

Og så kan du gøre som Christian nedenfor, der virkelig forstår, hvor man får en billig alarm i højeste kvalitet.

Klik på knappen herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et godt tilbud.

TEST HER, HVILKEN ALARM DER PASSER TIL DIG

* https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

CHRISTIAN VILLE HAVE EN GOD OG BILLIG ALARM

Christian fra Silkeborg havde besluttet sig for at få alarm. Det, han var på udkig efter, var en god, billig alarm. Det måtte gerne være den billigste alarm på markedet, men det var samtidigt vigtigt for ham, at sikkerheden også var i top. Og den kombination er svær at finde, for ligesom ved mange andre produkter gælder det jo også for alarmsystemer, at pris og kvalitet i de fleste tilfælde hænger sammen.

Sikkerheden var dog det vigtigste for ham, og derfor endte han med at vælge en privatalarm fra Verisure. Selvom vi ganske vist ikke tilbyder markedets billigste privatalarmer, endte han alligevel med at få en rigtig billig alarm.

Som kunde hos Verisure kan du nemlig tage sagen i egen hånd, så du i sidste ende får et rigtig billigt alarmsystem med abonnement. Det gør Christian, og det har resulteret i, at Christian har den billigste alarm, der findes.

Han betaler nemlig ingenting for den.

SÅDAN FIK CHRISTIAN EN BILLIG ALARM HOS VERISURE

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud. Derfor kan det selvsagt betyde meget for sikkerheden og trygheden i det daglige at have en alarm.

Den sikkerhed og tryghed ønsker de fleste naturligvis også for deres venner og familie, og derfor anbefaler vores kunder ofte mange i deres omgangskreds også at få en Verisure alarm. Det er vi naturligvis rigtig glade for, for jo flere hjem, der er sikret med en alarm, jo stærkere står vi sammen i kampen mod indbrud.

Derfor belønner vi også alle, der anbefaler os til andre, med tre måneders abonnement, hvis den, der bliver henvist til os, ender med at få installeret en alarm.

Og netop denne anbefalingsordning er endt med at give Christian en meget billig alarm.

Christian er en meget glad kunde, der er flittig med at anbefale os til sit netværk. Det har indtil videre resulteret i, at 24 personer i Christians omgangskreds har fået installeret en Verisure alarm. Og derfor har vi givet Christian 24 x 3 måneders abonnement.

Det vil sige, at vi har betalt Christians abonnement for ham i de sidste 6 år.

Så finder man ikke en billigere alarm. Og slet ikke i topklassen.

Vil du også have en billig alarm? Klik på knappen nedenfor for at tage testen, hvor du kan finde den rigtige alarm til dig og få en pris og et tilbud.

TEST HER, HVILKEN ALARM DER PASSER TIL DIG

Få 3 måneders abonnement

Er du allerede kunde hos os og vil gøre din alarm billigere? Så kan du anbefale en ven, og spare penge på din alarm.

Læs mere her »
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM BILLIGE ALARMER

⭐Hvad kan en billig alarm?

De allerbilligste alarmer består af meget få komponenter. Det betyder, at tyven i mange tilfælde kan snige sig omkring komponenterne uden at blive opdaget. Pris og kvalitet hænger sammen, og hvis du er ude efter effektiv indbrudssikring, kan det godt betale sig ikke at vælge den billigste alarm.

⭐Hvad går jeg glip af, når jeg vælger en billig alarm?

Når du vælger en af de billigste alarmer på markedet, skal du selv overvåge den. Det vil sige, at der ikke er en vagtcentral, der holder øje med indbrud i dit hjem, ligesom der heller ikke er en vagt, der rykker ud i tilfælde af indbrud. 

⭐Kan jeg få billig alarm hos Verisure?

Når du er kunde hos Verisure, har du selv mulighed for at påvirke den månedlige pris. Det kan du ved at anbefale os i dit netværk. For hver af dem, du henviser, der ender med at få installeret vores alarm, giver vi dig 3 måneders abonnement.

⭐Giver håndværkerfradraget en billigere alarm?

Ja, det gør det. Når du vælger en af vores alarmer, får du op til 2.160 kr. i håndværkerfradrag.

⭐Giver alarmer en billigere indboforsikring?

Ja, det gør det i mange tilfælde. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på indboforsikringen ved at få installeret et alarmsystem.