BESKYT DIT HJEM MOD INDBRUD MED GOD DØRSIKRING

Verisure dørsikring

Ifølge Eurostat har Danmark i en årrække haft en solid europæisk førsteplads, når det kommer til antallet af indbrud i private hjem pr. indbygger (kilde: Nyeste, tilgængelige data fra Eurostat, ”Recorded offences by offence category - police data).

Der er mange grunde til, at vi har så mange indbrud i Danmark. Dels er vi et velhavende land, så der ligger mange værdier rundtomkring i de danske hjem, som er attraktive for indbrudstyve at få fingrene i. Dels har vi også rigtig gode forsikringsordninger, der sikrer, at vi hurtigt får erstattet stjålne ejendele, så det er attraktivt for tyvene at vende tilbage.

Men de mange indbrud skyldes også den måde, vi har valgt at indrette os på. Danmark er i høj grad præget af villaveje, hvor husene ligger tæt, og hvor det er nemt og praktisk for indbrudstyve at begå flere indbrud på én gang. Befolkningstætheden stiller store krav til vores indbrudssikring, og de krav er det de færreste, som lever op til.

Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud, og en af dem er at sørge for god dørsikring.

FÅ TILBUD PÅ DØRSIKRING

Ønsker du et tilbud på dørsikring til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

GOD DØRSIKRING AFVÆRGER INDBRUD

vibrationssensorer til dørsikring

Det vigtigste sted at starte, når man vil reducere sin indbrudsrisiko, er sikring af døre og vinduer. Indbrudstyve bruger som regel et vindue som indgang og en dør som udgang, så jo mere man kan besværliggøre ruten, jo større er sandsynligheden for, at han opgiver, inden han i det hele taget går i gang.

Læs mere om vinduessikring »

En effektiv dørsikring kan bl.a. opnås ved hjælp af døralarmer som Verisures åbningskontakter med vibrationssensorer. Med vibrationssensorer som dørsikring vil der blive aktiveret en alarm i samme sekund, en indbrudstyv tager fat i døren og forsøger at brække den op. Alarmen vil blive aktiveret både lokalt i huset, så tyven dels ved, at han er blevet opdaget, og dels stresses af den høje sirene. Derudover sender dørsikringen også alarm til Verisures kontrolcentral, hvor alarmoperatørene verificerer indbruddet, så de kan sende en vagt og alarmere politiet. På den måde bliver tyven opdaget, allerede inden han kommer indenfor, og derved kan Verisure reagere hurtigere på et indbrudsforsøg end nogen anden.

FIND DIN ALARM HER OG FÅ ET TILBUD

Denne form for dørsikring i kombination med sikring af dine vinduer kaldes også skalsikring, idet det er ”skallen” af dit hjem, der sikres. En ekstra fordel ved dørsikring med døralarmer er, at du kan have alarmen slået til, mens du er hjemme og frit gå rundt i dit hjem med alarmen slået til. Sker der et indbrudsforsøg gennem et vindue eller dør med sikring, vil alarmen gå i gang med det samme og advare både dig og kontrolcentralen.

En anden fordel er også, at når du vælger Verisures vindues- og dørsikring, monterer vi alarmskilte på alle dine døre og vinduer, så tyven advares om alarmsystemet, allerede inden han går i gang, hvilket i de fleste tilfælde får tyvene til at opgive på forhånd. Faktisk viser vores egen undersøgelse, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

 

INDENDØRS DØRSIKRING

Den vigtigste form for dørsikring er naturligvis sikring af dine yderdøre for at hindre, at tyven kan komme ind. Det kan dog også være en god idé at supplere med indendørs dørsikring for en sikkerheds skyld for at gøre det så besværligt som muligt for indbrudstyven, hvis han alligevel skulle komme ind. Her behøver du ikke døralarmer, men du kan sikre dig ved at låse alle dine indvendige døre, når du forlader huset. Indendørs dørsikring gør det umuligt for tyven at komme rundt i huset. Han kan ganske vist slå dørene ned på sin vej, men det er dels tidskrævende for ham og dels støjende, så det kan tiltrække opmærksomhed, og det er de færreste indbrudstyve, der ønsker det.

DØRSIKRING MED LÅSE

Et andet vigtigt element, når det kommer til dørsikring, er at have en god lås og beslag. Dine yderdøre kan du sikre med f.eks. dobbeltlåse eller LockGuards elektroniske dørlås. Med en elektronisk dørlås slipper du helt for at skulle bruge nøgler og kan i stedet låse din dør op ved hjælp af en personlig kode.

En god lås nytter dog ikke noget, hvis døren er lige til at bryde op. Det må ikke være nemt for tyven at brække døren op, ødelægge hængslerne eller vippe den af hængslerne. Sørg for, at din dør har stålkarm og indvendige hængsler. Du kan også benytte dørnokker til dørsikring.

FIND DEN RIGTIGE ALARM TIL DIG HER OG FÅ ET TILBUD

DØRALARMER SOM DØRKLOKKE

Når du får installeret Verisures vibrationssensorer som enten døralarmer eller på dine vinduer, får du samtidigt en smart dørklokkefunktion. Du kan nemlig indstille systemet til at afgive en ding-dong-lyd, hver gang der åbnes en dør eller et vindue med en døralarm.

Det kan være nyttigt af flere forskellige årsager. For det første er det rart at blive advaret af døralarmer, hvis nogen kommer ind i hjemmet, uden at du ved det. Skulle du have glemt at sætte alarmen til, vil du altså via dørklokkefunktionen blive advaret alligevel, hvis en dør eller et vindue åbnes.

Har du små børn eller kæledyr er det også rart at kunne høre med det samme, hvis de åbner en dør eller et vindue for at komme ud. Døralarmer hjælper dig altså til at vide, at alt er, som det skal være.

Bestil dine døralarmer allerede i dag ved at ringe til os på 80 20 50 50, eller tag alarmtesten her på siden for at finde det system, der passer bedst til dig, og få et tilbud.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.