VINDUESSIKRING

Verisure vinduessikring

Mange indbrud sker via et vindue. For en erfaren indbrudstyv er de fleste vinduer nemme at brække op, og det er i de fleste huse nemt at finde et vindue, hvor man kan arbejde med rammen og glaslisterne i fred og ro. Det kan f.eks. være på bagsiden af huset bag en hæk afskærmet fra naboers og forbipasserendes nysgerrige blikke.

Derfor er det vigtigt med vindueslås eller anden tyverisikring, når man vil sikre hjemmet mod indbrud.

Med god vinduessikring gør du det sværere for uønskede gæster at komme ind. Hvis du f.eks. monterer en god vindueslås, tager det meget længere tid for tyven at bryde vinduer op, og det ønsker tyven ikke. Låsen gør indbrudsforsøget mere tidskrævende, hvilket forøger risikoen for at blive opdaget. Derfor kan indbrudstyve gå uden om hjem med gode vindueslåse eller opgive i hvert fald meget hurtigt, efter de er begyndt, hvis ikke det lykkes at brække vindueslåsen op i et af de første forsøg, og på den måde kan du modstå indbrud.

Vinduessikring

Intelligent vinduessikring stopper tyven

Der findes mange forskellige former for vinduessikring på markedet. Nogle mere effektive end andre. Den bedste løsning er den, der enten gør det sværere for indbrudstyve at bryde vinduet op som f.eks. en vindueslås, eller afbryder tyven i forsøget på at bryde ind. Et låst vindue er altid et godt første skridt mod at stoppe uvedkommende.

Hos Verisure består vinduessikringen af intelligente vindueskontakter med følsomme vibrationssensorer, der kan registrere uønskede gæster og aktivere alarmen, så snart tyven begynder at arbejde med vinduet. Allerede når tyven sætter brækjernet i karmen, trykker på ruden eller lignende, kan vindueskontakten mærke det.

Herved aktiveres sirenen i hjemmet, dels for at stresse indbrudstyven og dels for at tiltrække nabolagets opmærksomhed. Samtidigt sendes et signal direkte til vores døgnovervågede kontrolcentral, der verificerer indbruddet ved hjælp af f.eks. videoovervågning eller alarmsystemets fotosensorer og kan sende en vagt og alarmere politiet, hvis der er behov for det. På den måde kan vi reagere på indbrudsforsøget, allerede inden tyven i det hele taget kommer indenfor.

Vil du vide mere om Verisures løsninger? Send os dit nummer her på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også tage vores hurtige alarmtest, hvor du får svaret på, hvilket af vores alarmsystemer, der vil passe bedst til dig, og bliv ringet op med et tilbud.

PRØV VORES TEST HER OG FIND DIN ALARM

FÅ TILBUD

Ønsker du et tilbud på alarm med vibrationssensorer til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

VINDUESLÅS PÅ DE VIGTIGSTE VINDUER

Det er effektivt at montere vindueslås på alle dine vinduer. Men der kan være forskellige årsager til, at du kun har mulighed for at montere lås på udvalgte vinduer. I så fald er det vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilke vinduer der skal sikres, og så overveje, om der er andre typer sikringsbeslag eller låsesystem, der kan anvendes i stedet på det pågældende vindue.

Afskærmede vinduer

Afskærmede vinduer, det vil sige vinduer, der f.eks. vender væk fra offentlig vej, vender ud til baghaven, er dækket af høje hække, buske eller hegn, er attraktive for indbrudstyven, for der kan tyven arbejde i fred og ro. Sådanne, ofte udadgående vinduer, der er nemme at gå til, er særligt vigtige at sikre godt. Her kan du f.eks. supplere dine vibrationssensorer med mekaniske vindueslåse eller sikringsbeslag. Beslagene med lås giver en høj sikkerhed, for låsen gør det tidskrævende at bryde ind.

Kældervinduer

Kældervinduer er særligt udsatte, fordi de er lettilgængelige, og fordi tyven her typisk kan arbejde i skjul. Her er det derfor en rigtig god idé at montere sikringsbeslag med låse. Et alternativ til vindueslås til kældervinduer kan også være tremmer. Tremmer er tæt på at være den sikreste vindueslås, der findes. Så er du i hvert fald sikker på, at tyven ikke kommer ind ad den vej. Men det er ikke særligt charmerende at skulle montere tremmer på alle hjemmets vinduer for at gøre hjemmet ordentligt låst. Heldigvis findes der masser af alternativer, der fungerer godt som vindueslås.

Vinduer på 1. sal

Har du en førstesal på dit hus, bør du overveje, hvor udsatte vinduerne er der. Det er ikke så tit, at indbrud foregår via førstesalen, men det sker dog af og til. Det sker f.eks. i tilfælde, hvor kun vinduerne i stueetagen er godt sikret med vindueslås, mens dem på førstesalen er lige til at gå til. Vender disse vinduer tilmed ud mod f.eks. en baghave, hvor tyven kan arbejde uset, er det nemt at komme ind ad dem ved hjælp af en stige, som i mange tilfælde allerede findes på grunden.

Vinduessikring på 1. sal kræver derfor en grundig vurdering.

Hos Verisure hjælper vi dig gerne med en sådan vurdering. Du kan altid bestille et helt uforpligtende sikkerhedstjek med en af vores sikkerhedskonsulenter. Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en lokal sikkerhedskonsulent, som kender indbrudssituationen i dit område. Han eller hun vil gennemgå dit hjem set med en tyvs øjne og komme med forslag til, hvad du kan gøre for at sikre dig bedre mod indbrud, bl.a. ved hjælp af vindueslås, sikringsbeslag og alarmsensorer. Sikkerhedskonsulenten vil også guide dig i, hvordan du vælger den bedste type sikring til netop dit hjem.

Ønsker du et uforpligtende sikkerhedstjek? Indtast dit telefonnummer, så ringer vi til dig for at aftale en tid.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

GODE VINDUESLÅSE ER ET GODT SKRIDT MOD GOD INDBRUDSSIKRING

Det er de færreste danske hjem, der er udstyret med indbrudssikre vinduer. Heldigvis kan du selv eftermontere effektive vindueslåse nemt og relativt billigt.

Der findes mange forskellige vindueslåse på markedet. Den nemmeste og billigste variant er simple sikringsbeslag, der monteres med envejsskruer, så tyven ikke kan skrue dem af. De sikrer, at vinduet ikke kan åbnes mere end ca. 10 cm. Sikringsbeslagene koster ikke alverden og er nemme at montere.

Et mere effektivt alternativ er vindueslåse med kode eller nøgle. Sådanne vindueslåse udnytter styrken i vinduets eksisterende materialer ved at blive skruet fast i hele vinduesrammen. Flere varianter er testet til at kunne modstå bl.a. koben, skruetrækkere, hamre, kiler og metalbor, så de gør jobbet surt for indbrudstyve.

Ulempen ved denne type vindueslås er dog, at du i hverdagen skal bruge enten koder eller nøgler, når du skal åbne og lukke vinduerne i hjemmet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM VINDUESSIKRING

Hvad er den bedste vinduessikring?

Den bedste vinduessikring består af både mekanisk og elektronisk sikring. Altså f.eks. gode låse kombineret med intelligente vibrationssensorer.

Hvordan virker vinduessikring?

Mekanisk vinduessikring gør det sværere for tyven at bryde ind, og elektronisk indbrudssikring aktiverer en alarm, når tyven forsøger at bryde ind ad vinduet.

Hvad består jeres vinduessikring af?

Vores vinduessikring består af følsomme vibrationssensorer, der kan registrere, når nogen skubber eller trykker på vinduet. Derved kan tyvene opdages og alarmen gå, allerede inden de kommer indenfor.

Er vinduessikring det samme som skalsikring?

Ja, næsten. Skalsikring er sikring af både vinduer og døre.

Hvad koster vinduessikring?

Det kommer an på, hvor mange vinduer du har. Kontakt os på 80 20 50 50 for et uforpligtende tilbud.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.