OVERVEJER DU EN BILLIG ALARM?

Læs mere om fordele og ulemper her
Billig alarm

KAN MAN FÅ BILLIGE ALARMER I HØJ KVALITET?

Markedet for alarmer er stort, og det kan være rigtig svært at vælge. Alarmmarkedet spænder nemlig vidt i forhold til pris og kvalitet. Der findes meget billige alarmer og alarmer i den lidt dyrere ende. Hvis du fravælger alarmabonnement, får du selvsagt en billigere alarm. Prisen afspejler dog oftest kvaliteten, og derfor bør du overveje en række parametre, inden du løber ud og køber den billigste alarm.

JEG KAN VEL GODT NØJES MED EN BILLIG ALARM?

Det er kun dig selv, der kan svare på, om en billig alarm er den bedste løsning for dig. Inden du beslutter dig, bør du dog overveje nogle ting og gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, at en alarm skal kunne. Vil du have en alarm, som tyvene har større respekt for, men måske ikke er en af de billigste alarmer på markedet, eller vil du have en meget billig alarm, der ikke respekteres i lige så høj grad af indbrudstyvene?

Verisure billig alarm

Verisure er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer, og vi har et stort udvalg af intelligente og teknologisk avancerede alarmer. Vores alarmer er døgnovervågede med abonnement. Det vil sige, at vores alarmoperatører holder øje med signaler fra dit alarmsystem døgnet rundt.

Hvis vi modtager et alarmsignal, modtager vi via både lyd og billeder til dokumentation af, hvad der foregår i hjemmet, og vi sender en vagt og alarmerer politiet eller brandvæsenet med det samme, hvis situationen kræver det.

Indbrudstyvene kender godt effekten af vores privatalarmer, og derfor går de oftest uden om hjem, der har en Verisure alarm installeret. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

Den høje grad af service, kvalitet og sikkerhed betyder samtidigt, at vi ikke kan tilbyde dig den billigste alarm på markedet. Der er dog forskellige muligheder for at påvirke prisen på et Verisure-system. Det kan du læse mere om længere nede på siden.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

tag alarmtesten og få et tilbud

Vælger du derimod et billigt alarmsystem til at sikre dit hjem med, går du glip af en række services, som kan have afgørende betydning for systemets effekt og sikkerhed:

  • Du skal selv montere systemet. Det betyder, at der er risiko for, at komponenterne ikke monteres korrekt i forhold til højde, vinkling og følsomhed, så de ikke registrerer alt, hvad de bør. På den måde kan du risikere, at en tyv alligevel kan snige sig ind.
  • Du skal selv overvåge dit system. Det betyder, at du selv skal rykke ud, når alarmen går, med fare for at være meget langt væk fra hjemmet, eller selv blive konfronteret med indbrudstyven.
  • Indbrudstyvene ved oftest, at der ikke er samme sikkerhed ved de billige alarmer, og derfor har de ikke samme respekt for dem og bryder ind alligevel.
  • Du skal selv sørge for afdækning efter et indbrud. Når du har en billig alarm, kommer der ikke en vagt ud og hjælper med afdækning efter et eventuelt indbrud, ligesom der gør, når du har en Verisure alarm.

Derudover kan du med en billig alarm risikere at gå glip af rabatter på din indboforsikring. Mange forsikringsselskaber belønner kunder med privatalarm med en lavere forsikringspræmie, men det gælder oftest ikke ved de billigste alarmer.

Dermed ikke sagt, at et billigt alarmsystem ikke kan være den rigtige løsning for dig. Hvis en billig alarm giver både dig og din familie tilstrækkelig ro i maven, kan det godt være det bedste valg for dig. Bare du er helt sikker på, at du ikke blot køber dig til falsk tryghed.

Hos Verisure vil vi dog altid anbefale dig at vægte kvalitet og sikkerhed højest, så du og familien opnår den højeste grad af indbrudssikring og tryghed. Det er trods alt oftest den primære grund til at anskaffe sig et alarmsystem.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Indtast dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores forskellige alarmløsninger.

Det er naturligvis helt uforpligtende.

Eller ring til os på 80 20 50 50

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected]. Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.  Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

EN VERISURE ALARM KAN GODT GØRES BILLIGERE

En lang række forsikringsselskaber giver rabat på indboforsikringen, når man får installeret et døgnovervåget system. Hør dit forsikringsselskab ad, hvor meget rabat de giver.

Og skulle du være en af de meget få uheldige, der alligevel får besøg af en indbrudstyv, dækker vi op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din dokumenterede indboforsikring. Vi mener nemlig, at risikoen for det er meget lille.

Klik på knappen herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et godt tilbud.

TAG TESTEN OG FÅ ET TILBUD

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.  

Til dig, der gerne vil have en god og billig alarm

Når potentielle kunder henvender sig til os med spørgsmål om alarm, fortæller de ofte, at de er på udkig efter en både god og billig alarm. Mange har det udgangspunkt, at det gerne skal være den billigste alarm på markedet, men det er samtidigt vigtigt, at sikkerheden er i top. Og den kombination er svær at finde, for ligesom ved mange andre produkter gælder det jo også for alarmsystemer, at pris og kvalitet i de fleste tilfælde hænger sammen.

Nogle ender med at vælge en løsning, hvor de går på kompromis med sikkerheden og kvaliteten, men til gengæld får de en af de billigste alarmsystemer på markedet.

Men rigtig mange vælger dog at prioritere sikkerhed og høj kvalitet og ender med at vælge en privatalarm fra Verisure, selvom vi ganske vist ikke tilbyder markedets billigste privatalarmer.

Vi tilbyder til gengæld gode alarmer af rigtig høj kvalitet, så du får et tryggere og mere sikkert hjem.

Det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad der vægter højest for dig, når du vælger alarmleverandør. Er det lav pris eller høj kvalitet, der passer bedst til dine behov?

Vi står altid klar til at rådgive dig i valget af alarm. Du kan ringe til os på 80 20 50 50, hvor du helt uforpligtende kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om alarmer. Du kan også klikke på knappen nedenfor for at tage vores alarmtest og få et tilbud på en alarm.

TAG ALARMTESTEN HER

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.  

Ofte stillede spørgsmål om billige alarmer

Hvad kan en billig alarm?

De allerbilligste alarmer består af meget få komponenter. Det betyder, at tyven i mange tilfælde kan snige sig omkring komponenterne uden at blive opdaget. Pris og kvalitet hænger sammen, og hvis du er ude efter effektiv indbrudssikring, kan det godt betale sig ikke at vælge den billigste alarm.

Hvad går jeg glip af, når jeg vælger en billig alarm?

Når du vælger en af de billigste alarmer på markedet, skal du selv overvåge den. Det vil sige, at der ikke er en vagtcentral, der holder øje med indbrud i dit hjem, ligesom der heller ikke er en vagt, der rykker ud i tilfælde af indbrud. 

Kan jeg få billig alarm hos Verisure?

Når du er kunde hos Verisure, har du selv mulighed for at påvirke den månedlige pris. Det kan du ved at anbefale os i dit netværk. For hver af dem, du henviser, der ender med at få installeret vores alarm, giver vi dig 3 måneders abonnement.

Giver alarmer en billigere indboforsikring?

Ja, det gør det i mange tilfælde. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på indboforsikringen ved at få installeret et alarmsystem.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.